Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 3

QUOTE(Jucke @ 2009 02 12, 16:32)
Mergytės, o raudoną svogūną laiveliams reikia nuplikyti? Nes bijau, kad jie gali būti per aštrūs visumoj... blush2.gif Kaip manot? Kokia Jūsų patirtis?

as irgi neplikau 4u.gif as ant duonytes tepu sviestuko nedaug, kad geriau laikytusi svoguniukas
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 02 09, 16:20)
Aš vafliukus darau su malta paprika ir krapais, skanu drinks_cheers.gif

merginos, o kiek laiko orkaitėje laikote? ir koks rezultatas - jie kietesni ar minkšti? vartoti šiltus ar šaltus? g.gif
Atsakyti
Socios, bet skanios mishraines mirksiukas.gif :

Silkes: Silkes file supjaustom ciut stambesniais gabaleliais; virta bulve, marinuota agurka, virta ar marinuota burokeli, puse svoguno - smulkiai!. Padazas: 2 shaukshtai grietines, 1 shaukshtas majonezo. Valandele palaikom shaldytuve. Skanaus:

user posted image

Mesos: Jei lieka virtos ar keptos mesos- supjaustom smulkesniais kubeliais, tiek pat marinuotu ar raugintu agurku, galima- zalumynu, beriam j. pipiru ir maishom su majonezu:

user posted image
Atsakyti
Kaip sukirsciau dabar tu misrainyciu,niam niam... smile.gif Saunuoles mamytes, super smile.gif
As , tai va jau savaitgali planuoju pasidaryti ikriuku sliuoksnuotos misrainytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 12, 23:53)
merginos, o kiek laiko orkaitėje laikote? ir koks rezultatas - jie kietesni ar minkšti? vartoti šiltus ar šaltus?  g.gif

trumpai reikia palaikyti, kelias minutes, kitaip paruduoja ir kieti pasidaro, o šiaip yra traškūs, betn aš taip darau, nes netepu labai daug majonezo, vos vos smile.gif

šešetuke, apsireiškei bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukas, Pifo aukcione nauja idėja, kad super šeimininkės gali ir kokį patiekalą savo jame parduot. pėvėzė:
http://public.fotki....if/pyragas.html

Atsakyti
Lengvas uzkandis:

Kalakutienos kumpio ir kriauses 'karpacio': Supjaustyti kriause skiltelem, susukti plona riekele kumpio ir uzpilti balzamiko actu ( galima acta siek tiek pavirinti kad taptu tirstesnis, tada buna saldesnis ir tiesiog graziau padengia salotas, na as cia nevirinau!). Galima pabarstyti maltais pipirais. As dar pabandziau vienas salotas pagardinti granato seklom. Puikiai tiko!

user posted image


Cia as tik bandeinejau recepta pries valentino romantiska vakariene!!! REceptas paimtas is Marta Stewart puslapio, tik ji naudojo proscuitto vietoj kalakutienos kumpio.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 13 vasario 2009 - 12:19
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 12, 16:31)
aš porą galiu pakomentuot, nes dariau, tai kur agurkų laiveliai, man asmeniškai norėjos daugiau išskobimo, nes bijojau pirmam kartui, bet nepasakyčiau, kad paliko labai didelį įspūdį, kai dabar galvoju, tik va stalą tai labai pagyvina, o paskutiniai valtelėse svogūnų labai labai skanu, labai papuošia, spalvingi užkandžiai, super  bigsmile.gif

O kas ten dar i svoguna ieina?
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2009 02 13, 13:08)
O kas ten dar i svoguna ieina?

ant duonytės tepam/arba ne sviestuko, svogūno valtelė, tepamas varškės sūrelis ir ikrai mirksiukas.gif aišku, į varškės sūrelį jei jie be papildomo skonio, galima kokio smulkinto agurkiuko įmaišyt, ar pipiriukais pabarstyt, daugiau aš nieko nededu smile.gif
Atsakyti
Darysiu ir aš tuos svogūnų laivelius su ikrais ax.gif o koks sūrelis labiau tinka? kokio skonio? nes juk visokių jų būna g.gif aš dar žadu uždėt tą visą laivelį ant mažutės batono riekutės su sviestu..
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 06:56)
Aciu!!!  4u.gif  4u.gif

ne mano skonio, bet ish ties grazu 4u.gif

smagu, kad kazka pavyko ish veziu ishmushti su paprasta mishrionke lotuliukas.gif .. 4u.gif
Atsakyti
Keletas uzkandziu is valentino dienos heart.gif

Pyrageliai su farsu ir grybais

Ant aliejaus pakepinti svoguna, grybus ir farsa (geriausia jautienos, nes ne toks riebus). Sluoksniouta bemiele tesla plonai iskocioti, supjaustyti kvadrateliais, deti sauksta farso, uzlenkti ir uzspausti krastelius. Patepti kiausinio plakiniu ir kepti orkaiteje kol graziai pagels.
user posted image

Pyrageliai su krevetemis

Sluoksniuota bemiele tesla supjaustyti kvadratais ir jais iskloti keksiuku formeles.
Philadelphia suri (100 g.) isplakti su 2 kiausiniais, 2 s. pieno, 1 a.s. garstyciu, 1 sk. cesnako, druska.
I teslos viduri deti pora virtu kreveciu ir uzpilti 2 s. kiausiniu misiniu. Ant virsaus papjaustyti svoguno laisku ir kepti orkaiteje.
user posted image

Spinatu spirales

Sluoksniuota bemiele tesla iskocioti (nelebai plonai).Patepti kiausinio plakiniu, apibarstyti tarkuotu suriu, saldytais spinatais(pries tai atlaidinus ir sausai nuspaudus visa skysti), suvynioti kaip vyniotini ir supjaustyti 0,5 cm dydzio ziedais. Isdelioti ant skardos, patepti kiausinio plakiniu ir kepti orkaiteje.
user posted image

Kepta duona su silke

Duna supjaustyti gabaliukais apkepti ir uzdeti silkes gabaliuka ( as dar marinuota gryba prismeigiau smile.gif )
user posted image

Kiausniu uztepele

Virtus kiausinius smulkiai sumalti (geriausia su blenderiu), ipjaustyti svogunu laisku ir sumaisyti s majonesu, tepri ant duonos. Puosiau su ikrais ir petrazolem.
user posted image

Parmezano vamzdeliai

Tarkuota parmezano suri pabarstyti mazais apskritimais ant kepimo popieriaus ir kepti karstoje orkaiteje, kol issilydo ir pradeda graziai geltonuoti. Dar karstus susukti i tutele ir leisti atvesti. Jei sukant vienus kiti sukieteja, vel ikisti minutei i orkaite kad suminkstetu. I juos galima deti bet kokio idaro. As dejau to pacio kiausiniu idaro.
user posted image

Krevetes su duonos trupiniais

Virtas krevetes uzpilti aliejumi, ispausti cesnako, iberti duonos trupiniu, viska gerai ismaisyti ir palikti bent valandai. Po to mauti ant mediniu pagaliuku ir keprti orkaiteje pavartant, kol trupiniai apskrus. Skanu apslakstyti su citrina.
user posted image

Viskas ax.gif
Atsakyti