Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 13, 20:22)

Nei lietuviško recepto, nei nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 08 13, 18:28)
Kiaulienos kepsneliai su bulvėmis


Kaip skanu būtų gamtoje prie ežeriuko tokius pietus turėti! Fantastika! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 08 13, 22:00)
o ka jei as nesuprantu? huh.gif  butu foto tai butu galima is jos sprest, o dabar...



QUOTE(mickute7 @ 2009 08 13, 22:05)
kaip suprantu, tai kotletai su viduje virtu kiaušiniu  tongue.gif
bet jei jau gamino pati, tai galėjo ir nuosekliai parašyt, o nekopinti receptą  unsure.gif

as irgi nematau prasmes tokiems copy-paste receptam schmoll.gif Cia rodiklis, kad patiko ten kazkam? Kur foto? Kur receptas?

rasyte969, ojojoj,kaip skanu!!!
Srove, na, kaip visada first.gif
Atsakyti
Makaronų apkepas:

250 g spageti makaronų,
250 g svogūnų,
3 valgomųjų šaukštų margarino,
400 g dešros (arba dešrelių),
4 kiaušinių,
250 g rūgščios grietinės,
200 g fermentinio sūrio,
žiupsnelio druskos,
pipirų.

Makaronus apvirkite pasūdytame vandenyje, tada suberkite juos į kiaurasamtį, perpilkite šaltu vandeniu, nuvarvinkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite 2 šaukštuose margarino. Dešrą supjaustykite griežinėliais, į ją sudėkite svogūnus ir dar kepinkite 1 minutę.

Dešros troškinį sumaišykite su makaronais ir sukrėskite į riebalais išteptą kepimo formą.

Kiaušinius išplakite su grietine ir užpilkite ant apkepo viršaus.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 minučių, po to, ištraukę iš orkaitės, apdėliokite sūrio gabaliukais ir kepkite dar 5 minutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZe: 17 rugpjūčio 2009 - 16:21
O receptas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 17:13)
O receptas?  g.gif


Ieškau dabar po kambarius blush2.gif lotuliukas.gif
Daryta čia prieš kokį mėnesiuką (tik paveiksluota telefonu), o virtuvėje vyko remontas, tai ieškau kur recepto lapelį nukišau doh.gif
Atsakyti
makaronu apkepas niam smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labai skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2009 08 17, 17:09)
Makaronų apkepas:

atrodo tai jau labai skaniai essen.gif
Atsakyti
Tas apkepas labai sotus sakyčiau, greitai pasisotini cool.gif

Aš didelė makaronų mėgėja, tai šiandien išbandžiau dar vieną rastą patiekalą blush2.gif (Tik pamidorų padažo pritrūkau, nesigavo raudonas blush2.gif )

Kukuliai su makaronai:


400g maltos mėsos
2 kiaušiniai
100g kubeliais supjaustytų svogūnų
2 šaukštai džiūvėsėlių, druskos, pipirai ir maltos saldžiosios paprikos

1/2 l mėsos sultinio
200g makaronų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
2 šaukštai pomidorų tyrės
Galima dėti ir paprikos


Į maltą mėsą įmušti kiaušinius, suberti 50g supjaustytų svogūnų, džiuvėsėlius, įpilti 4 šaukštus vandens, įberti prieskonius. Iš šios masės formuoti apvalius kukulius. Užvirinti sultinį ir jame išvirti kukulius.
Užvirinti 2 litrus pasūdinto vandens, suberti makaronus ir virti apie 12 min. Išvirusius makaronus suversti į kiaurasamtį, perpilti šaltu vandeniu ir palikti nuvarvėti.
Nuluptą česnako skiltelę smulkiai supjaustyti ir pakepinti su sviestu ir kartu įbėrus ir likusius svogūnus. Suberti miltus, supilti sultinį, kuriame virė kukuliai, sukrėsti pomidorų tyrę ir virti 5min.
Į gautą padažą suberti makaronus ir kukulius. Jei reikia pagardinti prieskoniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZe: 17 rugpjūčio 2009 - 18:21
user posted image

zoles: salota, pomidoras, melynas svogunas, agurkas, ridikeliai, lasas aliejaus, druskos, pipiru, saukstas hellmans vinegret uzpilo.

mesyte: nugarine, ismusta kvadratukais, pabarstyta griliaus prieskoniais, plius papildomai mairunu.
idaras: vistienos kepeneles, labai susmulkintos, apkeptos svieste, kai jau visiskai pakepa, ideta gera sauja apvirtu voveraiciu ir puse svoguno, plius druska, pipirai ir puse saukstuko vegetos.
i mesyte dedam idaro, viska stipriai susukus, apkepam ant aliejaus su sviestu is visu pusiu gerai, apkepus, dedam i kepimo inda, uzpilam stikline sultinio, as turejau, savo virta, bet galima ir is kubeliu, pora saukstu is keptuves aliejaus, ir i orkaite 170 laipsniu,, kazkur apie 40min.

makalose:mb uzprotestavo piragelius su bulviu, varskes ir lasinuku idaru, tai gaila buvo ismesti, tai apviriau ir apkepiau, o juos nulibdziau is 2 sttikliniu miltu, sauksto aliejaus, truputi druskos, ir stiklines vandens is arbatinio karsto, idarui, varskes 200gr, 3 dideles bulves ir apie 150gr keptos sonines su svogunu, kadangi tai skaitosi nera mesos, tai pareiske, kad vapse nevalgys, tai va vietoj bulviu isviriau juos ir apkepiau prie nugarines suktinuku kaip sakant cool.gif vistiek sakiau turesi juos valgyt arba nieko nebus kt daroma, dar kad labiau pakavot ta skoni padariau padaza is sultinio ir pakelio medziotoju padazo. tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 08 13, 19:28)
Kiaulienos kepsneliai su bulvėmis

Kiauliena supjaustyti ir gerai išmušti, apibarstyti mėgiamais prieskoniais, palikti marinuotis parai. Bulves supjaustyti juostelėmis, suberti į kepimo popieriumi išklotą skardą apibarstyti prieskoniais, uždėti keletą šaukštų grietinės, majonezo ir pomodorų padažo, užberti smulkintų krapų ir  česnako, viską išmaišyti, ant viršaus uždėti folijos ir dėti į orkaitę valandai, po valandos nuimti foliją ir dar pakepti, kol bulvės gražiai apskrus. Pamarinuotą kiaulieną sudėti į aliejumi išteptą skardą irgi dėti į orkaitę, maždaug penkiolikai min. Garnyrui galima pasikepti cukinijos, cukiniją supjaustyti griežinėliais, apibarstyti prieskoniais, sudėti ant aliejumi išteptų groteliu ir taip pat pašauti į orkaitę. Skanu su šviežių kopūstų salotomis.


As irgi taip kepu bulves, tik pats procesas trupuciuka kitoks ax.gif
Sudedu supjaustytas norimo dydzio gabaleliais bulves i kepimo rankove, tada jas apiberiu prieskoniais, idedu majonezo, kecupo. uzrisu rankove ir gerai sukratau, kad prieskoniai ir padazai vienodai pasiskirstytu. Baigiant kepti, prakerpu rankove, kad bulves apskrustu mirksiukas.gif
Atsakyti