Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 08, 12:45)
Kepiau vakar, dar ir stovi beveik cielas smile.gif

Nesk greiciau cia ta Snikersa... kaip sugundei..  wub.gif

g.gif Kodel cia man pasirode,kad seniai suvalgytas ir pedos atsale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 08, 15:24)

Nuotrauka matytusi iskart, jei is to puslapio, nukopijuotum 3 nuoroda (po nuotrauka) smile.gif

dekuj, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Nu va ir mano "snikers"'as su karameliniu ganasu.
user posted image

karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
2 stiklinės miltų,
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1 a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Kremas:

pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.

Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.

Sokladinis pertepimas,

Istirpinti 100g sokolado su 50ml pieno.

Grietineles kremui isplakti grietinele su cukrumi.

Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.

Torto surinkimas:

I torto forma deti viena biskvita,sulaistyti sirupu(vanduo ir cukrus),uzpilti sokolado,uztepti puse grietineles,deti antra biskvita,sulaistyti,uzpilti vel sokolado,sudeti sviestini krema,deti trecia biskvita,sulaistyti,vel supilti likusi sokolada,grietinels krema ir uzdengti paskutiniu biskvitu.Ant virsaus as uztepiau karamelini ganas,atradau kad tai yra labai didelis geris ax.gif

karamelinis ganasas

5v.s. cukraus,
2v.s. vanmdens,
250ml grietineles.
Cukru sumaisyti su vandeniu ir uzvirinti,sumazinti ugni ir virti kol paruduos cukrus,tai gali uztrukti.Nuimti nuo ugnies ir sudeti po viena valgoma sauksta grietineles,Atsaldyti saldytuve ir isplakti.
ganasas tikrai labai skanus,dariau is dvigubos normos,ir trecdali suedziau doh.gif
Niors vargau tai nemazai,ir jau maniau gavosi sh.Pirmiausia tas cukrus susicukravo,tai maisiau ir laukiau kol paruduos,parudavo normaliai,pyliau grietineles,tai susoko i iriso gumula,tada pyliau po biski grietineles ir kaitinau,kol tas guzas istirpo. Toliau gavosi viskas gerai.

e,tai ji perpjoviau per puse ir vaikai suniamniojo.
Apatini biskvito sluoksni sulaisciau karameliniu likeriu(kas buvo labai skanu,bet duodant vaikams,tai negerai,todel as jiems duodu tik virsu lotuliukas.gif )
sviestiniam kremui sunaudojau tik likuse puse skardines,uzteko.

ka dar cia,ai,labai skanus tortas,tikrai labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 02 rugpjūčio 2011 - 10:47
koks niamnis blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif ir darbelio įdėta, jaučiu visas toks karamelinis karamelinis, kaip skanu, gražumėlis thumbup.gif
Atsakyti
ojei koks snikersas karsta.gif norec labai wub.gif
mano sios dienos keksiukai
user posted image
140g minkšto sviesto
100g cukraus
3 kiaušiniai
1/2 arb.š. vanilinio cukraus
200g miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
1/4 arb.š. druskos
12 arb.š. obuolienes

su pieniuku labai skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 08 kovo 2009 - 19:24
QUOTE(daividija @ 2009 03 08, 19:16)
Nu va ir mano "snikers"'as su karameliniu ganasu.


Matosi ir skaitosi kad labai labai labai labai skanus!! wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif Išsisaugojau receptuką, būtinai kepsiu bigsmile.gif Šaunuolė tu ir ačiū, kad pasidalinai tokiu šedevru.... 4u.gif Įsivaizduoju kaip jis tirpsta burnoje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 08 kovo 2009 - 19:25
Daividija - super wub.gif wub.gif wub.gif


paaiskinkit man, nepatyrusiai, jau antra karta sugadinu sviestini krema... tai kiek laiko rekia laikyti sviesta ir kondensuota kambari ir po to plakti??? nu man s**** gaunasi, o ne sviestinis kremas doh.gif it kiek ta sviesta plakti.. doh.gif nes man jau nervai nelaiko.....
paziuriu i tokius skanius tortus (labai megstu rududu ir karamele wub.gif ) o daryt bijau, kad vel nereiktu ismesti kremo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 08, 20:08)
Daividija - super  wub.gif  wub.gif  wub.gif
paaiskinkit man, nepatyrusiai, jau antra karta sugadinu sviestini krema... tai kiek laiko rekia laikyti sviesta ir kondensuota kambari ir po to plakti??? nu man s**** gaunasi, o ne sviestinis kremas  doh.gif it kiek ta sviesta plakti..  doh.gif nes man jau nervai nelaiko.....
paziuriu i tokius skanius tortus (labai megstu rududu ir karamele  wub.gif ) o daryt bijau, kad vel nereiktu ismesti kremo....  verysad.gif


As tai nemetu, o vistiek sutepu. Jis man taip kaip varske pasidaro, bet skonis nuo to nenukencia visiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 08, 21:13)
As tai nemetu, o vistiek sutepu. Jis man taip kaip varske pasidaro, bet skonis nuo to nenukencia visiskai  thumbup.gif


pirma karta ismeciau, kita - sutepiau.. na bet vistiek, kazkada turi pavykt....
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 08, 20:16)
Nu va ir mano "snikers"'as su karameliniu ganasu.

jetau koks skanus mega_shok.gif mega_shok.gif bijau kad ir neatsikelsiu........ karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 08, 20:08)
Daividija - super  wub.gif  wub.gif  wub.gif
paaiskinkit man, nepatyrusiai, jau antra karta sugadinu sviestini krema... tai kiek laiko rekia laikyti sviesta ir kondensuota kambari ir po to plakti??? nu man s**** gaunasi, o ne sviestinis kremas  doh.gif it kiek ta sviesta plakti..  doh.gif nes man jau nervai nelaiko.....
paziuriu i tokius skanius tortus (labai megstu rududu ir karamele  wub.gif ) o daryt bijau, kad vel nereiktu ismesti kremo....  verysad.gif

Cipciukas kazkada rase, kad visa para laiko sviesta su kondensuotu kambario temperaturoje g.gif
Atsakyti
ilgai, ilgai, para kaip nieko, ir sviestą plaki plaki kol nusibosta plakti kaip aš sakau, jis pabąla ir jo padaugėja, o tada po šaukštą rududuko įmeti ir vėl plaki plaki iki vientisos masės, niamnis 4u.gif
Atsakyti