Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

Migdolų brownies su šokoladu

Sumaišyti po 125 g sviesto, šokolado, cukraus, 2 kiaušinius, 50 g miltų, 75 g migdolų, 1 a.š cinamono ir vanilinio cukraus.
Kepti 25 min 150ºC.
Paruošti padažą iš 150 g šokolado, 1 a.š cinamono ir pusės stiklinės vandens.


user posted image


ir, nors ir gėrimas, bet irgi saldus receptas

Sutrinti 5-6 kivius, 1,5 š cukraus ir pusės citrinos sultis.
300 g raudonų uogų su pusės citrinos sulčių ir 1,5 š cukraus pavirinti ir sutrinti.
Stiklinių kraštelius sudrėkinti raudonu sirupu ir paskui - į cukrų.
Į stiklinę pridėti grūsto ledo (iš viso jo reiks 500 g), ant jo - kivių tyrė, ant jos - raudona tyrė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 04 03, 14:36)
Koks pavasariškassssssssss
clap.gif  wub.gif



QUOTE(zebra @ 2009 04 03, 17:14)
Niu  Tikra pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif



QUOTE(justina_r @ 2009 04 03, 17:20)
Jau torto grozis  wub.gif  wub.gif



QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 03, 19:52)
Koks gražus, tikrai kaip iš pasakos  wub.gif



QUOTE(Inočka @ 2009 04 04, 09:34)
Migle79, kelk savo grozi i papuosimus, labai grazus


Ačiū, merginos.

Vaiiva, tavo keksiukai labai gundantys. Taip ir norisi juos paragauti prie arbatos thumbup.gif

Kvepia liepos, labai jau skaniai atrodo tavo pyragiukas thumbup.gif Gėrimas turbūt labai gaivus, reikės ir man pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
grazumelis bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 03 08, 19:16)
Nu va ir mano "snikers"'as su karameliniu ganasu.
user posted image

karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Kremas:

pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.

Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.

Sokladinis pertepimas,

Istirpinti 100g sokolado su 50ml pieno.

Grietineles kremui isplakti grietinele su cukrumi.

Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.

Torto surinkimas:

I torto forma deti viena biskvita,sulaistyti sirupu(vanduo ir cukrus),uzpilti sokolado,uztepti puse grietineles,deti antra biskvita,sulaistyti,uzpilti vel sokolado,sudeti sviestini krema,deti trecia biskvita,sulaistyti,vel supilti likusi sokolada,grietinels krema ir uzdengti paskutiniu biskvitu.Ant virsaus as uztepiau karamelini ganas,atradau kad tai yra labai didelis geris ax.gif

karamelinis ganasas

5v.s. cukraus,
2v.s. vanmdens,
250ml grietineles.
Cukru sumaisyti su vandeniu ir uzvirinti,sumazinti ugni ir virti kol paruduos cukrus,tai gali uztrukti.Nuimti nuo ugnies ir sudeti po viena valgoma sauksta grietineles,Atsaldyti saldytuve ir isplakti.
ganasas tikrai labai skanus,dariau is dvigubos normos,ir trecdali suedziau doh.gif
Niors vargau tai nemazai,ir jau maniau gavosi sh.Pirmiausia tas cukrus susicukravo,tai maisiau ir laukiau kol paruduos,parudavo normaliai,pyliau grietineles,tai susoko i iriso gumula,tada pyliau po biski grietineles ir kaitinau,kol tas guzas istirpo. Toliau gavosi viskas gerai.

e,tai ji perpjoviau per puse ir vaikai suniamniojo.
Apatini biskvito sluoksni sulaisciau karameliniu likeriu(kas buvo labai skanu,bet duodant vaikams,tai negerai,todel as jiems duodu tik virsu lotuliukas.gif )
sviestiniam kremui sunaudojau tik likuse puse skardines,uzteko.

ka dar cia,ai,labai skanus tortas,tikrai labai skanus thumbup.gif


Gelbėkit smile.gif š... biskvitas gavosi. Matyt visai aš žoplų žopla žiopliausia smile.gif kepiau tyč toč šitas receptas, o biskvito man nulis, čia gal žinovams aišku, kad į biskvito tešlą reikia dėti kažkiek miltų, nežinau, bet man gavosi skystalas sad.gif jokio biskvito, tik marmalas. Padėkit, ką ne taip dariau, nes ganašas geras, sviestinis kremas pasakiškas, o biskvbitas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 04 balandžio 2009 - 15:40
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 16:39)
Papildyta:
Gelbėkit smile.gif š... biskvitas gavosi. Matyt visai aš žoplų žopla žiopliausia smile.gif kepiau tyč toč šitas receptas, o biskvito man nulis, čia gal žinovams aišku, kad į biskvito tešlą reikia dėti kažkiek miltų, nežinau, bet man gavosi skystalas sad.gif jokio biskvito, tik marmalas. Padėkit, ką ne taip dariau, nes ganašas geras, sviestinis kremas pasakiškas, o biskvbitas  schmoll.gif


Cia pamirsti irasyti miltai... siek tiek toleliau buvo parasyta... reiks moderatorei rasyt, kad pataisytu...
Atsakyti
tai skaičiau atsisėdusi, kur tie miltai, kai jau nesigavo... o kur ir kiek reikia dėt. Siaubas, jaučsiuosi kaip kokia blondinka dabar:))))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 16:58)
tai skaičiau atsisėdusi, kur tie miltai, kai jau nesigavo... o kur ir kiek reikia dėt. Siaubas, jaučsiuosi kaip kokia blondinka dabar:))))))))))))))


2 stiklines miltu smile.gif as tai buciau jau plaukus nusirovusi is nervu lotuliukas.gif na viska kaip darei, tik idek dar miltu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo tortukus blush2.gif (dariau pirmąkart medutį ir dengiau cukrine mase, tad daug broko, nepykit ax.gif)
"Persikinis tortukas su Rikotos sūriu" biggrin.gif
Lakštų receptukas "Medutis" pagal Cypciuką:
Receptukas, tik vietoj medaus dėjau tokį pat kiekį kondensuoto pieno ax.gif Kadangi dariau iš viso 3 tortukus, tai dariau iš 1,5 normos biggrin.gif
Štai paplotėliai po kepimo:
user posted image

Tortams pertepimus dariau su tokiu kremuku:
250g Rikotos sūrio
5 dideli šaukštai kondensuoto pieno
1 šaukštelis želatinos
450ml 36% grietinėlės
Dar dėjau šaukštelį vanilinio cukraus bei šiek tiek vanilinio kvapo bigsmile.gif

Ištirpintą želatiną, Rikotos sūrį ir kond. pieną išplakti mikseriu, tada supilti standžiai išplaktą grietinėlę ir išmaišyti. Kremu pertepti lakštus.
Du sluoksnius pertepiau kremu bei pridėjau pjaustytų konservuotų persikų mirksiukas.gif

Gėlytės, lapeliai, skaičiukai bei raidelės darytos iš saldainių masės: receptas
Tortas dengtas mase pagal Cypciuko receptuką: masė

Didysis tortukas:
user posted image
Mažesnieji:
user posted image
Vienas tortukas iš šono ax.gif :
user posted image

Tikrai daug tokių brokų ir nesklandumų matosi, bet mokausi iš savo klaidų ax.gif
Atsakyti
Kokie dailus!!! wub.gif nu tikrai... wub.gif o is kur gaut sablona raidelems??? Nu kokios grazios wub.gif oij negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 04 balandžio 2009 - 16:07
ačiū smile.gif radau smile.gif kaip gėda, kai antrą kepiau pagalvojau, gal įpilt miltų stiklinę, bet sakau, gal perkarštoj kepiau. Nu vienu žodžiu pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 17:10)
ačiū smile.gif radau smile.gif kaip gėda, kai antrą kepiau pagalvojau, gal įpilt miltų stiklinę, bet sakau, gal perkarštoj kepiau. Nu vienu žodžiu pati kalta.


Ne, butu buve viskas gerai, jei butum macius kad miltai dedasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 04, 17:06)
Kokie dailus!!!  wub.gif nu tikrai...  wub.gif o is kur gaut sablona raidelems??? Nu kokios grazios  wub.gif oij negaliu...

Aš visus šablonus (gėlyčių, lapelių ir kt.) iš užsienio parsisiunčiau ax.gif
Atsakyti