Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(ingauk @ 2009 01 28, 11:38)
ir kaip skonis  g.gif

man paragavus skanu, šlapias toks, bet neišižęs, gerai laiko formą, kremas gerai persigėrė per biskvitą, per naktį šaldytuve palaikiau, manau, kad kepsiu jį dar ne kartą, paprastas receptukas, galima varijuoti pertepimais, bet MB kai mėgsta šokoladą, šokoladą ir dar kartą šokoladą, tai kaip jam padariau su šokoladu ir šokoladiniu glajumi lotuliukas.gif maniau, kad bus riebesnis, tik galėjau daugiau citrinos sulčių įpilt (dėjau pusės citrinos), manau labai tiktų plaktos grietinėlės pertepimas ax.gif abu biskvitai gavosi gerai iškilę, tai padalijau per pus gavosi 4 sluoksniai. Pigiomis sąnaudomis prie kavos ar arbatos tinkamas daiktas, matysim kaip čia šeiminykščiai sureaguos: jie iš vis stebisi kas čia man užėjo, nes tortų gyvenime nekepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Inriduska, rugiagele26, Vaivaiva dėkui už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 28 sausio 2009 - 18:35
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 28, 00:55)
biggrin.gif  gerai, pamėginsiu kitaip paklaust. Ar tepdama tortą jį tepėte atidaromoje formoje, jei taip tai šonus aptepėte jau ją nuėmus ar ne, nu nežinau ar aiškiai klausimą suformulavau  ax.gif  kaip taip lygiai padalinat kremą visiem aukštam.. nepykit, bet man tas tortukas - kažkas tokiooooo.....  doh.gif


Nea, torto netepiau formoje, kadangi kremas buvo ganetinai standus ir nebego per sonus. Kremo tai saukstais tikrai neskaiciuoju, dadar jau is akies matau kiek reikia, taciau visai neseniai darydavau taip: biskvito laksta dedu ant svarstykliu, padariau, kad rodytu 0g, na tada kraunu kremo koki 250g, vel kitas lakstas biskvito ir vel darau 0g, tuomet analogiskai tiek pat kremo kaip ir pirma karta. Ir taip darau tol kol susluoksniuoju norima kieki. Gal terliones ir daug, bet budas tai patikimas mirksiukas.gif Galiausiai torta dedu i saldytuva ir palieku pusei valandos, kad apstingtu ir butu "kietesnis" lotuliukas.gif Na, o tada jau darbuojuosi su sonais, cia jau nieko neprimastysi - tepu "is akies"... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 18, 20:47)
Mergaites koki skanesta siandien iskepiau thumbup.gif
Tortas "Meska siaureje"...

nesuprantu kaip ji praziopsojau,bet svarbu jog dabar uzmaciau thumbup.gif vien nuo aprasymo seiles kaupias wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau isbandyti tortuka Katerina.
Biskvitui:
100gr.minksto margarino
2kiausiniai
150gr.cukraus
4dideli saukstai grietines
3sauksteliai kakavos
1 stikine miltu
2 sauksteliai kepimo milteliu
vanilino
1 stikline spanguoliu
Margarina istrinti su cukrumi ir vanilinu, po viena itrinti kiausinius gerai.Sudeti grietine, ismaisyti.Is virsaus prasijoti miltus sukakava ir kepimo milteliais ir viska gerai ismaisyti iki vientisos mases.Sudeti saldytas spanguoles, ismaisyti.Deti i forma ir kepti 180 temp. 40-50 min.(as kepiau atskirai tris biskvitus, tai lygia po 15 min.)
Kremui:
250 kondensuoto pieno
1 kiausinis
vanilinas
1 saukstas cukraus
3 saukstai citrinos sulciu
50gr, kokoso drozliu
riesutu pjaustytu
Kiausini suplakti su vanilinu ir saukstu cukraus, sudeti kond. piena, deti ant garu voneles ir maisant kaitinti, kol atsiras burbuliuku(10-15min).Padeti i sona.
Suriui:
400 gr.geros sausos varskes
1kiausinio
1 sauksto cukraus
puse saukstelio sodos
30gr.gero sviesto.
Varske istrinti su kiausiniu ir cukrumi, sviestu, soda.Statyti ant garu voneles ir maisant, neatsitraukiant istirpdyti i surio mase.Neuzvirti!!!Kai ti pasidarys tystanti vienalyte mase-nuimti.Islydyta suri sudeti i paruosta kondensuoto mase ir mikseriu truputi paplakti supilti citrinos sultis ir trumpai dar isplakti.Paskui sudeti kokosa, maisyti ir atausinti kambario temp., ne saldyti saldytuve!Kai kremas apstings tepti ant biskvitu pabarstyti riesutais ir dar plonai ant riesutu patepti.Pastatyti, kad sustingtu.

Kadangi pirma karta toki zveri kepiau, tai ko gero padariau klaida, nes reikejo kepti i mazaja tortine, o as iskepiau atskirai plonus biskvitus i 28cm. tortine, todel jau maciau, kad kremo bus mazokai, tai dar dadejau puse porcijos, tai kremo manyciau 28 formai is pusantros normos pats tas.Spanguoliu neturejau, dejau vysnias is uogienes, tai truputi man daugokai cukraus isejo i biskvita, nes nuo vysniu uogienes pasalo, o jei deti spanguoles, manau butu pats tas.Nu man tai kazkas naujo, nerealaus, labai labai panasu i rafaelo.Tortas ragavusiems tikrai patiko.Tik sykart su papuosimais ant greiciaus blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 28, 22:55)
Pagaliau prisiruosiau isbandyti tortuka Katerina




Kokia skaniai rozine Katerina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 28, 22:55)
Pagaliau prisiruosiau isbandyti tortuka Katerina.



jerguteliau sventas thumbup.gif, reikejo atkrapstyti save nuo ekrano pamacius toooki rozini skanumyna... blink.gif essen.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 28 sausio 2009 - 23:36
QUOTE(Srove @ 2009 01 28, 22:55)
Pagaliau prisiruosiau isbandyti tortuka Katerina.


Srovyte, tortukas pritrenkiantis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražus visas tortas, o gabalėlis tai kažkas fantasitško essen.gif Jaučiu skanuuu wub.gif wub.gif wub.gif Paskaičiau, labai įdomus tortuko kremas - dar tokio nemačius ir negirdėjus blink.gif
Atsakyti
Sroviukai, pavarei,labai skani ir gražuolė nepaprasta ta Katerina
Atsakyti
Mano "PANELIŲ ABRIKOSINIS PYRAGAS " pagal Drugeli

user posted image

tik foto jau ne tokio grožio kaip jos ax.gif biggrin.gif

skanus, tik gal viršus man per skystas ir šlapias, gal dėl to kad dariau iš naminės varškės g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 09:32)
Mano "PANELIŲ ABRIKOSINIS PYRAGAS " pagal Drugeli

user posted image

tik foto jau ne tokio grožio kaip jos ax.gif  biggrin.gif

skanus, tik gal viršus man per skystas ir šlapias, gal dėl to kad dariau iš naminės varškės g.gif


tongue.gif tongue.gif tongue.gif

noriu!!!!!!!

o kur recepta geleciau rasti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 29 sausio 2009 - 09:24
jurguliux
gražuolis
Atsakyti