Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 21, 07:46)
Nu ka.... vakar daziau su Tonika...
imaisiau i Tonika sauksta kaukes, keleta lasiuku rozmarinu EA (pasidariau tokia dazomaja kauke).

Nu ir bandau tept.... Vonia vos iploviau, bet siaip ji issiplauna. Spalvos man radikaliai nepakeite, nes mano tamsus plaukai, tai tik pagyvino spalva, blizga plaukai, gaila kad saknys sviesesnes liko.... bet siaip patenkinta, dazysiu vel - puikus atradimas.

Eve-line, kaip tavo plaukai, vakar taip gundžiausi nusipirkti, bet prisiminiau tavo postus, tai nusprendžiau paklausti kokie rezultatai mirksiukas.gif.
O kokia tavo natūrali plaukų spalva, gal gali įdėti photo.gif , ir kokia gaunasi nuo Šokolado ir kokia nuo Mokkos, kuri labiau panašesnė į katanely plaukų spalvą(foto yra šiame puslapyje)?
Beje ar vis dar esi patenkinta šiuo toniku, paauglystėje esu truputį kitokiu dažiusi(tokioj žalioj bonkutėj, dar esu ir šiais laikais mačiusi, gal čia tas pats pakeitė pakuotę), tai nuo jo man praėjus kuriam laikui ir atsiplovus išsausėdavo plaukai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gegužės 2009 - 12:55
Ernesin,
siaip is esmes esu patenkinta toniku, tik neturiu laiko kas savaite dazyti plauku su juo. spalva pagyvina tikrai, pries koki rengini ar vakareli labai pravercia toks dazymas. Bet gaila nelabai tolygiai.... ir saknys sviesenes lieka..

Daziau su MOKKA spalva, dar Sokolado neisbandziau, bet zadu rytoj nusipirkti. Mokka siek tiek su tokiu violetiniu atspalviu gaunasi kai atsiplauna. Man patinka blush2.gif

Man nesauseja plaukai nuo. as maisau su kauke ir EA. Siaip mano plaukai ilgi tai man to Tonika vos uztenka 2 kartams.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 09, 16:18)
Ernesin,
siaip is esmes esu patenkinta toniku, tik neturiu laiko kas savaite dazyti plauku su juo. spalva pagyvina tikrai, pries koki rengini ar vakareli labai pravercia toks dazymas. Bet gaila nelabai tolygiai.... ir saknys sviesenes lieka..

Daziau su MOKKA spalva, dar Sokolado neisbandziau, bet zadu rytoj nusipirkti. Mokka siek tiek su tokiu violetiniu atspalviu gaunasi kai atsiplauna. Man patinka  blush2.gif

Man nesauseja plaukai nuo. as maisau su kauke ir EA. Siaip mano plaukai ilgi tai man to Tonika vos uztenka 2 kartams.

idek plaukuciu nuotrauka bigsmile.gif

as daziau sokolado spalva. ir nusidaze labai tolygiai smile.gif nuo to dazymo praejo menuo, bet man rodos kad dar nenusiplove spalva smile.gif bet nusprendziau kolkas nedazyt plauku. kai ugtels tada nusidazysiu jei reikes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 05 09, 15:55)
idek plaukuciu nuotrauka  bigsmile.gif

as daziau sokolado spalva. ir nusidaze labai tolygiai  smile.gif nuo to dazymo praejo menuo, bet man rodos kad dar nenusiplove spalva  smile.gif bet nusprendziau kolkas nedazyt plauku. kai ugtels tada nusidazysiu jei reikes  smile.gif  4u.gif

neidesiu, nes jau nusiplove spalva... daziau pries 2 savaites. plaunu kasdien ir darau aliejaus kaukes, tai man greit nusiplauna.

noreciau kazko panasaus i sia spalva turejau gruodi tokia ax.gif
Atsakyti
princesee, o toje tavo nuotraukoje kur pradžioje temelės esi įdėjusi(40 poste) jau dažyta ta šokolado spalva?
Va mano ryžieji cry.gif
user posted image
Įdomu kas gautųsi nuo Šokoladinės ir kas nuo Mokkos jūsų manymu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monika* @ 2009 03 04, 21:47)

Va tokia jei gautųsi tai būčiau pati laimingiausia wub.gif wub.gif wub.gif

Monika išduok paslaptį kuo dažei? mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gegužės 2009 - 16:09
nu va idesiu as savo dabartines bukles, o poryt nusifotkinsiu po dazymo... ax.gif siaip cia Mokkos atspalvis likes. man patinka ruda biski i raudonuma ar violetuma

user posted image

spalvota jau esu.. brrr...
user posted image

sudetinga buvo fotkint save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 09 gegužės 2009 - 16:30
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 09, 15:18)
Ernesin,

Daziau su MOKKA spalva, dar Sokolado neisbandziau, bet zadu rytoj nusipirkti. Mokka siek tiek su tokiu violetiniu atspalviu gaunasi kai atsiplauna. Man patinka  blush2.gif

o tavo naturali kokia plauku spalva?smile.gif speju ruda taipogi?
Papildyta:
sveikos visos paneles.. noreciau paklaust jusu patarimo.. as esu blondine.. nu jau daziau plaukus naturalia spalva.. naturali mano tokia pelenu panasiai.. galvoju nusitamsint plaukucius.. i tamsiai ruda.. man nuostabiai atrodo tamsiai rudi plaukai.. tik labiausiai bijau kad gali netikt;/// ka patartumet man daryt?
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 05 09, 17:39)
o tavo naturali kokia plauku spalva?smile.gif speju ruda taipogi?

taip tasi, ruda, bet gal biski ryzo pigmento yra. todel galiu dazytis retai - nesimato ataugusiu plauku biggrin.gif
Atsakyti

sveikos visos paneles.. noreciau paklaust jusu patarimo.. as esu blondine.. nu jau daziau plaukus naturalia spalva.. naturali mano tokia pelenu panasiai.. galvoju nusitamsint plaukucius.. i tamsiai ruda.. man nuostabiai atrodo tamsiai rudi plaukai.. tik labiausiai bijau kad gali netikt;/// ka patartumet man daryt?
[/quote]

siulau isideti tamsiu sruogu mirksiukas.gif nes as tai gailiuosi,kad budama sviesiaplauke daziau visa galva rudai,tamsiai,na beveik juoda gavausi,nes mano plaukai labai imlus bet kokiai spalvai doh.gif o dabar dziaugiuosi prisidejusi sviesiu sruogu thumbup.gif tai geriau eik i kirpykla ir su kirpeja pasitark thumbup.gif bet tamsinti paciai ,o dar ir visa galva nesiulau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 09, 16:24)
user posted image

Eve-line thumbup.gif
Kaip manote ar ant mano plaukų Šokoladinė taip pat atrodytų, kaip pas Eve-line Mokka, nes Mokka gali gautis per raudona, kadangi mano plaukai yra gan šviesoki?
user posted image
Na dar kitą įmetu, pas mane kiekvienoj ta spalva skirtingai atrodo - nieko nesuprantu, šitoj atrodo beveik vienoda, nors abi fotkinau tuo pat metu, ir ant saulės labiau kaip toj pirmoj atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gegužės 2009 - 17:56
QUOTE(amazonke @ 2009 03 03, 16:31)
Labai puiku matyti tokia temele ir mums  4u.gif

Pritariu,kad puiku.. thumbup.gif
Jungiuos ir as i Jusu gretas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 09, 17:24)
spalvota jau esu.. brrr...

Is nuotrauku tai nepasakyciau smile.gif plaukai graziai atrodo.... O ten kur nuotrauka idejot daryta gruodi kuo dazyti plaukai buvo? ax.gif
Atsakyti