Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaite gaudo kaifa...

Sveiki, labai labai noreciau profesionalo patarimo kaip reaguoti: jau kelinta savaite pagaunu savo dukra (5 metai) besionanizuojancia (nezinau ar tinkamai issireiskiau) - pasideda koki didesni meskina, antklode ir krutinasi blink.gif, iki susilimo. Pora kartu pabariau, kad negrazu...po to issigandau, kad draudimas negerai - dar "uzsiciklins", veliau ar anksciau vis tiek prireiks gyvenime...
Dabar apsimetu, kad nematau, bet ar taip gerai palikti viska savieigai??? unsure.gif
Atsakyti
Galite nukreipti vaiko demesi kokiu nors idomesniu dalyku- uzkalbinkite, pakvieskite ka nors veikti tuo momentu, kai masturbuojasi. Masturbacija pati savaime nedaro jokios zalos, taciau, jei vaikas labai daznai ir ilgai masturbuojasi, geriau ji nukreipti kokios nors produktyvesnes veiklos link.
Atsakyti
QUOTE(Psichologe @ 2005 06 27, 09:33)
Galite nukreipti vaiko demesi kokiu nors idomesniu dalyku- uzkalbinkite, pakvieskite ka nors veikti tuo momentu, kai masturbuojasi. Masturbacija pati savaime nedaro jokios zalos, taciau, jei vaikas labai daznai ir ilgai masturbuojasi, geriau ji nukreipti kokios nors produktyvesnes veiklos link.

Aciu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš dar šia tema norejau paklausti, mano mergaitei dabar 1 metai ir 8 mėnesiai, ji taip masturbuojasi, iš pradžių nekreipiau dėmesio, po to bandžiau nukreipt dėmesį, bet ji nekreipia į mane dėmesio. Jei paimu už rankos ji iš karto pradeda rėkt, supyksta nueina į kita kambarį ir tesia. Gal ji dar išauks? Kitą met eis į darželį, bijau kad ir ten taip nesielktų. Kaip man elgtis?
Atsakyti
Tai truputėlį neįprasta, kad vaikas atsisako jūsų siūlomos veiklos ir geriau renkasi masturbaciją. O kaip Jūs nukreipiat dėmesį? Pabandykit pagalvoti, kas jai būtų įdomu, ir tą dalyką pasiūlyti. Apskritai yra gerai kuo daugiau žaisti su vaiku, ir paprastai, kai mama pasiūlo jau žinomą žaidimą, vaikai apsidžiaugia.
Atsakyti
Matot, jai visi žaidimai greit atsibosta, man jau trūksta fantazijos. Gal aš nemoku sudomint sad.gif Ačių už patarimus. Užsuksiu pažiūrėt gal bus naujų kokių žaidimų.
Atsakyti
Jeigu Jūs turite noro dometis situo klausimu, Jums gali padėti vaizdo analize, kuria atliktu psichologas- nufilmuoti bendra zaidima Jusu su vaiku- gautumet vertingu pastabu- kaip ka daryti, ka keisti, ko ne. Paciai susigaudyti gana sunku. Is salies stebint matosi daug aiskiau.
Atsakyti
biggrin.gif Vaikščiojom ir mes pas psichologus dėl masturbacijos, dukrai jau 7 ir vistiek pagaunu taip bedarant, dabar jau didelė ir paaiškinu bet vistiek. O vaikystėj patikėkit kiek visko esu išmokius savo dukrą, diena iš dienos turi kuom užsiimti, bet kai prispaudžia išėjimas į tualetą didelio, tuomet atsiranda baimė ir.....
Atsakyti