Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(justina_r @ 2009 02 04, 07:44)
Na ir as vakar isbadziau grietiniecius  thumbup.gif cia tokiom bangom ziuriu vienodai visos kepam lotuliukas.gif

Labai skanus  wub.gif

user posted image



Na ir grozis, ir jauciu skonis wub.gif
rytoj ir as bandysiu sita sedevra, kuri visos pamegote drinks_cheers.gif
saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2009 02 04, 11:59)
Daividija norejau paklausti del biskvitu torte amadeusas ar viena iskepus reik karsta isimineti ar palaukti kol praves ir ar nesukris mat as nelabai su biskvitais draugauju schmoll.gif

As isemiau karstus,tik butinai formos dugna istiesk popieriumi,tada su tuo popieriumi ir isimsi lengvai.Labai faini tie biskvitai,tokie purus,ir nesukrenta,gal,kad su sviestu.
Atsakyti
Sveikos:)

Siandien kepiau Varskes - aguonu pyraga "Ziedelis" pagal Cipsiuka:) Ziedelis Jau kokio skanumo.... mmmmmm:) Nuostabus varskes pyragas. Bandysiu ikelti nuotrauka, tikiuos pavyks:)

user posted image

user posted image

Gaila, nemoku didesniu nuotrauku ikelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimena: 04 vasario 2009 - 17:06
QUOTE(vilimena @ 2009 02 04, 17:05)
Sveikos:)

Siandien kepiau Varskes - aguonu pyraga "Ziedelis" pagal Cipsiuka:) Ziedelis Jau kokio skanumo.... mmmmmm:) Nuostabus varskes pyragas. Bandysiu ikelti nuotrauka, tikiuos pavyks:)

user posted image

user posted image

Gaila, nemoku didesniu nuotrauku ikelti.


Jo, jis labai skanus wub.gif mano mama isgyre maniski. Tik jis man siltas skaniausias, tai as mikrobangej ji pasisildau blush2.gif ir nezinau kaip tas aguonas nugramzdint, tai as supilu ant virsaus visas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 04, 18:38)
Jo, jis labai skanus  wub.gif mano mama isgyre maniski. Tik jis man siltas skaniausias, tai as mikrobangej ji pasisildau  blush2.gif ir nezinau kaip tas aguonas nugramzdint, tai as supilu ant virsaus visas  blush2.gif


Aha, as irgi taip dariau, uzpyliau ant virsaus, bet kai kur labai graziai nugrimzdo:) Ir skanesnis siltas 4u.gif Reikes ir man pasisildyti:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimena: 04 vasario 2009 - 18:00
Nu šaunuolės jūs visos bigsmile.gif Tiek skanėstų čia wub.gif
Kaip matau, baiginėjasi eklerų manija, prasideda grietiniečių biggrin.gif biggrin.gif Super. Nepakratojami pyragėliai, o jei dar i varškę razinų idėjus rolleyes.gif wub.gif Eh....... senai jau kepiau juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 11:19)
PAskutinis TETOS FIRMINIS yra labai ČIKI torčiukas smile.gif
Ypač pradedančioms  : )

tai jis kaip tik man bigsmile.gif
o dabar einu ieškot to varškinio žiedo ieškot, varškės kaip tik turiu, mažu ten nieko glauno nereikės biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mus spurgu manija, siandien varskes neturejau, tai teko su kefyru kepti, dar paimprovizavau, stai, kas gavosi bigsmile.gif
[attachmentid=169263]
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 04, 20:19)
O pas mus spurgu manija, siandien varskes neturejau, tai teko su kefyru kepti, dar paimprovizavau, stai, kas gavosi bigsmile.gif
[attachmentid=169263]

O kaip del receptuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 04, 21:03)
O kaip del receptuko? ax.gif

Receptuka radau cia, beiskodama spurgu
0,5 ltr kefyro
2 kaiusiniai
5 s. cukraus
ziupsnelis druskos
Vanilinio cukraus (recepte nebuvo, bet man skaniau biggrin.gif )
kepimo milteliu (rase 3 a.s., bet as idejau gal 1)
Miltai (negaliu pasakyti tikslaus kiekio, nes ir ten nebuvo, dejau, kol tesla buvo, kaip labai tirsta blynu). Gal reikejo deti saukstu, bet as surizikavau supilti i konditerini maiseli ir neapsirikau, atrodo graziau thumbup.gif O profesionales gali ir grazesnes gelytes padaryti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
jei jums atliko tešlos po koldūnų ar kokių virtinių gaminimo-padarykit sau saldžią užkandėlę prie arbatos mirksiukas.gif
user posted image
iškočiokit gan plonai (bet nepersistenkit,kad neplyštų), patepkite,negailėdami ištirpintu atvėsusisu sviestu su šlakeliu pieno (galima ir be jo,bet aš įpilu truputį,kad nebūtų labai riebu blush2.gif ),palikdami 1 cm nuo krašto ir apibarstykite cukrumi (jei su ruduoju-dar geriau).suvyniokite "dešrelę" tongue.gif ,užlipdykite visus galus-kraštus. iš to vyniotinio susukit "sraigę" ir dar kartą lengvai pakočiokite arba priplokite ranka.
kepkite aliejumi pataptos keptuvėje,ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių (aš vartau po porą kartų,kad viduje ištirptų cukrus ir tešla nebūtų žalia mirksiukas.gif )
user posted image
mama dažnai darydavo kažką iš tešlos,tai iš likučių iškepdavo mums tokių paplotėlių wub.gif taip daro Kasachstane,kur jinai užaugo..
iš esmės galima daryti ir nesaldžią - į tirpintą sviestą išspausti kokio česnako,žalumynų pripjaustyti ir pateikti prie pertrintos sriubos pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 04 vasario 2009 - 22:22
QUOTE(Larissa @ 2009 02 04, 22:20)
jei jums atliko tešlos po koldūnų ar kokių virtinių gaminimo-padarykit sau saldžią užkandėlę prie arbatos  mirksiukas.gif
user posted image
iškočiokit gan plonai (bet nepersistenkit,kad neplyštų), patepkite,negailėdami ištirpintu atvėsusisu sviestu su šlakeliu pieno (galima ir be jo,bet aš įpilu truputį,kad nebūtų labai riebu  blush2.gif ),palikdami 1 cm nuo krašto ir apibarstykite cukrumi (jei su ruduoju-dar geriau).suvyniokite "dešrelę"  tongue.gif ,užlipdykite visus galus-kraštus. iš to vyniotinio susukit "sraigę" ir dar kartą lengvai pakočiokite arba priplokite ranka.
kepkite  aliejumi pataptos keptuvėje,ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių (aš vartau po porą kartų,kad viduje ištirptų cukrus ir tešla nebūtų žalia  mirksiukas.gif )
user posted image
mama dažnai darydavo kažką iš tešlos,tai iš likučių iškepdavo mums tokių paplotėlių  wub.gif taip daro Kasachstane,kur jinai užaugo..
iš esmės galima daryti ir nesaldžią - į tirpintą sviestą išspausti kokio česnako,žalumynų pripjaustyti ir pateikti prie pertrintos sriubos pvz.  mirksiukas.gif

thumbup.gif o jei aptepus malta mesa isvis butu gerai.
Atsakyti