Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 16, 20:28)
tai ..kad su jos...lygtai.
Kestas vardu.
Sake:-..mano zmona pati durniausia...uzkniso juodai.

mano vyro vardas kestas? nenusisnekek, ir eik galva persisviest. seniai laikas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2009 01 16, 16:44)
O del anytos, tai zinok, as vaziuociau kartu. O vaziuociau kartu todel, nes galeciau priziureti vaika, kad nesusaltu ir siaip jausciausi ramesne, nes nereiketu sukti galvos ka anyta uz nugaros apie mane vyrui prisnekejo. Beto juk ne jos pagerbti vaziuoji, o del vyro.. Jam juk vis tiek ji motina.. Kaip ten bebutu.. Ir tau bunant kartu, vizitas automatiskai trumpesnis butu, nes paragintum vyra namo ir vsio  mirksiukas.gif
O dovanu pirkti tikrai neverta, tuo labiau kai pas jus tokia finansine padetis. Uzteks ir geles ziedelio  ax.gif

nevaziavom visai pas anyta biggrin.gif vyras tik roze nuveze su atviruku blush2.gif ka ji kalba uz nugaros man vienodai, vyras irgi uz mane, tik tiek kad jis negali jai kazka sakyti, nes ten buvusi pedagoge, kuri visa gyvenima visus moko ir griezta, o dar tie senatviniai marazmai....vyras su vaiku normaliai, bet vis tiek bijociau, ar ten salika blogai uzris, ar kepuryte ne taip uzdes, kokia ausyte islingusi...kad ir butu pas mus su finansais gerai, vis tike nepirkciau, vien is principo- ji nesiteike mano vaikui anei nicnieko padovanot, nei per gimtadieni, nei per kaledas!!!
tai problemos nera, o sestadieni mama mano vaika nakciai paeme, tai mes su vyru nusprendem, jau tiek sau neleidziam, spaudziam kiekviena kapeikyte, gyvenimas ne tik is to susideda, tai paskyrem sau 100lt, nuejom i kinieciu restorana, vyrui nupirkom pinigine, ir man kvepaliukus (parfum exprese nuolaidos), mum to labai reikejo, juk pamirsom kada buvom kazkur ir beiseje. labai i minusa nenuejom, nes man drauge pries 2 metus imta skola atidave-500lt, tai dar likuti pervedem anstoliam ir dar vienos skola "uzsidarem" ax.gif o vakare labai romantiskai dviese namie pasibuvom blush2.gif
sia savaite laukiu skambucio is to darbo, parasysiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 12, 18:20)
sveikos,
nezinau kam issikalbet, drauges nesupras, tevai pasmerks...bet noriu issipasakot, nes atsibodo gyventi taip kaip gyvenu...
pradesiu nuo pradziu, esu zmona ir mama...vaika labai myliu, bet kartais uzklumpu save galvodama, kad ne laiku tapau mama, tai baisku, bet nezinau, kazkur tolimiausioj kertelej vis pamastau koks butu buves gyvenimas, jei neskubeciau su vaikais. man jau ne niolika, ketvirti amziaus pragyvenau, ir nesijausciu kazka labai jau nuveikusi ar maciusi ...savo laiku, kai gyvenau pas tevus nesimokiau, nors buvau labai gabi, vos ne vos baigiau 12 klasiu ir istojau i savo svajoniu specialybe, bet man mokslai nerupejo, na ir nesimokydama issilaikydavau sesijas, bet blogiausia kad nebevaiksciojau i paskaitas ir buvau isbraukta is sarasu...tada sutikau savo tada dar busima vyra, mane labai palaike, o as nezinojau ko noriu is gyvenimo, lyg norejos i uzsieny, is kitos puses kazkas stabde, kuri laika net nedirbau, nes ...nezinau kodel...gal todel kad nezinojau ko noriu ar nemaciau motyvacijos...po poros menesiu isidarbinau firmoj vadybininke, ir dar po poros menesiu pasijutau nescia, nutarem gimdyt.su vyru susituokem, myliu ji visa sirdimi, bet dabar nezinau ka jam jauciu, ir myliu ir pykstu....jis geras vyras, geras tevas, vaikutis irgi nuostabus, o as negaliu apsispresti ka man daryti su savo gyvenimu...noreciau grizti studijuoti, bet nera galimybiu...esme tame kad mes esame visiskame sh....de... mano vyras nei alkoholikas, nei musasi, nei pas kitas eina, bet jis yra melagis, o melavo jis man nuo pat musu draugystes pradzios... tik nesenai suzinojau kad jo praeitis siurpoka, man baisu net cia rasyti...na, jis pasikeites buvo i geraja puse jau iki susitikimo su manimi, ta praeiti dar galiu atleisti, bet jis kai pradejo draugauti su manimi noredamas pasirodyti geresnis gal, as nezinau kodel, bet jis prisieme daug paskolu,ir lizingu...kai negyvenom kartu, neislaike seimos jis tas paskolas mokejosi, bet kai po vestuviu apsigyvenom kartu, as jau laukiausi, nieko nepastebejam, alga nese namo, as irgi gaudavau alga, bet kai isejau i dekreta pastebejau kad vis truksta pinigu...pagimdziau vaikeli, ir prasidejo, jis pradejo keisti darbus kaip paseles, norejo vis uzsidirbti daugiau...o isejo taip, kad per menesi atnesdavo minimuma, jam vis nesiseke...as gaudaau beveik 1000lt., is ju ir gyvenom...neseniai susiraado darba, gauna apie 3 tukstancius litu, bet suzinojau kad jis tuos metus visai nemokejo uz lizingus ir paskolas, ir mus pradejo pjauti antstoliai...nu nemoku nupasakoti, metus gyvenom taupydami centus, as turiu vieninteles kelnes, nieko sau nepirkau metus, vyras irgi, vaikui nuperkamreikalingiausiu daiktu ir sedim centus skaiciuojam, o juk dar uz komunalinius reikia sumoketi...zodziu kai rado gera darba, galvojau, pagaliau atsistosim ant koju, o tada pradejom gaut laiskus...viena diena anstoliai 3tukst, kita karta 2 tukst...ir taip kas savaite, as vis klausiu, cia viskas? sako jo, po to paaiskeja kad dar skolu ir dar skolu...MAN ATSIBODO ! matau kad dabar suvokia savo elgesio padarinius, bet kas is to? kaip gyventi kai skola 40000? jo tevas dave mum 2000euru kad masina nusipirktume, o mes uz skolas atidavem tuos pinigus antstoliam...dar suprasciau jei reiktu tuos pinigus moket periodais, ale kad ne, reikia iskart viska moket, viena paskola uzdaryta 5tkst, kita 4tkst  ir t.t ir pan. atsibodo meluoti, kad viskas gerai, tevam savo nieko nesakau, nes jie kategoriski, o ir tokios sumos negaletu mum paskolint, jokio turto neturim kad uzstatyt, nu staciai gyvent nesinori...dabar noreciau ir mokytis ir dirbti bet galimybiu jokiu, o mazius per mazas kad grizt i darba?
atsiprasau kad toks padrikas laiskas, tiesiog rasau ir verkiu, nereikia man aukso kalbubet noriu gyvent normaliai, o ne bijot laiskininko, atesancio laiskus....kazkada svajojom su vyru atidarinet versla, net ideja turiu, lietuvoj tokio dalyko nera ir manau galetume prasisukt, bet manau laukia dar kokie 5 metai kruopu rijimo ir centu skaiciavimo. o skaudziausia kad vaikas del to irgi kencia, juk pinigus sukisam i kazkokius antstolius o ne jam, ateiciai...ka daryt? myliu as vyra, bet labai pykstu del jo tokiu poelgiu.....

tavo vyras - taip kai pnarkomanas. Jis priklausomas nuo tokio gyvenimo budo, jis nepasikeis..
Bandydama ji pakeisti, jam padeti zudysi save ir savo vaika.. Mesk ji, kol nevelu, kurk savo gyvenima is naujo.. Tu sakai myliu... Bet tavo vyras - kaip sutraiskyta galune, nuodija visa organizma.. Ji reikia amputuoti - staigiai.. Paskaudes ir praeis, bet gyvensi toliau..
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2009 01 16, 16:46)
Perskaiciau visa jusu tema. Iskarto  4u.gif uz jusu pozityvu mastyma, nora ir bandymus islaikyti ir puoseleti seima.  Seima viena is didziausiu gyvenime vertybiu.
Ir skausme, ir varge... Skaudu, kad abu grimzdote i liuna (jis paskolas eme ir su jusu zinia ir be jus zinios ), bet labai dziugu, kad abu lipate po maza laipteli lauk is tos skolu bedugnes.
Del tevu - yra kaip yra. tokius santykius susikurete  - tokius turite. nekaltinu ir neteisiu jusu vienos. cia visu indelis (tecio, mamos, brolio, jusu pacios ir jusu vyro) i tai ka dabar turite. manau, kad gerai padarete, kad isdrysote paprasyti pagalbos pas juos. Bet jau zinote dabar tikraji atsakyma. negali jie padet - reiskiasi negali. turite bendromis jegomis kapanotis toliau, o ne sedeti ir spelioti, kas butu, jeigu pasakyciau, o gal padetu . dabar atsakymas istartas garsiai.
Aiskiau negu aisku, kad patys turite srebti tai, ka issivirete. Tik judvieju seima. Dabartine. Ranka rankon.
Pas jus as matau tik nesugebejima teisingai ir tvarkingai elgtis su pinigais ir planavimo trukuma. tik tiek.
meiles ir santarves jums uztenka. o skaiciuoti ir planuoti greit ismokstama, ypac kai gyvenimas prispiria.
Matote, kai einate ranka rankon, tai ir dangus padeda, ar ne. jusu vyras ir taip gana neblogai uzdirba, viska iki paskutinio lito nesa namo, abu bandote dengti pirmo pirmumo skolas. uz tai dar 1  4u.gif
saunu, kad kreipetes i seima, gimines ir sulaukete paramos is ju - kad per juos jusu vyras  atostogu metu isvaziavo Norvegijon ir pora savaiteliu gerai padirbejo. Tiesiai nunesete turbut i tele2 ir padengete likuti is karto. vienos skolos  bac ir nera. Suma iskarto zymiai apmazeja, ar ne
va ir darbo pasiulyma gavote - neeilini sakyciau ir siais krizes laikais uz neeilinius pinigus. gal skamba ir sudetingai tas grimavimas, valios pastangu tikiu, kad reikes nemazai, bet sukandus dantis galima padirbti iki kol baigsis jusu vaiko auginimo atostogos ir skolos bus tikrai atiduotos ir daug trumpiau nei per vienerius metus. Leisiu sau tyliai ir grubiai paskaiciuoti vyro 3000 plius jusu 5000. pasilikus 2000 - 2500 tukst kas menesi pragyvenimui, jus dengiate skolas letai bet ryztingai.o jeigu dar labiau pataupant...

Dantis sukasti reikes stipriai, bet ko juk nepadarysi del seimos, del mylimo vyro, sunelio ir geru santykiu.
Pabaigai, zaviuosi jumis uz jusu stiprybe 100  4u.gif  ir dideliausios sekmes. pamatysite, maziau nei uz meteliu, vienas kitam sypsosites ir daug lengviau atsikvepe, pradesite gyvenima be skolu saraso. is leto - i prieki.
Patarimo gal ir neparasiau, bet jus tikrai palaikau. saugokite ir toliau savo seima, ir viska darykite del to, kuriuo tikite, mylite, pasitikite.
sekmes jusu seimai

aciu jums uz grazius zodzius ir palaikyma 4u.gif
po norvegijos uzdirbtus pinigelius (ne tiek ju daug, nes vyras ten dirbo 12 dienu) sumokejom uz sildyma, ir kitus komunalinius, ir dar dalimis, kas maziausiai liko moketis, su tele 2 pasirasem kad dalimis atiduotumem.
dar daug reikes atiduoti, bet jei sugebesiu dirbti tam darbe, tai tikrai zenkliai pasitaisys situacija, tik iskart reikes 1000lt minusuot auklytei, nes mano sunelis i darzeli tik nuo geguzes eis.o jei vyrui pasiulytu darba norvegijoj, tai isvis greritai issikapanotume, bet va, pusbrolis sako kad ir ten dabar sastingis...
zinai, kad veliau ar anksciau issimokesim, vyrui tai liks didele pamoka, ismoko taupyt (ko anksciau nebuvo), ir pajuto ka reiskia pinigas. ir tikiu kad atety uz situos visus rupescius ir nelaimes bus po juodo periodo baltas...kjada nors...ateity blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobretti @ 2009 01 16, 17:18)
drinks_cheers.gif sakyciau reik su anstoliais bandyt tartis,nes ju tikrai geru ir supratingu yra.sakau taip todel,nes paciai teko daug su jais bendraut,tai man pavyko susitart.tik aisku mano situacija kitokia,man po mamos mirties buvo likus skola.o viena kart teko kreiptis i advokate,tai ji man patare,kad visada geriau pirma reik kreiptis i teisininka,kad patartu ka vienu ar kitu atveju daryti ir surasti sau geriausia sprendima

4u.gif
zinokit su tais su kuriais imanoma susitarti, mes jau taip padarem blush2.gif
vat i advokate krieptis reiketu, juolab daug cia klausimu susikaupe, tik beda nezinau pas kokia (gi buna ir geru ir blogu advokatu), ir kiek ta konsultacija kainuotu?
gal galit rekomenduot?
veiksmas sostinej.
Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2009 01 16, 20:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nieko vadinasi myli  irnesakyk.gif
dažnai vyrai savo žmonų protą liaupsina, dėl tiek tai nepaliks  bigsmile.gif
aš vat vienus pažinojau tai vienas kitam saldybes čiauškėjo, jei būtų galėja ir kojų pirštais būtų susikabinę alia vot paliko  bigsmile.gif

o tu čia Kęstui bandai draugišką paslaugą padaryt vyro palinkėjimus perduodamas
vat vat visada vyriška draugyste labiau tikėjau nei moteriška  bigsmile.gif

jis nepazysta nei manes nei vyro, ir sklaisosi cia doh.gif
o as nezinojau, kad istaigose be rankenu ir su guminem sienom gyventojams suteikiama galimybe naudotis PC biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 18, 19:12)
perskaiciau visa tema......stiprybes autorei  4u.gif

dekui blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2009 01 19, 13:59)
Nu nesutinku dėl to, gal geriau mėnesį palaukti, jeigu darbas nepriimtinas, o ne vemti kas minutę ir įsivaryti depresiją g.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Evkis @ 2009 01 19, 13:44)
perskaičiau visą temą.. sunki situacija, tikiuosi ,kad viskas išsispres, bet manau kad turit labiau skaičiuoti pinigus, suprantu, kad gyvenot gerai (iki skolu atsiradimo), gyvenot gerai, kai jau tos skolos buvo, bet apie jas dar nežinojote, prie gero gyvenimo priprantama.. tai vis dar per mažai taupot (skamba žiauriai, bet tai tiesa) pvz jokių dovanų nei anitai (ji jums nepatinka, tai kam dėl jos stengtis ir leisti pinigus)nei vaikui (jis dar mažas Jūsų dovanos neįvertns, geriau vaisių ir daržovių nupirkit) čia sulaukėt nemažai patarimų ar pasinaudojot jais? suprantu ,kad sunku bet reikia dar labiau pasistengti, dar labiau suktis, nes situacija nėra paprasta...  jeigu radote darbą, tai negalima jo atsisakyti, kad ir kaip būtų sunku, nors ir vemsit ten kas minutę, bet jus uždirbsit pinigus,kurie leis išspresti jūsų didžiausią bendro gyvenimo problemą, o  tada bus viskas gerai

žiauriai aš čia, bet situacija sunki, tai reikia stengtis iš jos išsikapanoti

4u.gif
taip, gyvenom gan neblogai, aisku be maljorku ir kabrioletu, bet i kinus, kavines daznai vaiksciodavom...
dabar zinokit nezinau kaip mes mazai taupom, tikrai labai taupom, palygint kaip anksciau buvo. vaikui dovanos buvo per sventes (privalu), anytai tai jau rasiau kad ne minties nebuvo nieko dovanot, vyras norejo, bet po to persigalvojo ir roze padovanojo tik...vaisius ir darzoves vaikui visada perkam, vitaminai svarbu, patys taip jau nevalgom.
zinoma pasinaudojom, negi neskaitet? blush2.gif
na, jei pastoviai vemciau,negaleciau dirbti, as pradziai prasysiu stebet, po to bandomojo menesio, jei nepriprasiu ir pykins ir pan...na nenoreciau i durnyna gult, jei tai ne man. kol kas as manau kad sugebesiu, o va kai ateisiu ten, ziuresim kaip bus...tikiuosi bus gerai cool.gif noreciau mokslus susitvarkyti, tam irgi reikia pinigu, jei isisdarbinsiu ten, tuomet galesiu ves stoti i savo specialybe...
aisku, skolos dideles, ir kapanotis reikia, ir niekur nesidesim, kapanosimes...
Atsakyti
vat čia
atrodo galima gaut nemokamų konsultacijų bigsmile.gif
Atsakyti
ateina blondinatore i kioska:
-man virve ir muilo, -praso
-karsies?-klausia pardaveja
-ne, ***....prausiuosir i kalnus lipsiu...
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 19, 16:52)

na, jei pastoviai vemciau,negaleciau dirbti, as pradziai prasysiu stebet, po to bandomojo menesio, jei nepriprasiu ir pykins ir pan...na nenoreciau i durnyna gult, jei tai ne man. kol kas as manau kad sugebesiu, o va kai ateisiu ten, ziuresim kaip bus...tikiuosi bus gerai cool.gif  noreciau mokslus susitvarkyti, tam irgi reikia pinigu, jei isisdarbinsiu ten, tuomet galesiu ves stoti i savo specialybe...
aisku, skolos dideles, ir kapanotis reikia, ir niekur nesidesim, kapanosimes...

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 20, 08:14)

Geras bigsmile.gif
alia kam moterą be reikalo erzint ką?
Ir taip jai nesaldu
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 19, 16:52)
vat i advokate krieptis reiketu, juolab daug cia klausimu susikaupe, tik beda nezinau pas kokia (gi buna ir geru ir blogu advokatu), ir kiek ta konsultacija kainuotu?
gal galit rekomenduot?
veiksmas sostinej.
[

www.e-teisininkai.lt
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 19, 17:30)
tavo vyras - taip kai pnarkomanas. Jis priklausomas nuo tokio gyvenimo budo, jis nepasikeis..
Bandydama ji pakeisti, jam padeti zudysi save ir savo vaika.. Mesk ji, kol nevelu, kurk savo gyvenima is naujo.. Tu sakai myliu... Bet tavo vyras - kaip sutraiskyta galune, nuodija visa organizma.. Ji reikia amputuoti - staigiai.. Paskaudes ir praeis, bet gyvensi toliau..

psichologe esat? biggrin.gif
paraset tik tam, kad butumet pastebeta?
palengvejo?
Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2009 01 20, 09:52)
Geras  bigsmile.gif
alia kam moterą be reikalo erzint ką?
Ir taip jai nesaldu

aciu uz info 4u.gif
nekreipiu demesio i ta spamintoja... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SIMPL @ 2009 01 20, 09:57)
www.e-teisininkai.lt

aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 20, 09:24)
psichologe esat?  biggrin.gif
palengvejo?

kiek uz muila mokejai?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 20, 10:26)
kiek uz muila mokejai?

o koks tamstelę muilas jus domina skystas ar gabalinis g.gif
aš už muilą moku 29 lt jei reikia tricatniką galiu kaip tamstai duot, o už litą grąžos šokoladuką nusipirksit, ties labai mažiuką, bet gal apsals gyvenimas ir nesisuks kreivai mintys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 20, 10:26)
psichologe esat?  biggrin.gif
palengvejo?
Papildyta:

aciu uz info 4u.gif
nekreipiu demesio i ta spamintoja... biggrin.gif
Papildyta:

aciu  blush2.gif  4u.gif

tai jūs kreipkit, vat anikdotą suskelia nuotaikos pakėlimui, manau jums reikėtų ir šeip atsipalaiduot, vienai be šeimos, kad ir gerą knygą paskaityt ar filmą pažiūrėt, kai atitrauki mintis nuo problemų, jos kiek kitaip ir sušviečia ir ne tokios baisios atrodo.

Galų galia Jums niekas paskutinių marškinių nenuvilks, nes auginat mažametį vaiką, kurį gina įstatymai taip pat jo gyvenamajį plotą ir duoną kasdieninę, kreditoriai taip pat žino, kad neatiduosit to ko neturit ir lauks tiek kiek reiks laukt aišku proto ribose, bet....
kažkada gal prieš pusmetuką, klausiausi kaip tik radijos laida apie antstolių darbą ir ttt. kažkoks jų atstovas kalbėjo, kad net jei kreditorius grasinasi teismais ir turto areštais, jie gana greit jį perkalba, nes jam tiesiog pinigų po teismo dar ilgiau reiks laukt, nes skolininkas nemokus, teismo išlaidas turi padengt skolininkas, o teismas iš nemokaus žmogaus ir negali priteist neįmanomų sumų todėl gali būt taip, kad kreditorius dar ilgiau ir nuobodžiau lauks skolos grąžinimo nei iki teismo, daugelis kaip čia pasakyt apsukresnių taip ir daro, o kas turi mažus vaikus iš vis drąsūs.
taip kad relax bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 01 20, 11:11)
o koks tamstelę muilas jus domina skystas ar gabalinis  g.gif
aš už muilą moku 29 lt jei reikia tricatniką galiu kaip tamstai duot, o už litą grąžos šokoladuką nusipirksit, ties labai mažiuką, bet gal apsals gyvenimas ir nesisuks kreivai mintys  bigsmile.gif
Papildyta:
tai jūs kreipkit, vat anikdotą suskelia nuotaikos pakėlimui, manau jums reikėtų ir šeip atsipalaiduot, vienai be šeimos, kad ir gerą knygą paskaityt ar filmą pažiūrėt, kai atitrauki mintis nuo problemų, jos kiek kitaip ir sušviečia ir ne tokios baisios atrodo.

Galų galia Jums niekas paskutinių marškinių nenuvilks, nes auginat mažametį vaiką, kurį gina įstatymai taip pat jo gyvenamajį plotą ir duoną kasdieninę, kreditoriai taip pat žino, kad neatiduosit to ko neturit ir lauks tiek kiek reiks laukt aišku proto ribose, bet....
kažkada gal prieš pusmetuką, klausiausi kaip tik radijos laida apie antstolių darbą ir ttt. kažkoks jų atstovas kalbėjo, kad net jei kreditorius grasinasi teismais ir turto areštais, jie gana greit jį perkalba, nes jam tiesiog pinigų po teismo dar ilgiau reiks laukt, nes skolininkas nemokus, teismo išlaidas turi padengt skolininkas, o teismas iš nemokaus žmogaus ir negali priteist neįmanomų sumų todėl gali būt taip, kad kreditorius dar ilgiau ir nuobodžiau lauks skolos grąžinimo nei iki teismo, daugelis kaip čia pasakyt apsukresnių taip ir daro, o kas turi mažus vaikus iš vis drąsūs.
taip kad relax  bigsmile.gif

oj aciu, kaip nuotaika pakelet biggrin.gif
na anekdotu as ir internete pasiskaityti galiu rolleyes.gif
va, dabar skaitausi info, su vyru nusprendem ta turta atskirti (pajamas), tik laukiu vienos mamytes i az pavyzdi...nesedim apsikabine ir neverkiam. o pabut vienai, tai vyras isleidzia su draugem koki karta i menesi, paziuri jis vaika. o sis sestadieni mano mama vaika parai paeme, tai su vyru pasibuvom tik dviese. neesu as buities uzesta motera blush2.gif aisku, kad tek atiduoti, skolos yra skolos, bet teks anstoliams irgi palaukti, nes mes mokam tiek kiek galim, bet isivaizduokit kokia busiu laiminga, kai ateis ta diena, kuomet susimokesim paskutine imoka??? cool.gif
Atsakyti