Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

[quote=kvepia liepos,2009 04 04, 10:42]
Kiaušiniene krepšelyje
pagal Glacee ax.gif

Iškloti formeles virtu kumpiu. Įberti pakepintų pievagrybių, sūrio, užleisti kiaušinį, prieskonių.
Kepti orkaitėje apie penkiolika minučių.

skanaus 4u.gif

bigsmile.gif Čia tai bent
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 04, 09:08)
As noriu pagirti Nerytes bloge esancius amerikietiskus blynelius  thumbup.gif kepsiu tik juos  thumbup.gif o ir kiti patiekalai liuksiniai  thumbup.gif reiktu knyga isleisti  smile.gif

blush2.gif

knyga gal kada nors isleisiu (noriu) kai pasotobulinsiu rolleyes.gif

kvepia liepos, super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Daržovių pyragas.
Nusiperku bemielės mantingos sluoksniuotos tešlos, imu lapelį, perlenkiu į vidurį įpilu šaldytų daržovių sumaišytų su tarkuotu sūriu (man labiausiai patinka žirneliai, morkos, kalafijorai, dar kartais dedu, kur yra kukurūzų ar pomidoro gabaliukų) ir tada gražiai užspaudau kraštelius, gaunasi toks krepšelis- pyragėlis, o jei noriu didelio pyrago, tai iš kelių tešlos lapelių suformuoju vieną didelę "drobulę"- ten supilu daržoves su sūriu ir užspaudau kraštelius...paruošto pyrago viršų patepu suplaktu kiaušiniu rolleyes.gif
Ir viskas- kepu ax.gif padarau dar pievagrybių padažą ir voila` biggrin.gif labai skanu thumbup.gif o padažas paprastas- pakepinti pievagrybiai, grietinės šaukštas, vanduo, grybų padažas, miltai ir viskas 4u.gif Gavosi skaniai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
nemegstu nei saldytu darzoviu nei grybu, taciau pamacius pyragelius su grybu padazu net seiliu prisikaupe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 04, 12:01)
blush2.gif

knyga gal kada nors isleisiu (noriu) kai pasotobulinsiu  rolleyes.gif

kvepia liepos, super atrodo  thumbup.gif


Tik kad nebutu labai brangi, nes jau Oliverio knygu neiperku lotuliukas.gif o gal kas turit pigiau parduoti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 04 balandžio 2009 - 15:54
[quote=Srove,2009 04 03, 19:57]
Greitas kiaulienos guliasas.

Greitas, bet matosi, kad labai skanus jusu guliasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamux: 04 balandžio 2009 - 15:55
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 04, 15:54)
Tik kad nebutu labai brangi, nes jau Oliverio knygu neiperku  lotuliukas.gif o gal kas turit pigiau parduoti?  blush2.gif

irnesakyk.gif dar nezinia ar bus, o tau reikia maziau konditeriniu knygu pirkti ir ant Oliverio uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Vištiena su jogurto ir daržovių padažu

šiaip reikia: marinuoto viščiuko arba marinuotų vištos šlaunelių, pusė litro natūralaus jogurto, šaukštelis maltų aitriųjų paprikų, po šaukštelį druskos ir cukraus, 2 česnako skiltelių, 2 paprikų, poro, pomidoro.

Aš ėmiau tris vištos ketvirčius, padalinau kiekvieną į dvi dalis, nemarinavau, o ištepiau vištos prieskoniais, sudėjau vištienos gabaliukus į sviestu išteptą kepimo indą. Sumaišiau natūralų jogurtą, maltas aitriasias paprikas, druską, cukrų ir smulkintus česnakus. Šį padažą supyliau į indą su vištiena ir pašoviau į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių, kepiau 30 min. O keptuvėje aliejuje apie 7 min. pakepinau kubeliais supjaustytas paprikas (ėmiau raudonas) ir porą, įdėjau susmulkintą pomidorą, išmaišiau ir nukėliau nuo ugnies. Šį mišinį supyliau į indą su vištiena, lengvai pamaišiau ir dar kepiau orkaitėje 30 min. Patiekiau su ryžiais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 04, 17:50)
irnesakyk.gif dar nezinia ar bus, o tau reikia maziau konditeriniu knygu pirkti ir ant Oliverio uzteks biggrin.gif


mad.gif tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 04 03, 19:57)
Greitas kiaulienos guliasas.
user posted image


Apsirijimas bigsmile.gif

O aš nieko naujo neparodysiu, bet pirmą kartą pabandžiau kepti čeburekus. Ir vieną receptą padariau iš dviejų biggrin.gif

Reikia:
Miltų
Aliejaus
400 g faršo (kokio tik norite)
Svogūno
Kefyro
Dviejų kiaušinio trynių
Pusės pakelio varškės
Pusės stiklinės pieno
Prieskonių

Paruošimas:
Užkaitiname puode 1/3 stikl. vandens plius šaukštelis druskos ir du šaukštai aliejaus. Į verdantį vandenį suberiame 1/3 miltų, gerai išmaišome. Tada pašildome pieną, įpilame jį į šitą masę, įmušame du kiaušinių trynius, metame pusę pakelio varškės, viską gerai išmaišome ir beriame tiek miltų, kad minkant nebeliptų prie rankų. Tada paruošiame įdarą - paimame faršą, beriame prieskonių (čia pagal skonį - aš bėriau vegetos, pipirų, petražolių ir krapų), įpilame 1/3 stiklines kefyro, sudedame sukapotą svogūną (vėlgi pagal skonį). Tešlą kočiojame ir kokiu nors dangčiu arba lėkšte "išpjauname" skritulius. Per vidurį dedame mėsytės ir labai "užsandariname" čebureką, nes kai sultinys, susidaręs jo viduje, išteka į karštą aliejų, tai būna "fejerverkai" švelniai tariant bigsmile.gif Galima kraštus prispausti su šakute, kad gražiai atrodytų. Na ir toliau tiesiog kepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. Iš to kiekio, kurį nurodžiau, gavosi 9 vidutinio dydžio čeburekai wink.gif

Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Mano paprastuciai pietus rolleyes.gif

Makaronai su grudeta varske 4u.gif

user posted image

Reikia issivirti makaronus pasudytame vandenyje, nukosti. Tada supilti sutrintus marinuotus pomidorus. Palaukti kol uzvirs ir pavirti apie 2-3 min. Galiausiai sudeti pakeli grudetos varskes, gerai ismaisyti, pabarstyti pipiru, baziliku ir detis i lekste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyve @ 2009 04 05, 15:40)
Mano paprastuciai pietus  rolleyes.gif

Makaronai su grudeta varske  4u.gif

koks įdomus receptas bigsmile.gif
Atsakyti