Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

Omletas pusryčiams.
Į indą įmušiau kiaušinius,sudėjau supjaustytas dešrelės, šaukštą grietinė, pieno, druskos /pipirų, šiek tiek svogūnų laiškų ir viską išplakiau. Masę supiliau į keptuvę ir uždengiau ir kepiau.

user posted image

Rūgštynių sriuba.

Iš rūkytos mėsytės įdėjus sutarkuotą morką,svogūną,lauro lapus,saliero biški, druskos,išverdamas sultinys,vėliau sudedamos bulvės,prieskoniai.Ant pačio galo sudedamos smulkintos rūgštynės,pipirai ir virtas kiaušinis (aš neturėjau unsure.gif ).
Valgome su grietinė.

user posted image

Salotos.
Pomidorai,agurkai,salotų mišinys (yra pirkti),alyvuogės,ridikai,krapai,petražolės,kepta vištiena. Užpyliau su aliejaus/citrinos/cukraus padažu.

user posted image

Bulviniai blynai.
Bulvės tarkuojamos su burokinė tarką, sumaišome su druska,prieskoniais, dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame blyną...Pateikiame su sūdyta lašiša ir grietinė smile.gif

user posted image

Lašiša.
Lašiša apibarstome mėgstamais prieskoniais, kepame folgoje orkaitėje.Bulvės supjaustome, apibarstome druska,pipirais, biški česnako,aliejaus ir irgi į orkaitė.
Šaldytas daržovės išverdame.Paruošiame padažą..aš maišiau grietinę,jogurtą,krapus,druska/pipirai,citrinos biški, turėjau smulkių krevečių irgi įmečiau...ir užpyliau ant karštos žuvies....

user posted image
Atsakyti
wacko.gif mega_shok.gif Elena tu ziauri ir sazines ne uz kapeika neturi schmoll.gif doh.gif
as mat ugdau valia, sedziu be pusryciu iki pietu, o cia tik sast per visa monitoriu sitoki skanumynai blink.gif nu ir kur tu cia issedesi nekramcius nieko????? g.gif nu neimanoma mad.gif varau sausainio ieskot essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 06, 15:54)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif SKANIAI ATRODO
Atsakyti
Elena, vau, kokia fantastika. bigsmile.gif Ypač sugundė lašiša ir jos padažas.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 04 10, 17:04)
Nezinau, kaip vadinasi tas patiekalas blush2.gif ,bet  jis is sm nukopintas.(idejo laana)
Kukuruzu kruopu 225gr.
Surio fermentinio apie 150 gr.
Sviesto 100gr.
Ilitra vandens uzvirusi supilti kruopas ir maisant visa laika nuo uzvirimo virti 15 min., nebijokit, kad sutirstes stipriai, taip ir turi buti, po to sudeti sviesta ir suberti tarkuota per burokine tarka suri ir dar siek tiek maisant pavirti, ideti druskos.
Po to nukaisti ir supilti greit i skardele diametru 15 ant 20, nu kazkas panasaus.Valanda palaikyti.Po to truputi pajudinus peiliu sonus sita gauta mase graziai issivercia, supjaustyti juostelemis, persmeigti pagaliukais ir apkepti sviestuke is visu pusiu.Galima valgyti su bet kokiu padazu, grybu, spirguciais, bet man skaniausiai su grietine ir abrikosu dzemu wub.gif
user posted image

Nerytes tarta- wub.gif vistienos pyragiukas irgi thumbup.gif

kaip idomiai atrodo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik nosį įkišau ir nokautą gavau nuo tokių vaizdų swoon.gif .Po balioną visoms kulinarėms 4u.gif
Atsakyti
Elena lasisa tiesiog fantastiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 04 27, 00:48)
BULVIU, BAKLAZANU, POMIDORU APKEPAS SU VISTIENOS GRYBU PADAZU

skaniai skamba

QUOTE(Elena @ 2009 04 27, 09:29)
Lašiša.
Lašiša apibarstome mėgstamais prieskoniais, kepame folgoje orkaitėje.Bulvės supjaustome, apibarstome druska,pipirais, biški česnako,aliejaus ir irgi į orkaitė.
Šaldytas daržovės išverdame.Paruošiame padažą..aš maišiau grietinę,jogurtą,krapus,druska/pipirai,citrinos biški, turėjau smulkių krevečių irgi įmečiau...ir užpyliau ant karštos žuvies....

lasisa atrodo super, tik sakyk nuo ko toks padazas geltonas? lyg ir neradau recepte sviesto g.gif

QUOTE(ajaz @ 2009 04 27, 09:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif SKANIAI ATRODO

4u.gif dekui
Atsakyti
Nerytė, prieskonių mišiunukas toks yra.. ten įeina čiberžolė 4u.gif
Norėjau tavęs paklausti kaip specės mirksiukas.gif Ar galima jogurto padažą kaitinti?Nes man skaniau būtų karštas.Įdomu kaip jogurtas reaguos į kaitinimą???
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 04 27, 12:13)
Nerytė, prieskonių mišiunukas toks yra.. ten įeina  čiberžolė  4u.gif
Norėjau tavęs paklausti kaip specės  mirksiukas.gif Ar galima jogurto padažą kaitinti?Nes man skaniau  būtų karštas.Įdomu kaip jogurtas reaguos į kaitinimą???


aisku ax.gif labai grazi spalva padaziuko wub.gif

hihihi.gif prajuokinai su ta spece, kokia as spece... as tik megeja. Jogurto niekad nebandziau kaitinti, jei kaitinu padaza tai gaminu is pieno arba grietine, grietineles... o jogurta dazniausiai tik salotom naudoju ax.gif
Atsakyti
Keptas viščiukas su citrina ir keptos bulvės su rozmarinais (pagal J.Oliveri tongue.gif )

RECEPTAS -kadangi netycia aptikau ji nete ir pilnuteli kaip is knygos- tai taip ir keliu mirksiukas.gif
as naudojau dziovintus tiek ciobrelius, tiek rozmarina, nes neturejau kitokiu cool.gif su svieziai turetu but dar skaniau -butinai isbandysiu mirksiukas.gif
mano vaizdelis buvo toks wub.gif cia nufotografuota dar pries kumpi sutrupinant ant bulviu wub.gif skonis nerealus wub.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 27, 13:16)
aisku  ax.gif labai grazi spalva padaziuko  wub.gif

hihihi.gif prajuokinai su ta spece, kokia as spece... as tik megeja. Jogurto niekad nebandziau kaitinti, jei kaitinu padaza tai gaminu is pieno arba grietine, grietineles... o jogurta dazniausiai tik salotom naudoju  ax.gif



del jogurto kaitinimo galiu pasidalinti patirtimi ir as: kuomet ruosiu jautienos juosteles, naudoju jogurta "uzdarymui", t.y. padazui, ji kaitinu supylusi ant sutroskintu juosteliu su darzovemis, dedu prieskonius, t.t. (bandyta ir su kalakutienos kumpelio juostelemis) - buna viskas ok, tikrai labai skanu, jogurtas konsistencijos nekeicia, be to nepalyginamai liesiau nei grietine/grietinele.
4u.gif


Atsakyti