Įkraunama...
Įkraunama...

Želė, želė tortai ir desertai-2

QUOTE(laumupė @ 2009 01 08, 09:34)
Kažką panašaus planuoju sūnaus gimtadieniui. O sakykite, ar būtų galima tą jogurtinį musą pilti ant biskvitinių pirštelių, na tų, kur Tiramisu desertui naudojami? Nesigautų kokia nesąmonė?  mastau.gif


Deja, nežinau ką patart - su tais piršteliais reikalų neturėjau blush2.gif Jeigu jie pjaustant tortą į atskirus biskvitukų gabaliukus nesubyrėtų - tai gal ir tiktų g.gif Vat vientisas biskvito lakštas - tai tikrai labai liuks thumbup.gif tik jį reikia sudrėkinti ir pilti ant biskvito jau bepradedančią stingti masę. Kadagi tu nori daryt šventei - gal pasibandyk bent iš 1/3 normos, labai lengvai ir greitai padaroma. Dėl skonio tai neabejoju - tikrai skanus tortukas wub.gif

Diora, Masiania - ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 08, 01:52)
Dariau tokį greitą jogurtinį-želė tortuką, naminiam suvartojimui. Darydama baltą masę rėmiausi štai šiuo receptu (visa kita pagal save):

TORTAS "JOGURTINIS MUSAS" ([url=http://kuking.net/my/viewtopic.php?p=264389#264389]Originalus receptas
user posted image

user posted image


Na ką, ryt manęs jau laukia darbelis bigsmile.gif tikiuosi pasiseks man su juo essen.gif

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 08, 09:46)
Man ir be biskvito sueitu user posted image

drinks_cheers.gif ir man sueitų wub.gif
Atsakyti
man tai skaniausia zele su varskes rutuliukais. vakar kaip tik dariau:

2 pakelius megstamos zele
apie 200-250g varskes sureliu, galima varske pertrinti su cukrum, vakar dariau su mascarpones suriu pertrintu su cukrum.

pirma zele pakuti uzpilu tik su puse kiekio nuorodyto vandens, viska gerai ismaisau, atvesinu, ir pilu kokius 5 saukstus tos zeles i varske, varske gerai ismaisau. tada supilu likusi vandeni i zele. pradejus stingti zelei sudedu varskes rutuliukus, kai sustingta pulu dali kitos zeles, dedu dar varskes rutuliukus, sustingus tam sliuksniui supilu likusia zele.
tikiuos aiskiai parasiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 09 sausio 2009 - 00:00
QUOTE(Sikste @ 2009 01 09, 00:00)
man tai skaniausia zele su varskes rutuliukais. vakar kaip tik dariau:


Skaniai skamba wub.gif O fotkės neturi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 09, 00:31)
Deja, nežinau ką patart - su tais piršteliais reikalų neturėjau blush2.gif Jeigu jie pjaustant tortą į atskirus biskvitukų gabaliukus nesubyrėtų - tai gal ir tiktų g.gif  Vat vientisas biskvito lakštas - tai tikrai labai liuks thumbup.gif tik jį reikia sudrėkinti ir pilti ant biskvito jau bepradedančią stingti masę. Kadagi tu nori daryt šventei - gal pasibandyk bent iš 1/3 normos, labai lengvai ir greitai padaroma. Dėl skonio tai neabejoju - tikrai skanus tortukas wub.gif

[


Dėkui už atsakymą 4u.gif Pabandysiu šiam savaitgaliui sumažintą variantą su tais biskvitiniais piršteliaia tik juos gal truputį sulaistysiu. Planavau daryti Tiramisu, prisipirkau tų pirštelių, bet persigalvojau, nusprendžiau, kad per riebus desertas, o čia va tavo pasiūlytas variantas toks viliojantis, lengvas ir tikrai turėtų būti skanus.
Jei kas nos gero išeis, pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 01 09, 00:00)
man tai skaniausia zele su varskes rutuliukais. vakar kaip tik dariau:

2 pakelius megstamos zele
apie 200-250g varskes sureliu, galima varske pertrinti su cukrum, vakar dariau su mascarpones suriu pertrintu su cukrum.

pirma zele pakuti uzpilu tik su puse kiekio nuorodyto vandens, viska gerai ismaisau, atvesinu, ir pilu kokius 5 saukstus tos zeles i varske, varske gerai ismaisau. tada supilu likusi vandeni i zele. pradejus stingti zelei sudedu varskes rutuliukus, kai sustingta pulu dali kitos zeles, dedu dar varskes rutuliukus, sustingus tam sliuksniui supilu likusia zele.
tikiuos aiskiai parasiau ax.gif

labai norėtųsi pamatyti ir foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 08, 22:49)
Na ką, ryt manęs jau laukia darbelis  bigsmile.gif tikiuosi pasiseks man su juo essen.gif

Parodyk paskui, mes nors seiles pavarvinsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 09, 09:29)
Dėkui už atsakymą  4u.gif  Pabandysiu šiam savaitgaliui sumažintą variantą su tais biskvitiniais piršteliaia tik juos gal truputį sulaistysiu. Planavau daryti Tiramisu, prisipirkau tų pirštelių, bet persigalvojau, nusprendžiau, kad per riebus desertas, o čia va tavo pasiūlytas variantas toks viliojantis, lengvas ir tikrai turėtų būti skanus.
Jei kas nos gero išeis, pasirodysiu  ax.gif

Cia nelabai i tema, bet as tiramisu darau su separuota varske vietoj mascarpones, pagal pati pirmaji Bea recepta tiramisu temoje. Gaunasi labai gaivu ir maziau riebu.
O pirsteliai, manau, tas pats kaip ir biskvitas, nes i tiramisu deda ir pirsteliu ir biskvita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 09, 11:08)
Parodyk paskui, mes nors seiles pavarvinsim blush2.gif

būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi uzsimaniau torciuko, va koks isejo is to ka turejau. Tik balta mase truputi per tirsta buvo, todel nelabai ryskios juostos, sutepliotos doh.gif
[attachmentid=167514]

[attachmentid=167515]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 09 sausio 2009 - 12:47
QUOTE(laurindre @ 2009 01 09, 12:46)
As irgi uzsimaniau torciuko, va koks isejo is to ka turejau.

Tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 09, 13:23)
Cia nelabai i tema, bet as tiramisu darau su separuota varske vietoj mascarpones, pagal pati pirmaji Bea recepta tiramisu temoje. Gaunasi labai gaivu ir maziau riebu.
O pirsteliai, manau, tas pats kaip ir biskvitas, nes i tiramisu deda ir pirsteliu ir biskvita thumbup.gif



Geras clap.gif Mačiau separuotos varškės pirkti, dar pagalvojau, kur ją būtų galima panaudoti. Statau į eilę Tiramisu desertą po jogurtinio muso bigsmile.gif
Atsakyti