Įkraunama...
Įkraunama...

Mano gimimo istorija

Vasario aštuntoji... Pagaliau išaušo ši diena. Gydytoja mamytei sakė, kad šiandien aš turėčiau pagaliau palikti šiltą ir jaukų mamos pilvelį. Na ką gi, nenuvilsiu jų, būsiu punktuali. Ruošiamės nuo pat ankstyvo ryto: mama važiuoja į ligoninę. Gerai, kad jai dar nieko neskauda, o ir aš jaučiuosi visiškai rami. Žinau, kad viskas bus gerai - taip kužda mamytės širdelė.
Vakaras, pagaliau mus perkėlė į gimdyklą. Ir vėl gydytoja bando pas mane prasibraut, šneka apie kažkokius 8 centimetrus... Ką ji daro?! Staiga dingsta tas šiltas vandenukas, globojęs mane ištisus mėnesius. Man jau nebepatinka, širdelė ėmė tankiau plakti...O ir mamai jau labai skauda... Kažkas mane stumia lįsti lauk, aš taip ir padaryčiau, bet niekaip nerandu kelio. Dar ta virkštelė triskart apsivijus mane lyg ir bando išlaikyti, nepaleisti... Daužausi į mamos kaulus ilgai, jau graudu daros, nes kelio vis nerandu... Gydytoja mamai sakė, kad aš neišlendu, nes esu labai didelė, todėl grasina pjauti mamos pilvelį... Netiesa! Nesu aš didelė ir tuoj rasiu kelią, kad tik mamos nepjautų... Pagaliau! Šviesa! Aš neverkiu, esu stipri... Svarbiausia, kad mama šalia, jaučiu jos kūno kvapą, šilumą, girdžiu tą patį širdies plakimą... Kokios didelės ir žalios jos akys! Tikiu, kad aš irgi tokias turėsiu... Man taip gera ir ramu gulėti ant jos krūtinės, nes jaučiu kaip stipriai mane ji myli... Tik ko tėtis toks išsigandęs, pasimetęs? Juk visi trys žinojome, kad ši diena ateis ir viskas bus gerai.
Adrija
Atsakyti
sėkmės jums augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 12:09)
sėkmės jums augant 4u.gif

aciu aciuks.gif
Atsakyti
Kaip miela wub.gif
Aukit grazios zaliaakes, bukit sveikos ir stiprios 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jeckai, atsiverčiau ir pagalvoja - kokia trumpa istorija doh.gif o kol perskaičiau praktiškai visą laiką šiurpuliukas per odą bėgiojo ax.gif gerai, kad ji neilgesnė, nes tas šiurpuliukas mane nukamuotų ax.gif labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif Graži istorija 4u.gif
Graži data gimti mirksiukas.gif blush2.gif Aš irgi esu gimus vasario 8 dieną 4u.gif 4u.gif
Sėkmės mano bendradienei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Opps, bet pažiūrėjau jūsų profilį vasario 9d įrašyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 20 vasario 2009 - 16:41
Miela 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Sekmes auginant savo karalaite wub.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
labai saunus pasakojimas 4u.gif
sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 20, 16:40)
Sveikinu  4u.gif Graži istorija  4u.gif
Graži data gimti  mirksiukas.gif  blush2.gif Aš irgi esu gimus vasario 8 dieną  4u.gif  4u.gif
Sėkmės mano bendradienei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Opps, bet pažiūrėjau jūsų profilį vasario 9d įrašyta  blush2.gif

pavelavo maziuke 4 valandas ax.gif wub.gif
Atsakyti
jezau, kaip grazu!! originalu! miela iki asaru:) saunuole 4u.gif
Atsakyti