Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Na va, aš jau daiktus susidėjau ir galvoju, kaip čia viską dar suspėti. Nes reikia palikti šeimą vieną, o jie visi dar vaikai, nesusitvarkys patys biggrin.gif

Susitiksime ten net penkios forumietės: aš, mamulia, Shalimar, Liu ir dar viena, niko nepamenu. Ir kai pavarysim, tai pavarysim.

Išlekiam rytoj anksti ryte. Na, o pavakary jau galite tikėtis pirmojo reportažo
Atsakyti
tuoj pradėsiu kraut lagaminus biggrin.gif
Atsakyti
Oj merginos, siandien tik grizau is kemero, kaliptus, jums kambariuka atlaisvinom. 109 gyvenom. Liuxas visos atostogos, ne kitaip!!!!!!
Atsakyti
Jos jau skrenda... Kaip ta varlė - keliauninkė... O jeigu pasitaikė geras lėktuvo ekipažas (t. y. stiuardesės), Smurka jau turėtų instaliuoti kelintą bokalą alaus.

Turkija yra gerai. Idomu, kur jos? Virš Rumunijos ar Bulgarijos? Kažkur netoli Turkijos pasienio turėtų būti.
Atsakyti
jap.. laukiam ka pasakys gero mamulia ir kiti biggrin.gif
beje, gavau sms'a apie 12 dienos kad sekmingai pasieke osmanu imperija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 07 03, 06:45)
Jos jau skrenda... Kaip ta varlė - keliauninkė... O jeigu pasitaikė geras lėktuvo ekipažas (t. y. stiuardesės), Smurka jau turėtų instaliuoti kelintą bokalą alaus.

Oi, nesakyk, instaliavau jau nezinau kiek bokalu alaus. jei ir toliau varysiu tokiais tempais, mane istiks bankrotas dar savaites pirmoje puseje cry.gif

Viskas blogai.
1. Lektuve gavome vietas paciame gale, kur net sedynes neatsilenkia, o uz musu tuoj pat buvo tulikas, kuris skelide nepageidautinus nosiai aromatus.
2. Apsistojome Kaliptus. Jei buciau zinojusi, kad sis viesbutis visai neturi balkonu, buciau geriau lindus vel i Esra. O dabar nei triusiku atsiprasant nera kur pasidziauti
3. Buvom turkiskoj pirty Wasserman viesbuty. Vienintelis pliusas tik tas, kad nusiderejome iki 12 doleriu. Bet jei buciau zinojusi, uz ka deruosi, jau geriau buciau variusi pas tuos pacius posliatinas i Valery beach mad.gif Isivaizduojat, jie mus sutvarke per valanda. Jokios saunos, jokio baseino. Tiesa, ir elgesi korekt. Tik Shalimar smarkiai nukentejo, masazuotojas uzrakino masazine ir vos neisgvaltavojo laugh.gif
4. Barmenas Sergenas nedave ramybes ir nebeduos. Buciau zinojusi, is viso roamingo nebuciau isijungusi. Dabar rasineja sms kiek tik netingi, kavos kviecia, klajano i Menulio parka rukyti kviecia. O man jis ne taip patinka, kad visus pasiulymus priimciau. Galeciau ignoruot, bet jis dirba strateginej vietoj, neimanoma nepraeiti pro ji. O nx irgi nekulturno butu zmogu pasiust vien uz tai, kad jis man fiziskai nepakankamai patrauklus. Bet ir cia yra pliusu - kartais geriu nachaliavai, kartais uz simboline kaina.
5. jei kas skaitete mano nuotylius pernykscius, turejote prisiminti baro sefa Junaula, kuriam mano ais buvo nais. Isvaziuojant pernai jis sake, kad manes nepmirs visa gyvenima ir as amziams lkiksiu jo sirdyje, o siemet ne tik kad mano vardo neatsimine, bet apskritai vos prisimine, kas per bledstvos tarp musu vyko mad.gif
6. Taciau mus prisimena visi kiti, su kuriais apskritai nieko bendro nebuvo, tik draugiski pasnekesiai smile.gif
7. Labiausiai sekasi mamulios Ievai. Nuciupineta, nugnaibyta, ramiai vaikas pro tuos turkus praeit negali biggrin.gif
8. Visas ekskursijas pirkom maksvele. Shalimar dingo be zinios su kazkokiu turku ir su manimi niekur nebevaziuoja. Aciu dievui, kad tame paciame viesbutyje pasistojo buvusi palangiske, su kuria mes vienoj vidurinej mokemes. Tai bent i raftinga partnere turesiu.

O apskritai as esu Zakopanej laugh.gif
Atsakyti
Smurka, nu tai ne taip jau viskas ir blogai mirksiukas.gif Labai karsta?
Atsakyti
Siandien net vesoka, sakyciau. Kai atskridom, buvo 27 laipsniai, labai dregna ir pute vejukas. Dangus buvo apsiniaukes, bet nelijo. Oras pats tas
Atsakyti
..mmmmmmmmmm..Smurka, Mamulia ir kt. geru ispudziu..paskaiciau ir vel mintyse sugrizau..i...kalnai, jura, smelis (persiprasau akmenys) palmes, rudi idege kunai-turku..mmmmmmmmmmm.. biggrin.gif
Atsakyti
ka, ten tik 27???????????????????

juokus megstat...pries dvi dienas is Antalijos regiono parlekiau, buvo 37.... smile.gif
Atsakyti
Matau Smurka, tai gal ko ir sulauksim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha smile.gif O gal ji ryt berods sulauks dar vieno svecio smile.gif Juk Gabukas94 ryt i Kaliptusa isskrenda thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 06 liepos 2005 - 19:55