Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

user posted image

Tęsiam toliau, sena tema čia.

Smagu, kad daugėja mūsų, turinčių Maclarenus. Jei iškilo kokių klausimų dėl konkretaus modelio, tai galbūt galės padėti jau vairuojančios šiuos vežimėlius:

Maclaren techno XT :
samilte (2008)
Sjonas (2009)
Geikutux (pilkas)
voveriena (pilkas)
InRed
evja

Maclaren techno XLR :
visokio skonio pupelės (rudas/rausvas)
Egliene77 (rudas/melsvas)
Verdaina (rudas/melsvas, 2008)
skyeyes

Maclaren MX3 :
Mama Skruzde
Sigeita
Vaidutia

Maclaren Quest Sport :
Andraja

Oficialus tinklapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 23 kovo 2009 - 16:01
oj ta musu Verdaina geruole:) aciu uz temos perkelima ir HOT mam's nuotraukas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

dabar del ratuku ir stabdziu - manau, kad tiesiog ne musu keliams takeliams, ne musu LT ziemoms slapioms ir "druskuotoms" tie ratukai yra pritaikyti, tad grizus is lauko ( arba bent ta pacia diena vakare) visada skrupulingai nuvalau visus ratukus ir tarpelius, kad nesikauptu rudys, na zodziu tvarkau kaip tikra bolida blink.gif bigsmile.gif

o del siuntimosi - JEI tik yra tokia galimybe, aisku siulau siustis, sutaupyti galima ir tikrai nemazai thumbup.gif

apie Kotryna tai nesakysiu nieko. tiesiog nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mes vairuojam Qest Sport nu pasaka ka cia ir bepridursi, o grozis nerealus. Tiesa norejau paklausti Egliene 77 mamytes ar patenkinta vezimuku? Ar pateisino Jusu norus? Jei ne paslaptis kur pirkote? kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 22, 10:16)
ir mes vairuojam Qest Sport nu pasaka ka cia ir bepridursi, o grozis nerealus. Tiesa norejau paklausti Egliene 77 mamytes ar patenkinta vezimuku? Ar pateisino Jusu norus? Jei ne paslaptis kur pirkote? kiek mokejote?

pirkau Mothercare parduotuvej Panoramoj dar pries jiems kainas pakeliant mirksiukas.gif viskas ( su visais priedais) su nuolaidu kortele kainavo 900 lt blink.gif
dabar mamytes sako, kad jie pakele kainas 30 proc. doh.gif
kolei kas laaaaaaaaaabai patenkinta, aisku sveria nemazai vezimukas, bet as motera stipri ir uzsinesu abu - karalaiti sumo imtynininka ir XLR:) lotuliukas.gif
tuoj prades vaikscioti, tai ziuresim, ar sedes karietoj rolleyes.gif
aciu, Ronaldo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciuks, Verdeina, uz tema smile.gif

dabar mamytes sako, kad jie pakele kainas 30 proc

dar 30 proc????? tai kiek daba xlr kainuoja??? 1200 ? g.gif tikrai, lietuva- stebuklu krastas biggrin.gif vaikiski dzemperiukai Panoramoj, ir tie- nuo 100 lt.

RONALDO, o vat koks plotis vaikui sedet Tavo vezimo? ar siauresnis uz XT??
ir kur vazineji su savo vezimu, t.y. kokias trasas atlaiko tie mazuciai ratukai??
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 03 22, 09:45)
Aciuks, Verdeina, uz tema smile.gif
dar 30 proc?????  tai kiek daba xlr kainuoja??? 1200 ? g.gif  tikrai, lietuva- stebuklu krastas biggrin.gif  vaikiski dzemperiukai Panoramoj, ir tie- nuo 100  lt.

Tikrai taip.. kaina pakilo 30%... Laimingi tie, kas spėjo..
Verdaina, ačiū už naujus namučius.. Mano vardas šiek tiek pasikeitė.. Galit ištaisyti, kad pas trudeme - maclaren xlr rudas su rausvu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2009 03 22, 01:32)
Kotrynoj techno TX su nuolaida pasiule uz 950LT, tai surizikavau ir uzsisakiau is Two Left Feet, tai dabar lauksiu issiziojus, kad tik viskas gerai butu su musu bolidu wub.gif

O neeee doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif paziurek cia Apie Two Left feet aferas
Mane net prakaitas ismuso, kad padarei ta pacia klaida kaip ir as doh.gif as nei prekes nei pinigu neturiu per ta parduotuve verysad.gif
Atsakyti
o atrodo tokia rimta kompanijaaaaaaa blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 03 22, 21:31)
Tikrai taip.. kaina pakilo 30%... Laimingi tie, kas spėjo..
Verdaina, ačiū už naujus namučius.. Mano vardas šiek tiek pasikeitė.. Galit ištaisyti, kad pas trudeme - maclaren xlr rudas su rausvu  mirksiukas.gif

Aš negaliu keisti, bet paprašysiu moderatorės, kad pakeistų 4u.gif

QUOTE(samilte @ 2009 03 23, 11:29)
O neeee  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  paziurek cia Apie Two Left feet aferas
Mane net prakaitas ismuso, kad padarei ta pacia klaida kaip ir as  doh.gif  as nei prekes nei pinigu neturiu per ta parduotuve  verysad.gif

Oho blink.gif Niu ir darbeliai kompanijos doh.gif Aš irgi tik per plauką iš jų neužsisakiau unsure.gif Gerai, kad paviešinai tokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 23, 15:32)
Aš negaliu keisti, bet paprašysiu moderatorės, kad pakeistų  4u.gif

Problemos nėra smile.gif Baigsim šiuos 50 puslapių ir galėsim naują pataisytą sąrašą pateikti mirksiukas.gif
Negaliu atsidžiaugti, kad vakar visą valandą ir 5 min, kiek lauke buvom, pumpurėlis sėdėjo vežimėlyje. Anksčiau jau po pirmųjų 6 min pradėdavo ant rankų prašytis..
Geros dienos, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 23, 12:47)
o atrodo tokia rimta kompanijaaaaaaa blink.gif  doh.gif

O tu uzsisakei i Lietuva ar UK?
Atsakyti
Labukas,
Jau menesi bandom uzsisakyti Maclaren quest sport vezima is Anglijos, kazkoks kosmaras, visi raso, kad turi, kai rezervuoja pinigus, paraso, kad tas ar anas blogai. Visus 3000Lt isrezervavo, kazkokie kefyriniai tinklapiai schmoll.gif
Dabar, aciu Dievui, visi rezervai nukrito, bet as jau bijau, kad vel taip nebutu, o norisi siustis, nes kainos Lietuvoj daug didesnes rolleyes.gif
Atsakyti