Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(jurguliux @ 2009 03 25, 10:18)
na lyg pamenų,kad kalbėjo apie "medžiotojų" prieskonius g.gif  bet gal aš nusipaistau doh.gif  biggrin.gif

Yra ''medžiotojų'' Saldvos ir "Žvėrienos" Saudos. Bet man kažkodėl "Medžiotojų" labiau patinka.
user posted image
Ne visada tas šernas ant pakelio būna, kartais tik užrašyta "medžiotoju" prieskoniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 03 25, 15:04)
dar gaminau si smile.gif skanu  thumbup.gif  bet vyras sake kad viduj tiktu krevete  smile.gif



QUOTE(balanduke @ 2009 03 25, 15:10)
pamirsau dar pagirti spagecius   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif


nugi man labai malonu, kad tiek jau isbandei recepteliu thumbup.gif
o del tu krepseliu tai tik fantazijos reikalas, ka nori, turi ta ir krauni thumbup.gif

beja, gal tu ten ir esi palikusi komentarus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 kovo 2009 - 15:28
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 25, 15:27)
nugi man labai malonu, kad tiek jau isbandei recepteliu  thumbup.gif
o del tu krepseliu tai tik fantazijos reikalas, ka nori, turi ta ir krauni  thumbup.gif

beja, gal tu ten ir esi palikusi komentarus? rolleyes.gif

neatsimenu g.gif lotuliukas.gif jeigu palikau tai turejau balanduke pasirasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 25, 15:13)
Yra ''medžiotojų'' Saldvos ir "Žvėrienos" Saudos. Bet man kažkodėl "Medžiotojų" labiau patinka.

Ne visada tas šernas ant pakelio būna, kartais tik užrašyta "medžiotoju" prieskoniai mirksiukas.gif


Yra dar Santa Maria žvėrienos prieskoniai, tai man tie labiau patinka negu Saldvos (Saudos nesu bandžius) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 25 kovo 2009 - 15:37
QUOTE(balanduke @ 2009 03 25, 15:29)
neatsimenu  g.gif  lotuliukas.gif  jeigu palikau tai turejau balanduke pasirasyt  ax.gif

tada ne tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 25, 15:13)
Yra ''medžiotojų'' Saldvos ir "Žvėrienos" Saudos. Bet man kažkodėl "Medžiotojų" labiau patinka.
Ne visada tas šernas ant pakelio būna, kartais tik užrašyta "medžiotoju" prieskoniai mirksiukas.gif

baisulingai dėkoju už vaizdinę medžiaga notworthy.gif aciuks.gif

QUOTE(Lenaa @ 2009 03 25, 15:36)
Yra dar Santa Maria žvėrienos prieskoniai, tai man tie labiau patinka negu Saldvos (Saudos nesu bandžius)  ax.gif

ieškosim dar atidžiau, net ir MB ikinkiau,kad visus pavadinimus skaitytu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 25, 18:30)
baisulingai dėkoju už vaizdinę medžiaga  notworthy.gif  aciuks.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Va apkepas apelsine, galvoju pavalgius gerai apelsinu, galima butu ir paukstiena pasikepti ar pasitroskinti apelsine, manau visai nieko butu, nes apelsina reikia isskobta pavirti vandenyje apie 5-6 min. jis truputi paminksteja ir tokio kartumo nuo zieves nelieka ir puikiai islaiko forma kepant, patiekti apelsina butu visai nieko manau kokiam karstam egzotiskam mesos patiekalui.Dabar kepiau tipo apkepa jame, bet pazejau, kad neturiu manu, tai imeciau sauksta miltu ir kvietiniu selenu gera sauja, nu aisku skonio tai nepridave, purumo irgi, bet valgyti galima.Oreceptas Elenos tik be manu ir zieveles.(750gr.varskes,7 kiausiniai,nutark. citrinos zievele, citr. sultys, 100gr. cukraus, 200gr. sviesto)
Sviesta issukti su mikseriu, deti produktus ir po kiekvieno dejimo sukti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 25, 20:08)
Va apkepas apelsine,user posted image

vau geras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
SUPER, LABAI DEKOJAM UZ SKANUMYNU RECEPTUKUS...NIU LEPINSIU DABAR SEIMYNA 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane siandien makaronai 4u.gif

Svoguna pakepinti kartu su turima mesyte (as naudojau sonines juosteles), tada deti gera sauja saldytu zirneliu.
Imaisyti ~200 g mascarpones ir ~100 g grietineles.paskaninti ir patiekti su megiamais makaronais bei parmezano suriu. Skanaus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 25, 17:30)
ieškosim dar atidžiau, net ir MB ikinkiau,kad visus pavadinimus skaitytu doh.gif  biggrin.gif


Kas ieško, tas randa drinks_cheers.gif
Gaila kaip tik pabaigiau šiuos prieskonius, būčiau ir aš nufotografafus. Šiaip jie būna tik tokiam didesniam pakely (kokie 60 g).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 25 kovo 2009 - 22:06