Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 22:06)
A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma? g.gif Kazkur maciau pirkti ju g.gif Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno doh.gif

Pas mano mamytę šaldiklyje hihihi.gif pas mane tik mėlynės ir braškės belikusios ax.gif ir tos po truputį tirpsta, bet iki šviežio derliaus turėtų pakakti ax.gif
Atsakyti
" EKLERAI " lpikytiniai ,

user posted image

Tešla .....

user posted image

Išspausti pro antgalį .....

user posted image

user posted image

Jau iškepia ......

user posted image

Kas dar nežino , receptukas čia "EKLERAI "

[color=green]Viduje 2 rūšių kremas , vienas plikytas iš tų pakialių skirtas eklerams , kitas sviestinis su kondencuotu pienu ( kremas iš " Negro bučinio ") , skanūs abudu thumbup.gif


Į vidų kremą prileidau su tam skirtu ilgu antgaliu , ANA KARTĄ PJOVIAU , BET ŠITAIP VALGYTI PATOGIAU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 30 sausio 2009 - 09:49
[quote=Cipciukas,2009 01 30, 10:31]
" EKLERAI " lpikytiniai ,

ACh kokie dailučiai, na tokie net atrodo tirpstantys burnoje:)

Vėl žentą pradžiuginote?????
Vis tiek čia patirtis matosi, mano gavosi subliuske.
O kremą Jūs švirkštu į juos dedate. Nes aš pjoviau juos per puse ir tepiau kremu,
Žodžiu aukštasisi pilotažas
Atsakyti
[quote=ingriduska,2009 01 30, 09:40]
[quote=Cipciukas,2009 01 30, 10:31]
" EKLERAI " lpikytiniai ,

ACh kokie dailučiai, na tokie net atrodo tirpstantys burnoje:)

Vėl žentą pradžiuginote?????
Vis tiek čia patirtis matosi, mano gavosi subliuske.
O kremą Jūs švirkštu į juos dedate. Nes aš pjoviau juos per puse ir tepiau kremu,
Žodžiu aukštasisi pilotažas
[/quote]
subliukšti jie neturi unsure.gif gal orkaitę buvai atidarius g.gif o jie Jums gaunasi ne tuščiaviduriai? aš su paprastu šaukšteliu į saviškius prikemšu, nors labiau patogu su konditeriniu švirkštu, ale kad mano didžioji šeimininkė kažkur jau nužaidė, reikia eiti sofas pakiloti lotuliukas.gif rytoj pabandysiu aš pagal Cipciuką iškepti eklerus bigsmile.gif
Atsakyti
čia apie tą mėlyną sirupą paskaičiau, tai prisiminiau, ko aš ieškau ir nerandu - žalio mėtinio sirupo smile.gif gal kas esat matę?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 30, 11:03)
subliukšti jie neturi unsure.gif gal orkaitę buvai atidarius g.gif o jie Jums gaunasi ne tuščiaviduriai? aš su paprastu šaukšteliu į saviškius prikemšu, nors labiau patogu su konditeriniu švirkštu, ale kad mano didžioji šeimininkė kažkur jau nužaidė, reikia eiti sofas pakiloti lotuliukas.gif rytoj pabandysiu aš pagal Cipciuką iškepti eklerus bigsmile.gif

na jie nebuna visai susmege, bet man nuolat (kepai 2 kartus) gavosi dideli tokie, ir be tų trokštamų pavingiavimųsad.gif
O vidu toks vinur tuščia kitus biški ne:)
Atsakyti
Labas rytas kepejeles 4u.gif turiu klausimely, liko kremo nuo napoleono, gal kuri nors patars ka galeciau is jo padaryti kad ismesti nereiketu? g.gif
Ir dar turiu Cipciukui klausima 4u.gif noriu daryti "Pasigerusia Sarlote" . Bet dabar pradejau galvoti ar isemus ja is dubenelio forma nesubliuksta? Nu man baisu kad isimsiu ir tie vyniotiniai nukris ir viskas isirs g.gif ir tie vyniotiniai, kai juos sudedi kaip juos taip suspausti kad kremas neisbegtu pro tarpus? blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
Laba diena,

as ne i tema, bet plepuciu temoj uzmirsau parasyt, kur nauja tema, tai dedu nuoroda cia, nes zinau, kad visos cia uzsuka, tai pamatys smile.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 09:31)

Ačiū už foto reportažą smile.gif , mano "dantukai" toli gražu nebuvo tokie, kokie pas Jus. Tešla buvo skystesnė šiek tiek, gal tikrai tie kiaušai perdaug dideli? g.gif

ingriduska, man išsipūtę buvo, nesubliuško visai. Kepiau 30-35 minutes, o dydis išspaustos tešlos buvo šiek tiek mažesnis nei graikinis riešutas, na gal kaip 2/3 riešuto. Kepiau 200 laipsnių karštyje, ir iki pabaigos iškenčiau neatidarius orkaitės didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 30 sausio 2009 - 11:12
QUOTE(Maliku @ 2009 01 30, 12:07)
Ačiū už foto reportažą smile.gif , mano "dantukai" toli gražu nebuvo tokie, kokie pas Jus. Tešla buvo skystesnė šiek tiek, gal tikrai tie kiaušai perdaug dideli?  g.gif

ingriduska, man išsipūtę buvo, nesubliuško visai. Kepiau 30-35 minutes, o dydis išspaustos tešlos buvo šiek tiek mažesnis nei graikinis riešutas, na gal kaip 2/3 riešuto. Kepiau 200 laipsnių karštyje, ir iki pabaigos iškenčiau neatidarius orkaitės  didis.gif

tuomet dar šiandiena kepsiu:) JAu turiu švirkštą tokį tikrai nelabai, bet ten 4 antgaliai, gal kuris išspaus kraštukus:)
Atsakyti
Jie tuščiaviduriai , nesupratau kodėl tu to klausi unsure.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

Del mėtinio sirupo , mes diskutavome temoje apie ledus , ten ir parašyta kur jo galima gauti ( bet Kaune ) .

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dėl ŠARLOTĖS ..... kai dedi ( tiesiog lipdai ) tuos biskvitukus , juos paspaudi ir stengiesi , kad neliktų tarpų ....išėmus jie nė nemano nukristi ar atsiskirti schmoll.gif juk į kremą dedasi želatina , ji juos sulipdo .....daryk drasiai , tikrai nesubliukš schmoll.gif

O kremą eklerams sunaudok mirksiukas.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Kol jus visos miegojote aš voveruškų prisirinkau tongue.gif tongue.gif tongue.gif

user posted image

Joms pagaminti reikalinga formelė ant ilgo koto ( senovinė , tarybinių laikų ) ir paprasčiausia lietinių blynų tešla , tik truputi tirštesnė .
Atsakyti
Cipsiukai labai,labai plikytiniai 4u.gif 4u.gif

Kaip tik šiandien aš ir galvojau kept,nes kremo turiu padaryto.bet jau kaip tingiu rolleyes.gif gal reikia atidėt po savaitgalio. smile.gif

ir voverūškų jau yra...................... yess.gif kokiam čia miške rinkot..... lotuliukas.gif

aha žinau aš tą įrankį.Mes ir darbe papuošimam tokį naudodavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 30 sausio 2009 - 12:15