QUOTE(Eve-line @ 2009 04 21, 07:46)
Nu ka.... vakar daziau su Tonika...
imaisiau i Tonika sauksta kaukes, keleta lasiuku rozmarinu EA (pasidariau tokia dazomaja kauke).
Nu ir bandau tept.... Vonia vos iploviau, bet siaip ji issiplauna. Spalvos man radikaliai nepakeite, nes mano tamsus plaukai, tai tik pagyvino spalva, blizga plaukai, gaila kad saknys sviesesnes liko.... bet siaip patenkinta, dazysiu vel - puikus atradimas.
imaisiau i Tonika sauksta kaukes, keleta lasiuku rozmarinu EA (pasidariau tokia dazomaja kauke).
Nu ir bandau tept.... Vonia vos iploviau, bet siaip ji issiplauna. Spalvos man radikaliai nepakeite, nes mano tamsus plaukai, tai tik pagyvino spalva, blizga plaukai, gaila kad saknys sviesesnes liko.... bet siaip patenkinta, dazysiu vel - puikus atradimas.
Eve-line, kaip tavo plaukai, vakar taip gundžiausi nusipirkti, bet prisiminiau tavo postus, tai nusprendžiau paklausti kokie rezultatai

O kokia tavo natūrali plaukų spalva, gal gali įdėti

Beje ar vis dar esi patenkinta šiuo toniku, paauglystėje esu truputį kitokiu dažiusi(tokioj žalioj bonkutėj, dar esu ir šiais laikais mačiusi, gal čia tas pats pakeitė pakuotę), tai nuo jo man praėjus kuriam laikui ir atsiplovus išsausėdavo plaukai