Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema


Inočka
user posted image
Cipciukas
user posted image
Cipciukas
user posted image
Cipciukas
user posted image
Srove
user posted image
Daividija
user posted image

Ir toliau stebinam viena kitą nuostabiais kuriniais! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 26 sausio 2009 - 22:16
thumbup.gif
Atsakyti
Rugiagėle 26 ...tu kaip visada , nepakartojama temų kūrėja flirt.gif flirt.gif flirt.gif user posted image
Atsakyti
rugiagele26
Musu tu saunuolyte
Jau temeles grozis, pasaka
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 26, 21:20)
AGA, radot cia specialiste  hihihi.gif  . Tokia pat, kaip ir visos. Kaip ten pelene sake? Aš ne burtininkė, aš dar tik mokausi lotuliukas.gif

Bet, kad kitoms ir mokytis taip nepavyksta... irnesakyk.gif Tiesa, seilę bevarvindama čia ir paskaitinėdama, aš teoriškai jau daug kam pasiruošusi book.gif
rugiagele26, ačiū aciuks.gif
Bet dabar pažiūrėjau į temos pradžioje sukeltus tortus, tai "eina na..." Geriau varau iš čia... frusty.gif
Atsakyti
o aš užsuku akimis pavalgyti lotuliukas.gif ir užrašai kaupiasi kaupiasi ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
nauja temukė - puikumėlis, darom torčiukus toliau ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 26 sausio 2009 - 22:51
Nu vat, išbandžiau ir aš saldaininę masę- ir kaip ji man patiko clap.gif clap.gif Nu man daug labiau už visas cukrines patiko su ja dirbti- nepalyginsi. Kai aš tokia krapštukė, nemoku greitai dirbti, tai man tos visos cukrinės košmaras būdavo- stingsta, trupa, džiūsta, jei pašlapini, kad ir vos vos- limpa prie kočėlo, reikia šlapiai laikyti ir t.t. O šita masė neturėjo nei vienos iš tų blogųjų savybių- elastinga, nereikia drėkinti, netrūkinėja, galima tampyti- liuks- ir išsikočioja taip plonai, kaip paprasta cukrinė sutrūktų bekočiojama thumbup.gif

Pasibandžiau rožytes daryt iš jos- tos kur įeina maršmalousai, sviestas, cukraus pudra ir citrinų sultys. Ten parašyta truputį sviesto-o kiek tas truputį nžn- tai aš įdėjau kelis šaukštus didelius- kočiojau,dariau rožes, viskas gavosi super- dabar tik paskaičiau čia pas jus, kad sviesto reikiatik dešimt gramų, nes sakot, kad kambario temp. tirpsta tokia masė, jei sviesto daugiau doh.gif blink.gif

Nu tai dabar pasidėjau kambario temp. tas rožes, ir žiūrėsiu ar tirps jos man. Bet daug pudravau kočiodama, tai kol kas normaliai, lyg laikosi unsure.gif O tirpsta ji man tik tada, kai labai rankomis ilgai čiupinėji, bet aš už žiedo viršutinės dalies negraibai kai lipdau rožes, tai kol kas kaip ir nieko blogo nepasidarė, neištirpo unsure.gif O kas bus ryt- matysiu ax.gif



Beje, norėjau paklausti apie saldaininę masę- kaip manote, ar galima ją laikyti ilgai kambario temp., ar gal šaldytuve?- na, cukrinės masės gėlės negenda, o kaip su šitos masės?- kiek laiko ji negenda, ir kokiomis sąlygomis ją laikyti?- aš mėgstu gėlių iš anksto prisidaryti, ir laikyti mėnesiais- o ar galima šią masę taip laikyti?- šaldytuvas mano užkrautas, tas ten man nelabai patogu laikyti būtų, bet į jos sudėtį įeina sviestas verysad.gif Tai matyt ges jis ne šaldytuve.. g.gif bet kai cukraus tiek daug, ir taip saldu, tai gal vis tik nieko tokio g.gif

Ką manote, ar bandėte kas iš jos padarytas gėles kokioje spintukėje laikyti?
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 27, 02:27)
Ką manote, ar bandėte kas iš jos padarytas gėles kokioje spintukėje laikyti?


Laikiau mėnesį, niekas nenutiko. Tiesa, pažiūrėk, kad vieta kokia sausesnė būtų, nes buvau kelias padėjus ant palangės virtuvėje, tai lango apačia šiek tiek parasojo, tai ir gėlės mano kiek pasileido. Ne visai, bet kraščiukai tokie pavandeniję gavosi, šiaip nesugriuvo tos gėlės, tik jau iškart matėsi spalva netokia toje vietoje ir pan. Vienžodžiu, laikyti sausai biggrin.gif
Ir šiaip norėtūsi pamatyti gėlyčių rezultatą tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk ir visos kitos tortu puosejos, 4u.gif
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?

Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze? g.gif
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje... schmoll.gif


Labai dekui is anksto uz atsakymus!!! 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi neišmanėlė turiu klausimą, kai autorės rašo, kad puošti plakta grietinėle, tai tik jinai ir plakama, ar taip kaip pertepimui reikia dadėti cukraus ir citrinos rūgštelės?Ar vien tik grietinėlę išplakt ir puošt?
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 27, 07:51)
Cipciuk ir visos kitos tortu puosejos, 4u.gif
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?

Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja  ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?  g.gif 
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...  schmoll.gif
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!! 4u.gif

Mergaites, netingekit, o pasiskaitykit bent truputuka mirksiukas.gif . Info apie saldainiu mase jau tiek prirasem doh.gif
Paskutine info CIA. 4 temos paskutinis puslapiukas. Del beze irgi begale info. Laikyti saldytuve beze gali. 4u.gif
Atsakyti