Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 04 06, 10:45)
Taip, tempimas, kaitimas, - normalu. Man net buvo toks "žnybimo" jausmas, nemoku apsakyti, labai savotiškas smile.gif
Beje, nešioji apspaudžiantį korsetą?

na as ji buvau tik nusiemusi, gal kokiai 15 min kai prausiausi, taip tai kaip uzmove taip ir su juo smile.gif o kiek skyluciu paciai dare? per kiek laiko praejo tas isputimas pilvo, nes man virsus neissiputes o pats pilvas ir apacia kaip balionas. tas "znybimas" ir man yra, bet ypac visa pilvo apacia, o siaip siurbe nuo viso pilvo.. tai vadinasi viskas cia normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilaa @ 2009 04 06, 12:50)
na as ji buvau tik nusiemusi, gal kokiai 15 min kai prausiausi, taip tai kaip uzmove taip ir su juo  smile.gif  o kiek skyluciu paciai dare? per kiek laiko praejo tas isputimas pilvo, nes man virsus neissiputes o pats pilvas ir apacia kaip balionas. tas "znybimas" ir man yra, bet ypac visa pilvo apacia, o siaip siurbe nuo viso pilvo.. tai vadinasi viskas cia normalu smile.gif

Man siurbė nuo nugaros apačios, darė 2 skylutes. O pilviuko plastiką darė, tai ten kitoks riebalų šalinimas ir gyjimas kiek sudėtingesnis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 04 06, 10:58)
Man siurbė nuo nugaros apačios, darė 2 skylutes. O pilviuko plastiką darė, tai ten kitoks riebalų šalinimas ir gyjimas kiek sudėtingesnis smile.gif

o po operacijos, kada jau mazdaug normaliai visa diena galejai vaikscioti, darbuotis.. nes man jau penktadieni reiks pilnu tempu dirbti 12 val per diena ant koju, 3 sav be iseiginiu, daktaras sake problemu nebus, bet ko tai as jau pradedu abejoti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilaa @ 2009 04 06, 10:50)
na as ji buvau tik nusiemusi, gal kokiai 15 min kai prausiausi, taip tai kaip uzmove taip ir su juo  smile.gif  o kiek skyluciu paciai dare? per kiek laiko praejo tas isputimas pilvo, nes man virsus neissiputes o pats pilvas ir apacia kaip balionas. tas "znybimas" ir man yra, bet ypac visa pilvo apacia, o siaip siurbe nuo viso pilvo.. tai vadinasi viskas cia normalu smile.gif

Nepergyvenk del pilvo,praeis tinimai ir pilvas sukris.Mano ,po sonu siurbimo, buvo irgi grazus ,bet tai laikina.
Del darbingumo,tai labai individualu.Bet tu gi jauti ,kad kas diena vis lengviau,vis maziau skauda ? Iki penktadienio dar daug laiko,manau,viskas bus o.k smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 06 balandžio 2009 - 11:32
QUOTE(Kamilaa @ 2009 04 06, 11:08)
o po operacijos, kada jau mazdaug normaliai visa diena galejai vaikscioti, darbuotis.. nes man jau penktadieni reiks pilnu tempu dirbti 12 val per diena ant koju, 3 sav be iseiginiu, daktaras sake problemu nebus, bet ko tai as jau pradedu abejoti.. g.gif

man siurbe nuo sonu ir pilvo pirmadieni, ketvirtadieni jau buvau darbe. bet tikrai cia labai individualu ir priklauso nuo darbo pobudzio. mano darbas 8 val per para ir ne stovimas, o daugiau prie kompiuterio. problemu nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 04 06, 15:04)
man siurbe nuo sonu ir pilvo pirmadieni, ketvirtadieni jau buvau darbe. bet tikrai cia labai individualu ir priklauso nuo darbo pobudzio. mano darbas 8 val per para ir ne stovimas, o daugiau prie kompiuterio. problemu nebuvo  ax.gif

o dar siandien pastebejau, toks jausmas kad pilve guzas yra, is abieju sonu, pilvo apacioje, kai ciupineji lyg nesijaucia, bet va kai koja pakeli tai toks kaip guzas viduje, cia gal ir normalu smile.gif ar buvo kas siurbetes kazkas panasaus... labai jau del visko pergyvenu... aciu visoms labai uz atsakymus.... kazkaip maniau kad ta operacija paprastesne bus .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilaa @ 2009 04 06, 17:20)
o dar siandien pastebejau, toks jausmas kad pilve guzas yra, is abieju sonu, pilvo apacioje, kai ciupineji lyg nesijaucia, bet va kai koja pakeli tai toks kaip guzas viduje, cia gal ir normalu  smile.gif  ar buvo kas siurbetes kazkas panasaus... labai jau del visko pergyvenu... aciu visoms labai uz atsakymus.... kazkaip maniau kad ta operacija paprastesne bus .. 4u.gif

Normalu, greičiausiai, tai tinimas taip jaučiasi.

Atsakyti
Aš jau ryt nuo ryto lekiu gražintis pilvuko, parašysiu kaip sekėsi.
Atsakyti
Liuks, lauksim info ir komentaru !!! Sekmes ir nesinrvuok, viskas bus tik ok !!!
Atsakyti
Labutis,
merginos gal kas isduosit kokia pas Bagdona vienos zonos nusiurbimo kaina? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti