Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2012 01 08, 19:43)
is naujienu bandziau tik kasmyrinius seselius:man asmeniskai patiko.
finy:tai kad tarp mano saraso tokio ner.....gal pasikeite sarasiukai...pasiklausiu pas savo sponsore,gal ji turi koki nauja,tarp to kuri turiu as nera....

As savaji irgi nebeatsinaujinu senai doh.gif Uzsiprase siu,tai net nezinau ar yra.Pasiklauskit jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
mano ne toks jau senas:yra tie naujausi ....man gruodzio pabaigoj pasiunte,tai manau,kad nera,bet del viso pikto paklausiu.......
Atsakyti
na ta kuri as turiu tai kaip sakant paskutinis,naujesniu nebuvo...tai jei nori rasyk per az,pasiusiu skype duomenys arba e-maila,kad galeciau pasiusti....
as versace randu tik siuos:
klasikiniai moterims:
Crystal Noir Woman - FM 19
Crystal Noir - FM 132

prabangus:
Bright Crystal - FM 141

ekstravagantiskieji:
Versence- FM 296

o vyrams versace nera.....
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 01 08, 23:35)


o vyrams versace nera.....


Kaip tik apie vyriskus ir kalbejau... verysad.gif
Atsakyti
armante:as vis pagalvoju,kaip tau sekasi?jei nori rasyk i az...........
Atsakyti
Gal pasidalintumet nuomone apie naujuosius rutuliukus? man idomu,ar jie suteikia atspalvi,ar mskuoja bent kiek? siaip naudoju egipto zeme,labai nedaug,galvoju ta ikepta pudra uzsisakyti,bet girdejau,kad ji lb blizga? o kaip tuomet ta biri?netrupa?
labai aciu uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarpejaa @ 2012 01 12, 00:00)
Gal pasidalintumet nuomone apie naujuosius rutuliukus? man idomu,ar jie suteikia atspalvi,ar mskuoja bent kiek? siaip naudoju egipto zeme,labai nedaug,galvoju ta ikepta pudra uzsisakyti,bet girdejau,kad ji lb blizga? o kaip tuomet ta biri?netrupa?
labai aciu uz pasisakymus  4u.gif

Nebandžiau šių rutuliukų, bet esu bandžiusi analogiškus rutuliukus avon ir faberlic firmos. Jie nemaskuoja, bet suteikia makiažui tobulą užbaigimą (veidas atrodo ne kaip nupieštas su pudra, o natūraliai, 3D, o ne 2D smile.gif ) Šiaip tuos rutuliukus geriausia naudoti ant toninio kremo, tuomet oda atrodo skaisti ir nesimato, jog būtų dažyta išvis (manau, jog to turėtų siekti kiekviena besidaranti makiažą).
Dėl kitų pudrų nieko negaliu pasakyt. Aš turiu tik FM blizgią tokią pudrą Illuminating effect. Tai ji nėra skirta išpudruot visą veidą ja (ji taip pat skirta makiažo užbaigimui). Ji skirta sukurti "šviežią" efektą (angliškai gal aiškiau flawless fresh skin).
O tiesa, turiu klausimą... Kodėl visiem taip patinka ta egipto žemė?
Atsakyti
as irrgi tu rutuliuku dar nebandziau,bet kiek dupratau jie zalios ir violetinės spalvos turetu optiškai užmaskuoti nevienodą odos spalvą ir trūkumus,o aukso geltonumo perlais suteikti odai šiltą atspalvį,
primenantį saulės įdegį.
ta ikepta pudra tai ji netrupa, bet ji blizgi,ir labai blizgi..o ta biria as isbandziau:nepasakyciau,kad butu biri.
as radau apie egipto pudra:
Saulės įdegis be saulės ir Jūsų išvaizda sveika ir žvali.
Egipto Žemė yra labai preciziška substancija, odą padengianti plonu ir tolygiu sluoksniu, todėl naudojama itin ekonomiškai. Dermatologiškai patikrinta. Savo sudėtyje neturi gyvulinės kilmės komponentų. Originali IKOS Egipto žemė – tai degintas molis, kurio sudėtyje yra 68 proc. mineralinių medžagų. Ji skirta problematiškai odai.

o cia vienas kitas patarimas:

Kad veido oda atrodytų šviežiai ir jaunai, naudok pudrą, kurioje yra dalelių, atspindinčių šviesą įvairiomis kryptimis, vadinamąją šviesinančiąją pudrą. Perlo dulkių dalelių, turinčių šviesinamą poveikį, yra mineralinėje pudroje Illuminating Effect FM GROUP MAKE UP (p003). Jei dienos metu Tavo oda blizga, nešiokis su savim presuotą matinę pudrą, kuri talko dalelių dėka sugers odos paviršiuje atsiradusį sebumą, poras padarys mažiau matomas ir paslėps nelygumus. Gali pasirinkti mineralinę pudrą Mattifying Effect FM GROUP MAKE UP (p001). Prieš taisydama makiažą priglausk prie odos higieninę servetėlę arba matinį sugeriamąjį popierių.

Nori pamodeliuoti vaido kontūrus? Pasinaudok bronzine pudra, su šepetėliu uždėk nedidelį jos kiekį ant visų išsikišusių veido vietų. Atrodys, kad prie Tavo veido švelniai prisilietė saulė. Veido bruožų modeliavimui puikia tinka mineralinė pudra Bronzing Effect FM GROUP MAKE UP (p002).

Pudruodama šepetėliu atkreipk dėmesį į tepimo kryptis – iš vidurio į šonus, iš viršaus į apačią, taip prispausdama delikačius veido plaukelius.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti