kas tau nutiko?
man kol kas neteko ir tikiuos neteks tfu tfu tfu
man kol kas neteko ir tikiuos neteks tfu tfu tfu

mano mociute praejusia savaite telefoniniai sukciai apgavo. Manau,kad dazniau apgauna senus zmones.
seni zmones patikelsni, todel juso ir renkasi.
as savaja mociute jau ismokius, jei kas skambina, butinai perskambinti mums, ir pasiteirauti ar viskas gerai.
as savaja mociute jau ismokius, jei kas skambina, butinai perskambinti mums, ir pasiteirauti ar viskas gerai.
sveiki. mus buvo idure londone. nuomavom buta, sumokejom pinigelius, pasirasem sutarti su visais rekvizitais. gavosi kad mes ten negyvenome, boatsirado tikrieji seimininkai. kreipemes i policija, issiaiskinom kad ne mes pirmi tokie nu siu sukciu nukentejom ( is viso apie15 zmoniu nukentejo) nuostoliai apie 1000 svaru.
Kaip susinervinau
mama dabar paskambino ir papasakojo kaip aferiuga apgavo mano močiutę
Atėjo į namus pasiūlė nusipirkt "super masažuoklį"
Močiutė pasidavė įkalbinėjimams ir nusipirko DĖMESIO!!!! už 400 litukų!!!! o vertas iš tikro iki 50 litų..... scarlet firmos, negaliu kaip susinervinau...Nežinau liept rašyt pareiškimą, ar net neverta? nemanau, kad prisimins kaip atrodė.

Močiutė pasidavė įkalbinėjimams ir nusipirko DĖMESIO!!!! už 400 litukų!!!! o vertas iš tikro iki 50 litų..... scarlet firmos, negaliu kaip susinervinau...Nežinau liept rašyt pareiškimą, ar net neverta? nemanau, kad prisimins kaip atrodė.
Mano uosvienei ir skambino tie sukciai tipo jusu sunui kaskas tai atsitiko gerai kad uosviene nepescia pasake, kad sunaus neturi tik dukra
ir padejo rageli.

QUOTE(Alisa Wonder @ 2010 10 30, 15:40)
Kaip susinervinau
mama dabar paskambino ir papasakojo kaip aferiuga apgavo mano močiutę
Atėjo į namus pasiūlė nusipirkt "super masažuoklį"

Policijoj gali ir kreivai pažiūrėti į tokius pareiškimus. Tačiau reikia kuo daugiau paviešinti, kad žmonės nepapultų į tokia pinkles.
Labai dažnai jau apgaudinėjami ir maži vaikai, jie atiduoda viską, ką randa - auksą, pinigus, net kompus ir kt. turtą. Pasakokite savo vaikams apie tokius dalykus.
Mane irgi buvo apgavę: ėjau gatve, sustojo mašina, tamsiaodis žmogus pradėjo kažką vapalioti, sakė, kad yra užsienietis, turi firminių džinsų, bet jau tuoj turi išvažiuoti iš lietuvos, nespėjo parduoti ir tipo atiduoda labai pigiai. Taigi daviau 20 lt (prašė daugiau, bet sakiau, kad neturiu), jam nuvažiavus apžiūrėjau paketėlį ir teradau nudremtus džinsus (bet gan gražiai supakuoti, etikečių pilna...). Tai va, iš pykčio nuėjau į policiją, bet pasakė, kad mano nuostoliai labai maži, o tyrimas jiems kainuotų dešimteriopai brangiau. Taigi nebuvo jokių pareiškimų. Tačiau vėliau jau ir per vietinę (klaipėdoj) radiją teko išgirsti, kad daug moteriškių papuolė ant jo kabliuko.