Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Mano medutis pagal cipciuka. Ziauriai skanus. Dekui uz toki nuostabu recepteli.
Papildyta:
PIRma kart dariau torta, tai ivertinkite.
Ir eklerai irgi gavosi,bet ikaikuriuso idejau tik grietineles plaktos.
Nemoku sumazinti foto
blush2.gif
Atsakyti
As kai per ilgai palaikiau mikruskej, tai sudege viskas doh.gif
Rakarma, skubiai mazink nuotraukas, neina paziureti, visa puslapi istampe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 22 vasario 2009 - 19:29
O jau nuotraukų didumas doh.gif Išimk ir sumažink kol nepervėlu, norisi pamatyti normaliai kepinukus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image......sveikos mergaitės, aš čia , tryputi pavargusi , bet gyva .......


Rugiagėle podruške ačiū už temikę user posted image

Inočka , kaip džiaugiuosi , kad pagaliau tau tie ekleriukai išėjo , ir dar toki fainuoliai wub.gif .

Lotute , taip tai kepta skardoje , jis gan dideli smile.gif .

Inetum , nu tavo pynė pasakiška wub.gif , o jau varškytė vidui , niamniamas essen.gif

Rekarma , tu puiki kepejele , ir savo kepinukų mums nepagailėjai , jau , kad pavaišinai tai pavaišinai hihihi.gif

----------------------------------------------------------------------------

O aš taip norėjau ko nors saldaus , net slobna buvo , tai išsikepiau va tokių keksiukų , radau juos rusiškame forume , ir man jų labai išvaizda
patiko , tai ir pabandžiau , o ir iš pigesnių jie truputi ax.gif

" ŠOKOLADINIAI KEKSIUKAI SU VARŠKĖS ĮDARU "....( Janos receptas )

Jums reikės visai nedaug produktų , o keksiukų išėjo net dvidešimt vienas blink.gif

250 g. miltų
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
4 dideli šaukštai kakavos ( dėjau tamsią )
1 kiaušinis
160 g. cukraus
0.1 l. aliejaus ( 100ml. )
0,3 l. kefyro ( 300ml.)

Įdarui :

200 g . varškės ( kad nebūtų labai šlapia )
1 didelis šaukštas cukraus
kokoso drožlių ( aš ipyliau 5 did . šaukštus )

Kiaušinį su cukrumi gerai išsukti ( išplakti mikseriu )
Po truputi pilti aliejų , vis plakant .
Taip pat vis plakant ipilti kefyrą .
Miltus , kakava ir kep . miltelius sumaišyti ir iplakti į tešlą .

Paruošti varškę .....į dubenį sudėti viską , kas skirta įdarui
ir su blendą sumalti ( galite tai daryti mėsmale ).

Į formeles dėti šaukštelį tešlos , ant jos šaukštelį varškės ,
ant viršaus didesnį šaukštą tešlos .Taip sudedama viskas .

Kepa apie 20 min........180 C . orkaitėje .

Komentaras , man labai patiko , o vyrui nepatiko kokosas ...
jeigu jus jo nemėgstate , galite iš vis nedėti , taip pat paimprovizuokite (riešutai ,aguonos, cukatai bet kokių vaisių ...).

user posted image
Papildyta:
Mergaitės , ji negali ju išimti , nes nemato užrašų apačioj , nu nieko , paplelėkim ir tuoj kitas bus mirksiukas.gif ...aš irgi nemoku paslinkti , kad jie matytusi
" keisti , ' " cituoti " .... blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Cipciukėlis pasirodė, oj kaip laukėm, linkim kuo greičiau sustiprėti, nes čia Jūsų labai labai jau trūksta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cipciukas gryžo! clap.gif Ir dar su tokiais skanėstais bigsmile.gif wub.gif Trūko čia jūsu 4u.gif
Atsakyti
group.gif group.gif group.gif........ačiu podruškės , ir sš jūsų pasiilgau cray.gif
Atsakyti
Laba diena, vakar dariau morengus. Jie gavosi tokie kaip akmenukai kieti. Gal tik vidus jų kiek minkštesnis. Burnoje jie tirpsta, skonis geras, bet ar turi būti tokie kieti? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Na morengiukai yra kieti , gal tiksliau , traškūs , bet kaip akmenukai
tikrai neturi būti schmoll.gif ....tai atsitinka , kai būna per daug cukraus ,
arba jis negerai ištirpias ( like kristalų ) , ir kai džiūna tie kristalai išsilydo morenge ( bet tai ,kai daroma šaltu būdu ) , ir jame sukietėja . Bet jei verdamas beze , tai neturi atsitikti g.gif
Atsakyti
Viespate, jei dideles nuotraukos, tai visai ju nededam... neimanoma nei pamatyt kas jose, nei skaityti... slankiot reikia vis slankikli puslapio. Sumazinkit foto per photobucket.com, arba siaip per kompiuteryje esancias programeles... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 22, 22:50)
Na morengiukai yra kieti , gal tiksliau , traškūs , bet kaip akmenukai
tikrai neturi būti  schmoll.gif ....tai atsitinka , kai būna per daug cukraus ,
arba jis negerai ištirpias ( like kristalų ) , ir kai džiūna tie kristalai  išsilydo morenge ( bet tai ,kai daroma šaltu būdu ) , ir jame sukietėja . Bet jei verdamas beze , tai neturi atsitikti  g.gif

Kai viriau sirupą tai cukrus visas neištirpo. Jo kristalų ypač dubens šonuose daug liko. O vidus tai jau taip lėtai burbuliavo. Manau, kad būtų surudęs sirupas jei dar ilgiau būčiau virusi. Be to patys morengai formą laikė gerai. Ką dariau blogai. Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Va tas cukrus tau ir pakišo koją , išsilydė džiūdamas
ir sukietino morengiukus ....nu kaip tas cukrus pas jus
susidaro , nesuprantu , pas mane nė vienos granulės nebūna unsure.gif
Atsakyti