Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Gal kas nors zino ka daryti, ar gali taip buti, kad atsaukia valstybos tarnybos egzamina likus 4d skambuciu, taciau institucijos psl apie tai jokios informacijos nera...
Atsakyti
QUOTE(gretiene @ 2008 11 27, 21:18)
Gal kas nors zino ka daryti, ar gali taip buti, kad atsaukia valstybos tarnybos egzamina likus 4d skambuciu, taciau institucijos psl apie tai jokios informacijos nera...

gal nespejo puslapio atnaujint
Atsakyti
Kadangi baigiau sena tema, tai pajutau pareiga atidaryti nauja biggrin.gif Sveikos atvykusios 4u.gif Pretenduojancioms i VT sekmes, o jau dirbancioms - idomiu diskusiju.
Atsakyti
Aciukas uz nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Testo klausimai ir atsakymai
Valstybes tarnybos departamentas
Vidaus reikalų ministerija
Atsakyti
aciu zu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 03 04, 22:59)
aciu zu tema smile.gif

kaip sekasi mokintis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 03 05, 13:49)
kaip sekasi mokintis? mirksiukas.gif

sunkiai... jau kaip ir tureciau moket, ryt egzaminas, bet galvoj tuscia tuscia, sprendziant testus is vis neviltis apima...
kosmaras doh.gif
o tau kaip?
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 03 05, 14:10)
sunkiai... jau kaip ir tureciau moket, ryt egzaminas, bet galvoj tuscia tuscia, sprendziant testus is vis neviltis apima...
kosmaras  doh.gif
o tau kaip?

panasiai, nors atrodo dar laiko yra, jau neviltis apima, kad neismoksiu. Vakar sprendziau testa, tai tiek klaidu privariau, atrodo 100 proc zinau, o kodel kita atsakyma pazymejau blink.gif nepaaiskinama doh.gif
Atsakyti
merginos, pasidalinsiu savo mokslo patirtim 4u.gif gal kam padės,taigi dalyvavau 2 kartus konkurse(pirmą kart likau 3 iš 2 vietų) o 2 kart laimėjau thumbup.gif šį pirmad ta laimė nusišypsojo wub.gif
taigi apie mokslus:ant lapo užsirašau testo datą, šalia rašau kokias klaidas dariau (klausimo numeriuka) tam teste, ir taip per visus testus, kartais tikrai tingis spręst tuos 70kl, tai perverčiu kelių dienų testus, tik tų kl kur klaidas dariau, nes dauguma kalidų tikrai tos pačios, kažkaip kai kurie dalykai man strigo, kas ką skiria, kam atskaitingi,tiesiog labai maišosi...
ir mergaitės, jei tikrai siekiat VT, tai mokykitės mokykitės, atsipirks, aš savaitę laiko prieš konkursą kiekvieną minutę kai tik galėjau mokiausi,tikrai verta dėl užtikrintos ateities thumbup.gif
ir nesuprantu tikrai tų, kurios net visko neskaitę eina ir bando, aš nematau prasmės eit į konkursą, gaišt laiko,jei tikrai nesi pasiruošęs.
Na, sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kristiniux,2009 03 05, 16:10]
merginos, pasidalinsiu savo mokslo patirtim 4u.gif gal kam padės,taigi dalyvavau 2 kartus konkurse(pirmą kart likau 3 iš 2 vietų) o 2 kart laimėjau thumbup.gif šį pirmad ta laimė nusišypsojo wub.gif

Kristinux sveikinu ploja.gif saunuole
na tie testai tai suktas dalykas, skaitai klausima jau atrodo zinai, pazymi atsakyma, o pasirodo neisiskaitei i klausima doh.gif

Lenuska03 tau dar yra sansu mirksiukas.gif
o galu gale manau, jei nepasiseks si karta pasiseks kita, mokslai veltui tikrai nenueis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2009 03 05, 15:10)
merginos, pasidalinsiu savo mokslo patirtim 4u.gif gal kam padės,taigi dalyvavau 2 kartus konkurse(pirmą kart likau 3 iš 2 vietų) o  2 kart laimėjau thumbup.gif šį pirmad ta laimė nusišypsojo wub.gif
taigi apie mokslus:ant lapo užsirašau testo datą, šalia rašau kokias klaidas dariau (klausimo numeriuka) tam teste, ir taip per visus testus, kartais tikrai tingis spręst tuos 70kl, tai perverčiu kelių dienų testus, tik tų kl kur klaidas dariau, nes dauguma kalidų tikrai tos pačios, kažkaip kai kurie dalykai man strigo, kas ką skiria, kam atskaitingi,tiesiog labai maišosi...
ir mergaitės, jei tikrai siekiat VT, tai mokykitės mokykitės, atsipirks, aš savaitę laiko prieš konkursą kiekvieną minutę kai tik galėjau mokiausi,tikrai verta dėl užtikrintos ateities thumbup.gif
ir nesuprantu tikrai tų, kurios net visko neskaitę eina ir bando, aš nematau prasmės eit į konkursą, gaišt laiko,jei tikrai nesi pasiruošęs.
Na, sėkmės visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINAME thumbup.gif as panasiai darau, sedziu skaitau tik tuos kalusymus kurie stringa.

QUOTE(drakosiux @ 2009 03 05, 16:52)

Lenuska03 tau dar yra sansu  mirksiukas.gif
o galu gale manau, jei nepasiseks si karta pasiseks kita, mokslai veltui tikrai nenueis... blush2.gif

drinks_cheers.gif

Bandysiu mokintis, abejoju kad visus istatymus spesiu isnagrineti (statybos sritys, ten vien reglamentu kiek skaityti ) , o dar kai vaikas namie ir dar sergantis doh.gif
Atsakyti