Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Kiaušinius išplakam su pienu cukrumi ir druska. Miltus, kakavą, krakmolą, kepimo miltelius sumaišom kartu ir per kelis kartus įmaišom į kiaušinių masę. Atsargiai įmaišom aliejų. Kepti 175C, 22cm formoje. Pjaustom į 3 dalis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 28, 22:41)
Mergaites, gal galite man padeti. Reikia skanaus sokoladinio biskvito. Juodojo misko biskvito nenoriu. Gal kas gali pasidalinti receptuku. ax.gif


Inočka, dar galiu parekomenduot šitą - švelnus, kvapnus, lygus, gerai pjaustosi. Man jis good.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sonatinos Bandelės su Cinamonu wub.gif
user posted image
Dariau pagal Šį receptą
Atsakyti
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas

sveciai įvertino 10 balų thumbup.gif daivijai ačiū 4u.gif

kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 29, 13:02)
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas

sveciai įvertino 10 balų  thumbup.gif  daivijai ačiū  4u.gif

kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko  thumbup.gif


O man is vienos normos pasirode daug biskvito...
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 29, 12:10)
aciu kad pasidalinai savo pasisekimais, as ir ruosiuos ji greitu laiku kepti  smile.gif

Mane ir sudomino tas tortukas.Manau tiktų ir rududu kremas pertepimams.Tik va su tuo karameliniu ganašu man neaišku.Kai sirupas išverda ir iš karto pilti grietinėlę? Sirupas karštas,grietinėlė šalta.daividija,smulkiau parašyk eigą blush2.gif

Bet kita vertus,kaip rašei,kad sušoko į gumulą,tai galim ir kokių skanėstų nusilipdyt arba kaip kokiam "rafaelo" įdarą panaudot.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 29, 10:02)
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas

sveciai įvertino 10 balų  thumbup.gif  daivijai ačiū  4u.gif

kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko  thumbup.gif

Smagu,kad nors tau patiko,nes man irgi laaabai jis skanus,ir tie kas valge dar po siai dienai prisimena skanu torta lotuliukas.gif

QUOTE(zebra @ 2009 03 29, 10:20)
Mane ir sudomino tas tortukas.Manau tiktų ir rududu kremas pertepimams.Tik va su tuo karameliniu ganašu man neaišku.Kai sirupas išverda ir iš karto pilti grietinėlę? Sirupas karštas,grietinėlė šalta.daividija,smulkiau parašyk eigą blush2.gif

Bet kita vertus,kaip rašei,kad sušoko į gumulą,tai galim ir kokių skanėstų nusilipdyt arba kaip kokiam "rafaelo" įdarą panaudot.

Taigi,ta cukru virinam kol pasidaro karamele,toks irisas ir reikia pilti po sauksta grietineles,bet as sliukstelejau jos daugiau ir man susoko i gumula,nes grietinele tai salta,manau,kad reiketu uzsikaitinti grietinele ir tada po biski pilti,bet vis tiek tas irisas istirpsta,tik ilgiau uztrunka,reikia kaitinti maisant kol pasidarys grazi karameline mase.
nelabai to iriso kur panaudosi,jis toks kietas,bet sakau,jis istirpsta kaitinant su ta grietinele,nereikia bijoti.
Atsakyti
Paprastas ir greitas desertukas kai šaldiklyje yra užsilikusios bemielės sluoksniuotos tešlos ir porą obuoliukų.

user posted image

Bemielės sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais


1 pak. bemielės sluoksniuotos tešlos
2 obuoliai
1 kiaušinis aptepimui

Atšilusius tešlos lakštus supjaustau į keturias dalis, uždedu nulupto ir supjaustyto obuolio skiltelę, pabarstau cinamonu, užberiu cukraus ir susuku. Aptepu kiaušiniu ir kepu 180 laipsnių orksiatėje kol gražiai paruduoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 29 kovo 2009 - 15:18
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 15:18)
Paprastas ir greitas desertukas kai šaldiklyje yra užsilikusios bemielės

vietoj obuolio dedu karūnos šokolado gabaliuką. neišbėga schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nusipirkau naują vaflinę, tai išbandžiau. Labai paprasti vafliai ir labai skanūs smile.gif

Reikia:
5 kiaušinių
1 stikl. cukraus
2 stikl. miltų
apie 150 g. sviesto
3 didelių šauktų grietinės
Šokolado
Papuošimų

Paruošimas:
Sviestą ištirpdiname ant ugnies, viską gerai sumaišome ir kepame vaflinėje biggrin.gif Ant ugnies ištirpdiname šokoladą, pridedame šiek tiek sviesto. Vaflių kraštus ištepame šokoladu ir voliojame saldžiuose papuošimuose. Štai rezultatas:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumuke: 29 kovo 2009 - 17:05
Man tai beveik visur siūlė tas vaflines su širdutėmis, bet šitokio tipo vaflinę radau tik Gariūnuose bigsmile.gif Tikrai labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 03 29, 18:18)
Man tai beveik visur siūlė tas vaflines su širdutėmis, bet šitokio tipo vaflinę radau tik Gariūnuose  bigsmile.gif Tikrai labai skanu  ax.gif

topo centre pilna ju mirksiukas.gif
Atsakyti