Krinona žinau, dar grovera ar kažkaip panašiai vadinasi, abi jos įsikūrę Urmo miestelyje. Aš pati pirkau joninį tiesintuvą kažkurioje iš jų, sumokėjau apie 300,- bet esu juo labai patenkinta, jį naudoju jau beveik tris metus, nesuabejojau kokybe ir ilgu tarnavimo laikotarpiu, apie kurį kalbėjo pardavėja, kadangi panašų Suntachi firmos tik kiek kitokio dizaino turėjo mano buvusi kirpėja, tai juo 100 naudojasi, na nes kokybė skaitau turi savo kainą. O pačioms dėl savo gerovės investuoti į tokius dalykėlius manau yra verta vien pagalvojus, kad viskas plaukams kenkia, todėl turime su jais kaip įmanoma atsargiau elgtis, kad tik išvengtume kuo didesnės žalos ateityje, nes viskas anksčiau ar vėliau atsiliepia.
Bet susidomėjau ir fenu, jų ten tiek daug... Su visokiausiomis funkcijomis. Aš net neįsivaizduoju kurių man funkcijų reikės,nes nežinau kokią įtaką daro plaukui, kuo man nuo to geriau ar blogiau,o už funkcijas, kurių nė nenaudosiu nesinori permokėti. Nes atitinkamai kuo fene daugiau funkcijų, tuo kaina aukštesnė.
Todėl ir laukiu Jūsų pasisakymų, įdomu kaip realiai viskas. Ten kas aprašymuose prirašyta tai viską internete galima susirasti. Gamintojai pvz teigia, kad plaukas tampa sveikai blizgantis, nesišakoja galiukai ir t.t. bet kaip ten yra iš tiesų - tas labiausia domina