Buvau jau nebe jauna, 29-eriu miss. Turejau darba, daug draugu, bet vienisa... Na, likimas kiekvienam savaip sudelioja, o man vietoj vyro dave darba. Ir as dirbau... Daug, labai daug...
Bet kaip ir kiekviename darbe ateina atostogu metas, atejo ir man. Ir isvaziavau as i siltus krastus ilsetis. Islipu is lektuvo ir vietoj posalcio rugsejo lietaus, pamatau palmes, jura, saule

Atvaziuoju i viesbuti, registracija, formalumai ir viso sito samysio metu pajuntu zvilgsni.... Atsisuku, o i mane ziuri jaunas vaikinukas...

Silta jura, siltas vakaras, visai kita aplinka nei buvo is ryto... Turbut man reikia vyno! Tiek egzotikos!
-Sveiki, noreciau balto vyno.
Barmenas atsisuka ir as pamatau ta pati vaikinuka is registraturos...

-Labas! Kuo tu vardu? Is kur atvaziavai?...
Ir taip zodis po zodzio, vakaras po vakaro mes tapom labai, labai artimi

Deja, atostogos nesitesia amzinai. Atejo laikas skirtis... Paskutini vakara jis papraso manes teketi... Noreciau, bet... Mes juk is skirtingu zemynu

Griztu i Lietuva, griztu i darba, viskas lyg ir susideda i senas vezes. Tik vienas dalykas, niekaip nesulaukiu "tetu"

Ir taip per menesi iseinu lauk is darbo (visus darbe istinka sokas

Dziaugiames laime keleta menesiu. Mano pilvukas vis apvaleja. Lankomes pas labai gera gydytoja. Suzinom, kad laukiam berniuko, renkam jam varda. Juk jis nebus vien lietuvis tad varda parinkti nera taip lengva

Vel griztu i Lietuva, si karta jau ne i Vilniu, bet tiesiai pas mama i Panevezi. Vyras tvarkosi dokumentus kelionei i Lietuva. Jis labai nori dalyvauti gimdyme, bet artimiausia ambasada yra Egipte, o dykumos zmones neskuba.... O gimdymo terminas arteja... Ateina birzelio 15. Terminas. Vyras Egipte, vaikutis neskuba, laukia tecio.... Birzelio 25. Vyras vizos dar neturi... O vaikutis jau nebegali laukti...
Vakare iseina kamstis. po truputi ateina parengiamieji saremiai, bet jie tokie nereguliarus. Kartais jau atrodo nusistovejo kas 15 min. ir ziurek valanda vel ramu. Ir taip visa nakti, visa ryta ir puse dienos. Nusprendziau vaziuoti i Gimdymo namus nors nei vandenys nenuejo, nei saremiai reguliarus vis del to pernesiojimas 11 dienu.
Vaziuojam gimdyti kartu su mama. Vienai taip baisu... Atvaziuojam 14:15. Kol sutvarko dokumentus, dusas, seksualieji naktiniai i gimdykla patenkam 16:15. Gerai, kad saremiai nereguliarus, taip ir priemime pagimdyti galima! Apziuri mane gydytoja, atsidarymas vos 2 cm. Bet kas su vandenimis? Jie tikrai nenubego? Nu, ne sakau, nieko nejauciau. Skubiai echoskopas-vandenu labai mazai, bet yra, vaikas nedusta.Aciu Dievui!!! Tai kur ziurejo mane priziurejusi ginekologe? Jai kazkodel atrode vandenu norma

O saremiai pasidare reguliarus kas 5 min. 20:00 keiciasi pamaina. Prisistato nauja akusere ir visa savo esybe sviecia "netepsi-nevaziuosi". Mamyte, paprasyk, kad ji butu su manim malonesne. Ir po 100 lt i jos kisene is tiesu tampa labai maloni

O gydytojas uzsiemes kitais gimdymais ir mane apziuri tik 22:05. Atsidarymas 4 cm. O saremiai vis stipreja ir stipreja. Akusere liepia lipt ant kamuolio, Ale, kad tas kamuolys man iki pazastu! Norint ant jo uzlipti, reikia pasideti taburete! Mano ugis 162 cm. ir kojos labai trumpos. Geriau jau as lovoj prakentesiu! 23:30 dar viena gydytojo apziura. Vandenys nubege!!! As net pati nezinau kada ir kaip. Atsidarymas 5 cm. Gydytojas sako, po valandos patikrinsim tonusus ir jei eiga nebus sparti, leisim tau kiek pasnausti. Aciu!

Stai taip gime musu netyciukas. Tetis ji pamate dar po 2 savaiciu ir nuo tada nepaleidzia is akiu