Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

user posted image

Diskutuojam,klausiam,atsakinėjam ir šviečiamės toliau drinks_cheers.gif 4u.gif

Sena temukė http://www.supermama...?...383338&st=0 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥willte♥: 09 kovo 2009 - 20:58
Registruojuosi naujuose namuciuose 4u.gif
Atsakyti
Oho, koks soliariumas fainas biggrin.gif
Atsakyti
su gipsu db, tai i soliariuma negaliu nueit, o kaip pasiilgau verysad.gif balta kaip suris lotuliukas.gif nors tema paskaitinesiu, kad lengviau ant dusios butu ax.gif
Atsakyti
as sian buvauj, ech kaijp gera pasisildyti . cool.gif

kas kas buvote "laikas groziui "?(jeruzaleje cia) ziuriu kad atseijt soliariumo idegiuij -50%.
as kaijp tik aquadore nusipirkau abonementa.
Atsakyti
Pagaliau issiaiskinau is kur pas mane tie slakai,demeles tamsesnes,gali buti nuo kremu su hidroksirugstimis doh.gif ,jau beveik praejo tie slakai,tai galbut nebus tas pats deginantis vel,jei tu kremu nenaudosiu g.gif ,kaip manot 4u.gif ?
Atsakyti
manau dbr tikrai pabandyk degintis be kremuko ir paziurek kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Oh...mano meile tie soliai ;DD Db pertrauka darau tai gyvensiu vien Jusu pasakojimais kaip fainai sian pasikaitinot tease.gif cray.gif blush2.gif Sakiau nesideginsiu iki geguzes pradzios, bet nezinau ar tiek istempsiu ;DD
Atsakyti
gal zinote gera soliariuma karoliniskese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 12, 18:11)
as sian buvauj, ech kaijp gera pasisildyti . cool.gif

kas kas buvote "laikas groziui "?(jeruzaleje cia) ziuriu kad atseijt soliariumo idegiuij -50%.
as kaijp tik aquadore nusipirkau abonementa.

o as paskutiniu metu labai nusivyliau aquadore soliariumais (mandarine) nuejau i stovima tai neisstovejus viso laiko isejau , nes taip silpna dar niekad po soliariumo nebuvo schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 03 24, 17:40)
o as paskutiniu metu labai nusivyliau aquadore soliariumais (mandarine) nuejau i stovima tai neisstovejus viso laiko isejau , nes taip silpna dar niekad po soliariumo nebuvo  schmoll.gif  blush2.gif

tikrai? blink.gif na as pati nebuvusi tam soliariume, bet girdejau labai geru atsiliepimu apie ji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 24 kovo 2009 - 17:46
QUOTE(_Only_ @ 2009 03 24, 18:46)
tikrai?  blink.gif na as pati nebuvusi tam soliariume, bet girdejau labai geru atsiliepimu apie ji  unsure.gif

man jis ir kadaise buvo vienas geriausiu ,bet pries metus manes neileido nes neva man nera 18 doh.gif tai labai mane nuvyle ,bet idegdavau daug greiciau jame antra ten kainos labai dideles ir po paskutinio karto nezinau ar dar griziu ten kada. siuo metu man geriausias solisun ,nes i labamba kiek girdejau irgi ileidzia nuo 18metu tai neinu ten doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti