Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų pirmagymis

Tiek prisikaičiau gražių istorijų, kad ir pati užsimaniau papasakoti apie savo pirmojo sūnaus gimimą 4u.gif
Pastojau dar studijuodama( netyčiukas). Buvau kaip ir lengvam šoke- ką pasakys tėvai, kaip sureaguos vyras( dar tada tik draugavom, gyvenau pas tėvus). Kūdikėlis pakoregavo mūsų planus- puolėm ieškotis butuko. Mama kažkaip kreivai žiūrėjo i mūsų planą gyventi kartu- kur taip skubėti? Prieš išsikraustant susirinkom visi prie stalo, atsigėrėm šampano, atsibučiavom ir palikau tėvų namus( ojjj kaip kartais sunkiais momentais norėdavosi grįžti pas mamą- kai gyveni kartu, to neįvertini). Apie nėštumą nusprendžiau nutylėti, kad nesupanikuotų, jog nebaigsiu mokslų tongue.gif
Jaučiausi kuo puikiausiai. Galiausiai mano nėštumą pastebėjo kolegijos direktorė. Pasveikino. Tiesą pasakius mane labai nustebino- gerą akį turi, pagalvojau. Pašnekėjom, susitariau, kad jokių akademinių neimsiu ir ketvirtą kursą kaip nors pabaigsiu.
Galiausiai pasakiau ir mamai. Reikėjo matyti ją- pradėjo blaškytis, uždavinėti man begalės klausimų, o svarbiausia buvo, kaip reiks tėčiui pasakyti. Šiaip su tėčiu neturim ypatingai artimų santykių- labai jau jo bijojom su broliu blink.gif Vargšelė visą naktį nemiegojo- naujiena išmušė iš vėžių. Žinoma, pilvo ilgai nenuslėpsi- taigi, po kurio laiko ir tėvas sužinojo, tai man pradėjo aiškinti, kad mokslų nepabaigsiu, gyvenimą sau susigadinsiu...Ir ką man ten jam aiškinti, jei žinau, kad kaip panorėsiu, taip ir bus smile.gif

Nėštumas praėjo palyginti ramiai, gal tik teko deguonies kokteilių pavalgyti, nes oro trūkdavo. Priaugau 11kg. Laikas gimdyti buvo spalio 10d. Mama sako- pakentėk iki 16-tos ir vyrui bus dovana( mano vyras gimęs spalio 16d.). Kur tau- spalio 5 buvo ta ypatinga diena bigsmile.gif
Mokslų nemečiau, lankiau paskaitas su savo pilvuku tongue.gif Tą dieną kaip tik buvo mokytojų diena, tai tos paskaitos tokios nerimtos buvo. Per pertraukas šmaikštavau, kad nebus dėstytojos, galėsim lėkt namo( žodžiu mėgėja buvau kabinti makaronus) lotuliukas.gif Tiesa, šiek tiek kosčiojau, bet tai buvo lengvas kosuliukas- nieko rimto. Ir per pertrauką užėjo kosulio priepolis. Jaučiu, kad kažkas bėga. Buvo 11.55. Nu va, galvoju, kas dabar bus. Panos supanikavo, pradėjo šaukt viena per kitą, kol galiausiai viena stvėrė mane ir nusitempė į mašiną. Dar spėjau vyrui paskambinti, kad jau prasidėjo...
Įpuolėm į priimamąjį. Seselė sako, sėskitės eilutės palauksit. Draugė kai užšaukė- jūs ką, nematot, kad moteris gimdo... Ir ką aš be jos būčiau darius smile.gif Tai sutvarkė mane, nuvedė tonusiukų paklausyt, paskui į vonią pagulėt. O aš jau laukiu nesulaukiu, kada maniškis atvažiuos. Labai faina seselė buvo- pamasažavo man strėnas, pakalbėjom, kol galiausiai pasirodė visas išsipustęs, nusiskutęs, išsikvėpinęs būsimasis tėvelis lotuliukas.gif Šaunuolis žinoma, bet tuo momentu man tas jau nelabai rūpėjo...
Palatoj nesinorėjo nei vaikščiot nei judėt. Viena minutę krėtė šaltis, kitą- karštis doh.gif Galiausiai sugalvojo linksminančiųjų dujų atvežt. Nieko jos ten nepadeda doh.gif Vyras spaudžia kaukę prie nosies, o aš ją stumiu- oro visai neduoda. Neilgai trukus sugūžėjo gydytoja su sesele, ir 15.55 rankose jau laikiau savo krupiuką. Iki pat pabaigos nežinojom, kas bus, ir kai gydytoja pasakė berniukas- tai nuskambėjo visai ne į temą- laiukiau, kada man visų pirma pasakys, ar vaikas sveikas, nes vaikutis visai nenorėjo verkt. Didelėm akim spoksojo i visus ir nė garso neleido. Neveltui per mokytojų dieną gimė. O jausmas nerealus- laikyti mažą dalelę savęs, jausti, kad nuo šiol esi labai už kažką atsakingas, kad neleisi, jog kas nors jį skriaustų... wub.gif
Dar iki siol atsimenu jo didelias akis( žinoma jos ne ką mažesnės dabar) tongue.gif Visus lankytojus stebėjo ir niekas nežinojo apie ką jis galvoja...

Mokslus baigiau, diplominį apsigyniau. Mažasis ištisai miegodavo ir buvo toks ramus vaikutis, kad visiems tokio palinkėčiau thumbup.gif
Dabar jam jau 9m. Mokosi labai gerai, skaito labai daug. Mūsų vyresnėlis wub.gif Mūsų pasididžiavimas wub.gif
Atsakyti
sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasyta wub.gif Sekmes dabar jau ketruriu asmenu seiminelei thumbup.gif
Atsakyti
kaip graziai parasyta smile.gif linkiu ir antro tokio grazaus nestumo 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip gražiai ir lengvai parašyta wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu mergaites ačiū labai wub.gif

Šiaip mane Dzanetukas įkvėpė tongue.gif

Kas nesuprato, tai aprašiau pirmojo savo vaikiuko gimimą, yra ir antras- išdykėlis. Reiks kada ir antrojo gimimą aprašyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 22, 18:11)
Nu mergaites ačiū labai  wub.gif

Šiaip mane Dzanetukas įkvėpė  tongue.gif

Kas nesuprato, tai aprašiau pirmojo savo vaikiuko gimimą, yra ir antras- išdykėlis. Reiks kada ir antrojo gimimą aprašyti  lotuliukas.gif

Aciu tau aciuks.gif net israudau visa blush2.gif
Atsakyti
labai sauni istorija, o dabar apie antraji prasom biggrin.gif
sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Dėl pavadinimo- truputį nusigrybavau blush2.gif Nekreipkit dėmesio į klaidas ax.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif Dabar lauksim antrojo pupuliuko gimimo istorijos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labai graži istorija 4u.gif
Atsakyti