Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(Dajli @ 2009 04 08, 12:39)
Vištienos vėrinukai
[
Reikės:

    * vištienos filė
    * paprikos
    * cukinijos
    * pomidoro
    * iešmelių

Vištieną supjaustome gabalėliais ir užmarinuojame mėgiamais prieskoniais, palaikome bent porą valandų.
Imame iešmelį ir veriame gabaliukais supjaustytą papriką, vištieną, pomidorą,vėl vištieną, cukiniją ir t.t
Pašauname į įkaitintą orkaitę, kepame maždaug 30min, 200 laipsnių temperatūroje. Labai skanu ir paprasta!



Ant ko deti iesmelius, galima ant folijos ar ant griliaus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 04 09, 11:43)
Ant ko deti iesmelius, galima ant folijos ar ant griliaus ?  4u.gif

manau kad galima,as kepiau paprastoj skardoj smile.gif
Atsakyti
unsure.gif kaip cia tylu ir ramu, negi niekas negamina valgyt???? unsure.gif
man net nepatogu krauti savo receptus, kai cia taip tuscia...

ikeliu viena naujiena, kuria neperseniausiai isbandziau

POMIDORU TARTA

user posted image

Receptas
Atsakyti
[quote=Nerytė,2009 04 09, 15:47]
:

POMIDORU TARTA

Kaip skaniai atrodo, ismeginsiu butinai thumbup.gif
as tai pagaminu valgi, tik nuforkint pamirstu, atsimenu, kai puse sudorota buna doh.gif pazadu pasitaisyti blush2.gif
Atsakyti
VISTIENOS PYRAGAS

user posted image
user posted image


Cia sudetis labai didelei porcijai, as dariau is ketvirtadalio produktu smile.gif

300g bulviu;
megstamu prieskoniu (as dejau meksikietiskus);
500g vistienos file;
2 sauksteliai kukuruzu miltu;
saukstas alyvuogiu aliejaus;
4 porai;
nuo vienos citrinos nutarkuota zievele;
2 saukstai smulkintu petrazoliu;
2 saukstai varskes kremo arba grietines;
saukstelis garstyciu milteliu.

Bulves nulupti, supjaustyti ir isvirti.Išgriebti (vandens neispilti), pagardinti prieskoniais ir sutrinti.
Vistienos file supjaustyti gabaleliais, apvolioti kukuruzu miltuose ir pakepinti ikaitintame aliejuje. Sudeti griezineliais supjaustytus porus ir kepti apie 3min. Uzpilti 200ml vandens, kuriame vire bulves, ir ant silpnos ugnies virti apie 10min.
Vistiena nukelti nuo vyrykles,imaisyti citrinos zievele, petrazoles, varskes krema arba grietine, garstycias. Vistienos mase sudeti i kepimo inda,ant virsaus uzdeti trintu bulviu, islyginti. Kepti 200laipsnio orkaiteje apie 25min.
Atsakyti
Mesa troskinta vyne su apkeptom bulvem, bei sparagais


Jautiena (geriausiai nugarine), gali buti ir kita mesa, tik ne vistiena
sonine
rukyta mesyte (kumpis, desra, sonine ar bet kokia jusu megiama)
pupeles (naudoju konservuotas)
svogunai
raudonas vynas
bulves
sparagai

Svogunus pakepinti keptuvej, deti jautiena supjaustyta siaudeliais, pakepinti apie 8-10min., tuomet deti supjaustyta sonine, pora minuciu pakepinti, tada deti rukytos supjaustytos mesos, pilti pupeles ir pora minuciu viska pakepinti, pilti raudono vyno, kad keptuve butu apsemta ir troskinti ant silpnos ugnies, kol isgaruos vynas smile.gif Tai gali trukti apie 40min.
Bulves nuluptas apibarstyti rozmarinu, pipirais, bei druska (galite naudoti bulbiu prieskonius smile.gif ) ipilti siek tiek aliejaus ir kepti orkaitej apie 30-40min.
Sparagines pupeles as apkepinau svieste apie 6min.
Skanaus 4u.gif

P.S. proporciju nezinau, viska dejau is akies mirksiukas.gif gavosi labai labai skani ir soti vakariene drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 09 balandžio 2009 - 19:27
QUOTE(starbee @ 2009 04 09, 19:02)
Mesa troskinta vyne su apkeptom bulvem, bei sparaginem pupelem


siaip tai cia ne sparagines pupeles, o smidrai mirksiukas.gif nu bet skonis turbut nuo to nenukentejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 09, 19:17)
siaip tai cia ne sparagines pupeles, o smidrai mirksiukas.gif nu bet skonis turbut nuo to nenukentejo thumbup.gif

o jetus, apie jas galvojau ir parasiau biggrin.gif jo kitaip dar sparagai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2009 04 09, 19:25)
o jetus, apie jas galvojau ir parasiau  biggrin.gif  jo kitaip dar sparagai tongue.gif


aha jo mirksiukas.gif o tu juos skutai truputi ar tik siaip pekepei neapvirtus?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 09, 19:57)
aha jo mirksiukas.gif  o tu juos skutai truputi ar tik siaip pekepei neapvirtus?

neskutau ir neviriau, tiesiog juos apkepinau su siek tiek sviestu, kol jie suminkstejo, aisku tik neperkept, jie turi islikt traskus. Del apskutimo tai tiesiog jie buvo labai sviezi ir nemaniau, kad tai buvo butina, na bent jau skoniui tas nepakenke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane25 @ 2009 04 09, 15:55)
Kaip skaniai atrodo, ismeginsiu butinai thumbup.gif
as tai pagaminu valgi, tik nuforkint pamirstu, atsimenu, kai puse sudorota buna doh.gif pazadu pasitaisyti blush2.gif


4u.gif
QUOTE(starbee @ 2009 04 09, 19:02)
Mesa troskinta vyne su apkeptom bulvem, bei sparagais

rolleyes.gif kaip cia skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 09, 15:47)

POMIDORU TARTA

na velniskai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti