Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(Kissa @ 2009 03 05, 14:14)
WoW  drinks_cheers.gif  Išsisaugojau į Favorites  4u.gif


Aga ir as issisaugojau favorituose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 15:54)
Merginos kam idomu cia mano kulinarinis blogas
BLOGAS  blush2.gif
lauksiu pastabu  4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 14:10)
lotuliukas.gif  acha, o ir man paciai bus lengviau ideti linka is blogo, nei kapstytis po SM paieksas blush2.gif
aisku, jis dar nebaigtas ir pastoviai pildomas, bet, pradzia yra  biggrin.gif


nu tai aisku, bet ir taip labai smagu, kad nepritruktu ideju ir butu tik valgytoju tai ir papildysi netrukus 4u.gif

kazkieno burokelis keptas, labai idomi ideja, tik kazi kaip tas skonis ryziuku su medum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 14:16)

Gėles nuostabiai kulinarei  wub.gif


wub.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šiendieniniai pietūs - keptos kalakuto šlaunys su bulvėmis ir obuoliais smile.gif

Pora kalakuto šlaunų su kaulu pamarnuoju tokiame marinate: citrinos sultys, drukskytė, šaukštas medaus, išspaudžiu česnako pora skiltelių ir įvairūs prieskoniai (idealiausia būtų šviežias tarkuotas imbieras, bet kadangi šį kartą jo neturėjau, tai tiko ir pipiriukai su džiovintu mairūnu, kmynai). Tokiu mišiniu ištrintas šlaunis reiktų pamarinuoti bent keletą valandėlių, idealu visą parą. Tada dedu šlaunis į orkaitę, pridengiu folija ir kepu apie 1.5 valandos. Šalimais įdedu bulvyčių, o į pabaigą ir obuolių (mėgstu keptus obuolius prie paukštienos). Likus kokioms 15-20 minučių iki kepimo pabaigos nuimu foliją ir leidžiu apskrusti. Su apskrudinimu reikia atsargiai, nes į šį marinatą įeina medus, tai labai greitai ne tik apskrunda bet ir suskrunda doh.gif
user posted image

Į kulinarijos šedevrus nepretenduoju, bet mano šeima valgo ir nebrokyja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2009 03 05, 14:56)
Į kulinarijos šedevrus nepretenduoju, bet mano šeima valgo ir nebrokyja  ax.gif

nesikuklink, man seileeeeeeeee nutyso žiūrint bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2009 03 05, 14:56)
Šiendieniniai pietūs - keptos kalakuto šlaunys su bulvėmis ir obuoliais  smile.gif

thumbup.gif oj, kaip noreciau kalakuto, o dar su obuoliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 07:54)

Vakar kepiau šonkauliukus.Ir bulvės/grybukai  tongue.gif

NUOSTABUS GRYBUKAI thumbup.gif

QUOTE(fsss~ @ 2009 03 05, 13:39)
įdaryti burokėliai

Kaip idomiai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos virejeles!!!

Siandien jungiuosi su zuvies troskiniu pagal Jamie Oliver. Tik jis naudojo menkes, o as upetakio file.

user posted image

Reikia:

300gr bet kokios baltos zuvies file
1 maza cukinija
1 poras
1 didelis svogunas
2 vidutines bulves
sauja svogunu laisku ir petrazoles
0,5 l vandens arba sultinio
druskos
pipiru ( as dejau gan nemazai, nes man labai skanu su zuvimi)
lauro lapu
200ml pieno
1 v.s. miltu
tarkuotos citrinos zieveles.
2 gabaleliu anciuviu

I ikaitinta keptuve ipilti truputi aliejaus, sudeti svoguna ir pora, pakepinti, tada ideti anciuvi ir vel pakepinti, kol anciuvis 'istirps'. Tada sudeti pjaustyta cukinija ir bulves, ideti druskos ir pipiru, lauro lapa ir uzpilti vandeniu. Virti apie 10-15 min, tada supilti piena ir sudeti zuvies files gabaliukus. Virti dar apie 5-6 minutes, jei norite tirstesnio troskinio, imaisyti 1 sauksta miltu, suberti petrazoles ir svoguno laiskus, pavirti kol sutirstes ir isjungti. Peteikiant patarkuoti citrinos zieveles. Galima i troskini kartu su vandeniu ipilti taure balto vyno.

Neryte, sveika atvykus i blog'u pasauli!!! mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 03 05, 18:47)
Sveikos virejeles!!!

Neryte, sveika atvykus i blog'u pasauli!!!  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif tu irgi turi thumbup.gif sveikinu 4u.gif
zuvyte bus kada isbandyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 07:54)
Labas rytas  4u.gif
Vakar kepiau šonkauliukus.Ir bulvės/grybukai  tongue.gif



thumbup.gif thumbup.gif , o ideja su bulvem-grybukais jau nukopinau
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 03, 14:45)


o cia mano priespietukai.....isviriau 2 kiausus, sutarkavau gabaliuka fermentinio surio....supjausciau cesnako puse galvutes ir idejau puse stiklainiuko zirneliu ir viska sumaisiau su pora saukstu majonezo smile.gif

user posted image

kaip uzsimaniau tokio skanumelio bigsmile.gif
Atsakyti