Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(indria @ 2009 07 30, 12:28)
bandeles su desrele
beveik kotletukai biggrin.gif

paprast, bet neprasti patiekaliukai thumbup.gif

o aš šiandien irgi žadėjau mieline tešlą daryt, bet ale kaime pas mus pardėj mielių nėra doh.gif aš į mielinę tešlą įpilu kefyro, arba grietinės, dar geriau jei šiek tiek parūgusi ji biggrin.gif ir aliejuko šiek tiek, tokia švelnesnė gaunasi 4u.gif oi ir dar kiaušinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 07 30, 13:03)
Idria, niamniam  thumbup.gif Man kapoti kotletai patinka daugiau negu malti.Tokius darau ir iš vištienos, ir iš žuvies.Skanu.Tik dar dedu tarkuotų morkų,smulkinto svogūno ir žalumynų  smile.gif

m, bndysiu ir as kita kart darzoviu primakaluot thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 07 30, 13:11)
paprast, bet neprasti patiekaliukai thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šiandieninė vakarienė, kurios įdėja kilo norint sunaudoti "tinginio balandėlių" mėsyte biggrin.gif

Pavadinau "Mielinis mėsos pyragas" biggrin.gif

user posted image

Tešlai:
puse pokelio šlapių mielių
300 ml pieno
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
2 kiaušiniai
3 šaukštai aliejaus
universalių priekonių
miltai

Į šiltą piena sudėti mieles, kiaušinius, druską, cukrų ir gerai išplakti, įpilti aliejaus, priekonius ir suminkyti nekietą tešlą. Prieš dedant į dubėnį tešlą apvolioti aliejuotose rankose ir palikti šiltai kad pakiltu.

Įdarui:
0,5 kg faršo
0,5 kg tarkuoto kopūsto
saujelė virtų ryžių
šaukštas majonezo, garstyčių, kečupo
druskytės, pipiriukų
pakepinto svogūno

Paruošti įdarą iš turimų produktų.

Kepimo forma iškloti tešla (paliekant aukštesnius kraštelius), vienodai paskirstyti įdarą ir užkloti likusia tešla.
Aptepti išlpaktu kiaušiniu ir pabarstyti kmynais.

Kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paskrunda.

Įdarą galima dėti ir kitokį smile.gif

tikuosi kokio produkto nepraleidžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 07 30, 08:35)


Bulvių plokštainis.
Bulvės sutarkuojame su burokinę tarką.Kadangi jos dabar šviežios, reikia biški išspausti.Apibarstome druska,pipirais,dedame smulkintų krapų/petražolių ir išmaišome.Kepimo indą ištepame sviestu, apibarstome džiūvėsiais ir dedame bulvės.Ant viršaus dedame sviesto gabaliukų.Kepame orkaitėje apie valandą.
Padažui sumaišome grietinę su varškę.Dedame biški druskos,pipiriukų,žalūmynų ir išmaišome.Kaip priedą imame silpnai sūdytą lašišą.



o cia tai skanumynas essen.gif
Atsakyti
Čičinskai

user posted image

Tešlai:
200 gr varškės
300 gr kefyro
1 kiaušinis
apie 0,5 kg miltų
1 arb. šaukštelis sodos
apie 12 "mažylių" dešrelių
Prieskoniai pagal skonį

Gaminimas:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų. Tešla turėtų nelipti prie rankų ir tinkama kočiojimui. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2mm ir supjaustome 2-3 cm pločio juostelėmis.

Dešreles supjaustome išilgai perpus ir ištriname prieskoniais. Taip paruoštas dešreles vyniojame į tešlą gerai užspausdami kad neišsivyniotų.

Verdame įkaitintintuose riebaluose kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį. Tinka valgyti su pomidorų padažu, arba grietine, šiltus ir šaltus.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 31, 15:14)
Čičinskai

Pasivaišinsiu 4u.gif Labai skaniai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 07 31, 16:25)
Pasivaišinsiu  4u.gif Labai skaniai atrodo drinks_cheers.gif

prašom prašom 4u.gif dar yra biggrin.gif

kas man buvo keista, kad visiškai jie neprisigėrė riebalų thumbup.gif
Atsakyti
Cukinijos užkepėlė
user posted image

Reikės:
cukinijos
faršo
svogūno
morkų
pomidorų
fermentinio sūrio
majonezo
česnako
prieskonių

Faršą pakepinti su svogūnais, morkomis, česnakais, prieskoniais. Cukiniją supjaustyti apie centimetro storio griežineliais, apiberti prieskoniais. Į skardą dėti cukiniją, ant viršaus faršą, griežinėliais pjaustytus pomidorus, aptepti majonezo, sūrio ir krapų mišiniu ir pašauti į orkaitę penkiolikai minučių. Nuotraukoje atrodo nekaip, bet labai labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 31, 22:58)
Cukinijos užkepėlė
user posted image

Reikės:
cukinijos
faršo
svogūno
morkų
pomidorų
fermentinio sūrio
majonezo
česnako
prieskonių

Faršą pakepinti su svogūnais, morkomis, česnakais, prieskoniais. Cukiniją supjaustyti apie centimetro storio griežineliais, apiberti prieskoniais. Į skardą dėti cukiniją, ant viršaus faršą, griežinėliais pjaustytus pomidorus, aptepti majonezo, sūrio ir krapų mišiniu ir pašauti į orkaitę penkiolikai minučių. Nuotraukoje atrodo nekaip, bet labai labai skanu smile.gif

rytoj tikrai isbandysiu..
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 31, 21:58)
Cukinijos užkepėlė
Reikės:
cukinijos



Kaip skaniai atrodo, jau rytoj bus išbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiek čia prisižiūrėjus jūsų fantastiškų patiekalų, nusprendžiau ir aš idėti šiandieninius paprastus ir labai skanius pietus ax.gif

Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Reikia:
žalio kopūsto,
rukytų dešrelių,
svogūno,
morkų.

Kopūstą supjausčiau ir patroškinau keptuvėje su šonkauliukų sultiniu, dar idėjau pipirų ir druskos. Atskirai pakepinau pjaustytas dešreles su morkomis ir svogūnu. Galiausiai viską į vieną, dar pašildyti ir viskas. Valgėm su virtom bulvėm essen.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 02 rugpjūčio 2009 - 15:31
kaip skaniai atrodo tie kopustai su desrelem thumbup.gif pilna burna seiliu prisirinko blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti