Sitos istorijos pradzia yra sauletas Libanas, kur as su savo brangiausiuoju George atostogavome. Buvau tik ka baigusi gerti kontraceptines tabletes ir pagalvojau, kodel gi del juoko nepaskaiciavus kada cia galetu ispulti mano didzioji ovuliacija Skaiciavimai parode geguzes 6 diena. Pasakiau vyrui ir nusprendem, kad dirbsime dvi dienas pries ir dvi dienas po ir ziuresime kas gausis Kadangi atostogas apkartino George tevelio mirtis, tai planai lyg ir pasimirso . Taciau veliau, prisiminem ir nusprendem visgi isbandyti .
Atostogos baigesi, grizome i Anglija. Gyvenimas tekejo iprasta vaga. Mano ciklas velavo 4 dienas. Darbe pasidariau nestumo testa- dvi juosteles. Sirdis eme plakti stipriau, bet prisiminiau, kad sako, jog reikia daryti ryte, o cia jau beveik pietus.. Neiskentusi po pietu pasidarau dar viena vel dvi juosteles.. Pavakari nulekiu I vaistine ir nusiperku skaitmenini testa, kuris parodo + Sedziu tualete juokiuosi ir dekoju visiem Dievam. Griztu namo drebancia sirdimi. Parodau testus George ir sakau ka matai, kiek juosteliu? Sako: Dvi Sakau: Sveikinu, busi tetis!!!
Nestumo ilgai nesimate, nors 3-4 menesiai buvo pykino, silpnumo ir ne nuotaikos . 20a savaite tyrimas ultragarsu parodo, kad pilvelyje gyvena mazas berniukas. George ejo namo sokdamas Stai kazkur nuo to momento as emiau pustis pustis pustis. Net 25 papildomi kilogramai prisipute
Ir stai atejo sausio 27a diena.. DIDZIOJI DIENA!!!! Nieko . Nei skausmu, nei vandenu, nei dar kokiu artejancio gimdymo zenklu Atejo ir 29a (tevelio gimtadienis) tyla 30a, 31a, vasario 1a, 2a, 3a Vasario 4a diena buvo paskirtas susitikimas su gydytoju pasitarti del skatinimo. Pasikalbejome, pasiule sweepa( membranu atskyrima). Sutikau. Gydytoja po proceduros pasake, kad ryt greiciausiai jau turesiu kleckiuka, nes gimdos kaklelis labai minkstas.
Po sios proceduros pradedu jausti saremius, kiekvienas net ir menkiausias skausmelis sukelia man dideli dziaugsma, nes suprantu, kad arteja.. Arteja momentas, kai isvysiu savo maziuka. Vakare vyras nueina miegoti, o as lieku prie kompiuterio. Jauciu, kad skausmeliai lyg darosi reguliarus ir stipresni. 23valanda pasiskambinu I ligonine, sako palauk kol bus kas 3minutes. Apie 00.30val nusprendziu eiti pamiegoti, bet atsigulus skausmai stipreja, keliuosi ir zadinu vyra. Juokas juokais, bet masina isvezta I remonta Nusprendziame eiti peskom. Juk ligonine netoli, 15minuciu kelio.Taigi, 1.30 val mes jau ligonineje. Mane partikrine nusprendzia 3cm atsidarymas- lieki ligonineje.
Visa nakti vakstau, vaikstau. Ryte saremiai jau nebejuokingi. Akuseres stebisi is kur pas mane tiek jegu vaikscioti, bet man geriau saremi prakvepuoti I siena ar kokia palange atsiremus nei guleti lovoje. George intensyviai mazazuoja man strenas saremiu metu. 8 valanda pasikeicia pamaina ir ateina akusere su student. As is karto pasakau, kad planuoju gimdyma vandeny. Jokiu problemu. 10 valanda kaklelio patikrinimas. Nuosprendis atsidarymas tik 4 cm. Akusere pasiulo pradurti vandens maisa, nes sako matau, kad tavo saremiai gana stiprus, reguliarus, o vandens maiso pradurimas tikekimes paskatins visa eiga. Sutinku. Po sios procedures saremiai turbut patrigubeja. Bet as vis dar bandau vaikscioti veliau jau lipu i baseiniuka ir dziaugiuosi siltu vandeniu. 14 valanda kaklelio patikra atsidarymas 9.5cm.
Man dziaugsmas neispasakytas. Akusere pasako, kad kai pajausiu nora stumti, galiu stumti. Keista, bet tokio jausmo nejauciu Nors saremiai eina kas 4-5 minutes. Skausmas stipreja, bet as pasiryzusi pagimdyti be nuskausminamuju, George bando prasyti, kad man duotu bent paracetamolio, i ka akusere atsako: jog paracetamolis sioje stadijoje nebepadeda
Pagaliau lyg pajuntu nora stumti. Bandau, bet nesekmingai, nes siltas vanduo susilpnino visas stangas ir jos trunka labai trumpai. Po kiekvieno bandymo isstumti matuoja vaikiuko sirdele. Pagaliau pasimato galvyte. Tiesa, tik pakausiukas. Nesekmingai bandau isstumti visa galvyte. Maldauju akuseres mane kirpti. Ji tik purto galva ir sako : Tu gali pati, nekirpsiu Vel serija bandymu isstumti nesekmingi Akusere pasako, kad déjà, man reikia lipti lauk is baseiniuko, nes maziuko sirdeles tonusiukai mazeja. Tik islipus pajuntu Toooooookias stangas. Keli bandymai atsistojus, tada klaupiuosi Skausmas lyg plestu i visas puses ir . Isgirstu maziuko balsa. Skardu, balsinga. Paimu I rankas siltas, svelnus, slapias ir minkstas Nebejauciu jokio skausmo tik dziaugsma begalini dziaugsma . Pagaliau Tu, taip ilgai lauktas, atejai pas mumis .
Jei paklaustumete ar baisu buvo? Ne. Ar skaudejo? Taip. Ar vel tam ryzciausi? TAIP TAIP IR DAR KARTA TAIP!!!!!!!!