Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Larissa @ 2009 02 04, 22:20)
jei jums atliko tešlos po koldūnų ar kokių virtinių gaminimo-padarykit sau saldžią užkandėlę prie arbatos  mirksiukas.gif
user posted image
iškočiokit gan plonai (bet nepersistenkit,kad neplyštų), patepkite,negailėdami ištirpintu atvėsusisu sviestu su šlakeliu pieno (galima ir be jo,bet aš įpilu truputį,kad nebūtų labai riebu  blush2.gif ),palikdami 1 cm nuo krašto ir apibarstykite cukrumi (jei su ruduoju-dar geriau).suvyniokite "dešrelę"  tongue.gif ,užlipdykite visus galus-kraštus. iš to vyniotinio susukit "sraigę" ir dar kartą lengvai pakočiokite arba priplokite ranka.
kepkite  aliejumi pataptos keptuvėje,ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių (aš vartau po porą kartų,kad viduje ištirptų cukrus ir tešla nebūtų žalia  mirksiukas.gif )
user posted image
mama dažnai darydavo kažką iš tešlos,tai iš likučių iškepdavo mums tokių paplotėlių  wub.gif taip daro Kasachstane,kur jinai užaugo..
iš esmės galima daryti ir nesaldžią - į tirpintą sviestą išspausti kokio česnako,žalumynų pripjaustyti ir pateikti prie pertrintos sriubos pvz.  mirksiukas.gif



Įdomiai čia tie paplotėliai ax.gif
Atsakyti
Padariau siandien stai toki meduti, pusbrolio mergaitei vieneri ax.gif su nuotykiais bet nors truputi panasus i vienetuka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 04, 23:52)
thumbup.gif  o jei aptepus malta mesa isvis butu gerai.

su mėsa yra Sonatinos superinis receptas mirksiukas.gif nuo tuo laiko,kai jį aptikau,nebekepu čeburėkų tongue.gif nes: taip pat skanu,bet daug mažiau riebalų ir terlionės ...
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 04, 21:54)
Padariau siandien stai toki meduti, pusbrolio mergaitei vieneri  ax.gif su nuotykiais bet nors truputi panasus i vienetuka  rolleyes.gif
user posted image

neturiu ka pasakyti,atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 02 04, 22:57)
su mėsa yra Sonatinos superinis receptas   mirksiukas.gif  nuo tuo laiko,kai jį aptikau,nebekepu čeburėkų  tongue.gif nes: taip pat skanu,bet daug mažiau riebalų ir terlionės ...

aha ,idomus patiekalas gaunasi.Reiktu kada isbandyti ir man.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 04, 22:54)
Padariau siandien stai toki meduti, pusbrolio mergaitei vieneri  ax.gif su nuotykiais bet nors truputi panasus i vienetuka  rolleyes.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif labai gražu, šaunuolė, o gėlytės saldaininės masės... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neramuole, labai gražu thumbup.gif


mano spurgytės ax.gif

user posted image

400 g. varškės
0,5 stiklinės pieno (ar kefyro, bet geriau kefyro)
2 š. grietinės
3 kiaušiniai
200 g. cukraus
1 a.š. sodos
nedidelis stikliukas degtinės (mažiau riebalų pritraukia)
miltai

Varške, piena, grietine, kiaušinius, soda, cukrų ištrinti, supilti degtinę ir užminkyti nekietą tešlą.
Su didesne stikline išspaudžiu rutuliukus, o su mažesne skylutes.
Virti riebaluose kol gražiai paskrunda.
Kepiau ir barankytes ir tas "skylutes" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 05, 00:52)
4u.gif  4u.gif  labai gražu, šaunuolė, o gėlytės saldaininės masės...  wub.gif  wub.gif


aha, nespejo istirpt biggrin.gif

jurguliux imu spurgyte pusryciam, labai apetitnai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 05 vasario 2009 - 08:56
Mergaitės kurios darėt PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, kiek bus 1/3 ir 1/4 stiklinės tai apie pusę stiklinės?
1/4 abrikosų kompoto- tai čia tik skystimą pylt, nebus per skysta?
ar baltymų nereik išplakt atskirai ir įmaišyt? jei taip daryčiau gal puresnis butų ?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 02 05, 09:01)
Mergaitės kurios darėt PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ,  kiek bus 1/3 ir 1/4 stiklinės tai apie pusę stiklinės?
1/4 abrikosų kompoto- tai čia tik skystimą pylt, nebus per skysta?
ar baltymų nereik išplakt atskirai ir įmaišyt? jei taip daryčiau gal puresnis butų ?

ačiū

1/3 stiklinės, tai stikline padalinta i tris dalis ir paiimta tik viena dalis
1/4 stiklinės, tai stiklinė padalinta i 4 dalis ir paiimta tik viena dalis

na jei tiek rašo receptas, tai gal bus ne per skysta (jei varškė neskysta), taip, reikai tik kompoto

aš kai kepiau, tai gal tik trynius bučiau dėjusi g.gif bet kiek pamenu recepte rašu sudėti "cielus"kiaušinukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 02 04, 23:20)
jei jums atliko tešlos po koldūnų ar kokių virtinių gaminimo-padarykit sau saldžią užkandėlę prie arbatos  mirksiukas.gif

mama dažnai darydavo kažką iš tešlos,tai iš likučių iškepdavo mums tokių paplotėlių  wub.gif taip daro Kasachstane,kur jinai užaugo..
iš esmės galima daryti ir nesaldžią - į tirpintą sviestą išspausti kokio česnako,žalumynų pripjaustyti ir pateikti prie pertrintos sriubos pvz.  mirksiukas.gif



QUOTE(neramuole @ 2009 02 04, 23:54)
Padariau siandien stai toki meduti, pusbrolio mergaitei vieneri  ax.gif su nuotykiais bet nors truputi panasus i vienetuka  rolleyes.gif
user posted image



LArissa eina sau, kaip skanu ir gražu ir taupu.
Superinis receptas.
O tavo koldūnų tešla miltai vanduo, ardar ko dedi:)


Vienetas irgi labai tikroviškas gražus. Šiaip gražus tortukas.Turėtumei sužibėti:)

O čia mano vakar kepiniai.

Cipciuko receptukas Mielinė Pynė tik įdaras pakeistas ne varškytė ,o visokie nesaldumai smile.gif, bei iš likučio tešlos bandutės:) receptas ko turit.Pas mane razinos aguonos,cukrus, vanilė smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image


Atsakyti
Neramuole, tavo vienetukas nuostabus! 4u.gif
Atsakyti