Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Sekmadienio tortas


Teslai:4kiausiniai,nepilna stikline cukraus,st.miltu,2 saukstai vaniles
Kremui:500ml riebios grietineles,puse stiklines,cukraus pudros,kepintu riesutu,stiprios kavos su keliais lasais konjako ar romo,plytele sokolado,4saukstai istirpintos zelatinos,citrinos zieveles


Kiausinius su cukrumi ir vanile plakti apie 15min,tada suberti miltus ir gerai ismaisyti,paruosta tesla sukresti i riebalais istepta forma ir kepti apie 25-30min,iskepta biskvita gerai atausinti.
Grietinele su cukraus pudra isplakti iki standziu putu,imaisyti zelatina,tarkuotas citrinos zieveles,smulkintus riesutus ir sokolada.Tada ispjaukite biskvito vidu:palikite tik dugna ir sonus.Sulaistykite salta kava ir sukreskite i vidu paruosta krema.3-4val palaikykite saldytuve.
Na as sita receptuka pasikoregavau truputi
Papildyta:
Prapjautas,nekokia is manes puoseja
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 16, 21:01)
Stai ir mano

Nematau schmoll.gif O taip norisi akis paganyt blush2.gif
Atsakyti
skaniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 16, 21:43)
Nematau schmoll.gif  O taip norisi akis paganyt blush2.gif



O as matau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 16, 21:45)
O as matau  g.gif

user posted image

As tavo rugiageles matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 16, 13:53)
Fuij......  huh.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif


QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 16, 19:37)
Ziuriu kazkaip jau keli puslapiai nera jokio kepinio su foto  g.gif tik jei neklystu, tai paskutine nuotrauka su tom ziurkem taurese  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Nepykit gerbiamosios, bet gal reiktų laikytis bent kokios tvarkos 4u.gif Plepalams yra kitos temos, o čia turėtų būti tik vertingos žinutės atitinkančios temą ''Receptai su nuotraukomis'' 4u.gif O pastaruoju metu vargu ar bent 10% žinučių turi išliekamąją vertę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 16, 20:43)
Nematau schmoll.gif  O taip norisi akis paganyt blush2.gif

g.gif Turetum matyti unsure.gif
Atsakyti
NEMATAU !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
o dabar?
user posted image
Siaip keista, nes as matau visas nuotraukas, ir savo, ir kitu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 16 lapkričio 2008 - 22:45
Kazka matau lens.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 21:51)
Kazka matau  lens.gif

Na, didesniu nenoriu deti smile.gif O arba dideles man arba tokias mazas deda doh.gif
Atsakyti
Na, aš vakar išmėginau savotiškai įdomų trupininį varškės pyragą. Įdomumas, kad į tešlą kokosai dedasi, bet iškepusiam pyrage tai nepasakyčiau, kad labai jie jautėsi (tiksliau aš jų visai nejaučiau, nu gal vos vos), arba jau mano skonis visai atbukęs doh.gif

KOKOSINIS AVIEČIŲ PYRAGAS
Receptas iš "Mano Namai"knygų serijos "Pyragai, pyragaičiai, tortai"

Tešla:
250 g sviesto
1/2 st. cukraus
2 1/2 st. miltų
žiupsnelis druskos
1/2 a. š. sodos
1/2 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. vanilinio cukraus
1 st. kokoso drožlių.

Įdaras:
1 kg varškės
250 g grietinės
4 kiaušiniai
1 1/4 st. cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
400 g aviečių.

Sumaišyti miltus, druską, sodą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir kokoso drožles. Įminkyti ten sviestą bei cukrų ir išmaišyti, kad pasidarytų trupininga tešla. Įkaitinti orkaitę iki 200° C. Sumaišyti varškę, grietinę, su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplaktus kiaušinius. Ištrupinti 3/4 tešlos ant orkaitės skardos, išklotos kepimo popieriumi. Supilti varškės masę. Apdėti avietėmis. Ištrupinti ant viršaus likusią trupiningą tešlą. Kepti apie 30 minuių. Ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.

Mano komentaras.
Man knygos nuotraukoje pasirodė, kad labai plonas tešlos sluoksnelis. Tai aš tešlos produktų imiau 1,5 porcijos, pasirodo, galima buvo imt ir 2 porcijas, nes visvien plonokas gavosi. Tešla gaunasi smulkiais trupinukais ir subėrus į skardą, juos reikia lengvai paspaudyti (aš pamiršau šitai padarti, tai man pyragas labai trupėjo). Aš imiau margariną Eve, jį tarkavau, tada pirštais trupinau viską. Avietes dėjau šaldytas (turėjau tik 200 g, bet ir tų užteko). Avietes ledines neatitirpintas apvoliojau gausiai miltuose ir tada bėriau ant įdaro (baiminausi kad paleis skystį šaldytos, bet miltai padėjo). Grietinės imiau apie 220 g ir dėl visa ko dėjau 1 didelį šaukštą krakmolo, nes mano varškė šaldyta. Kepė apie 50 min. Tik nevalgykit ką tik iškepto - pyragas turi ataušti ir įdaras subręsti. Na, pyragas tikrai labai gero skonio ypač avietės savo duoda, bet nežinau ar kitą sykį jį kepsiu, gal g.gif bet tikriausiai mėginsiu kitus ax.gif . Tų receptų gyva galybė doh.gif norisi vis naujų išmėgint lotuliukas.gif
Tiesą pasakius, man nepatiko tai, kad tešlos ir įdaro sudedama gan daug ir storu sluoksniu skardoje, o kai iškepė tai toks plonas pasirodė blink.gif, matyt, taip turi būt ir nežinia ko aš čia stebiuosi

user posted image
Atsakyti