Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

aš tai tokiems kaušiniam naudoju paprastą nuo pirktinių šokoladinių kiaušinių (būna tokiose plastikinėse formelėse kiaušinio) nes irgi dariau ne kartą siūlau pasidaryt po prekybcentrius gal rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 08, 19:21)
user posted image
http://irri-style.bl.../label/receptai
va cia kaip fainai  tongue.gif sokoladinai kiausiniai ax.gif  bet niekur nerandu plasmasiniu formeliu kiausiniams  doh.gif



atrodo tikrai labai skaniai
Atsakyti
kaip noreciau rafaelo wub.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jusu pagalbos:sos:help.gifhelp.gif , prie akis stovi ta sausaineliu nuotrauka, o recepto niekur nerandu sad.gif tai buvo sveikuoliski sausaineliai is aviziniu dribsniu ar kazko, buvo tokie grazus kauseliai autore rase, kad su cukraus kauseliu formavo. Gal autore perskaitys sia zinute ir primins recepta, labai noriu isikepti siu sausaneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 08, 21:52)
Merginos, noriu jusu pagalbos:sos:help.gifhelp.gif , prie akis stovi ta sausaineliu nuotrauka, o recepto niekur nerandu sad.gif tai buvo sveikuoliski sausaineliai is aviziniu dribsniu ar kazko, buvo tokie grazus kauseliai autore rase, kad su cukraus kauseliu formavo. Gal autore perskaitys sia zinute ir primins recepta, labai noriu isikepti siu sausaneliu wub.gif


Neryte, gal kartais šitie g.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 04 09, 00:56)
Neryte, gal kartais šitie  g.gif


Va sikie MB megstamaisi sausainiai lotuliukas.gif tik pas maen buna daug daug razinu tongue.gif

Atsakyti
Labas rytas,
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????

Ačiū jums labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos jei as issikepciau biskvita tarkim anansinio torto o pertepima daryciau maskarpone surio (turiu kameroj ji ir noreciau sunaudoti) patarkit ka prasau?
Atsakyti
Mergaites, turiu iskepti viena tortuka, todel nusprendziau isbandyti naujo biskvito recepta.
Ir ka galiu pasakyti......
vaizdas superinis, lygus lygutelis, minkstas, dregnas, nesmirda kiausiniais, kas man labai svarbu.
Tinka tiek tortams, tiek vyniotiniams. Pagal viena recepta galima pagaminti 3-ju skoniu biskvitus: balta, karamelini ir sokoladini. Dabar iskepiau balta, dar kepsiu sokoladini.

Stai jo receptas:
BALTAS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.

SOKOLADINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 2/3 stiklines miltu, 1,5 valg. saukst. kakavos milteliu, 0,5 a.š. gesintos sodos.

KARAMELINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes virto kondensuoto pieno (g.b. Rududu), 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.


Kiausini isplakti su cukrumi iki baltu putu, sudieti kondensuota piena ir grietine, gerai isplakti, ideti nugesinta soda ir persijotus miltus. Gerai sumaisyti. Kepti 180 C, apie 15 min.

Stai taip atrodo baltas biskvitas. Jo storis 1 cm. Keptas orkaites skardoje is 1-os normos t.y. 1 kiausinio.
user posted image

Tiesa, pamirsau parasyti:
Tesla nera labai skysta, ja reikia islyginti su peiliu ar konditerine mentele, o jau idejus i orkaite ji pasiskirsto pati lygiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 09 balandžio 2009 - 07:51
QUOTE(Audita @ 2009 04 09, 08:36)
Labas rytas,
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????

Ačiū jums labai drinks_cheers.gif



as niekada dar nekepaiu torto su maskarpone, taciau vakar skaitinejau tema. taigi, ka suzinojau- dalinuosi:

Kremas:
30 g zelatinos,
2 citrinos,
500 g mascarpone surio,
250 g vanilinio jogurto,
120 g cukraus,
400 ml grietineles

cia sio kremo uztenka pertepti 26 cm skersmens biskvita. tai, orientuokis, kiek tu ko desi. o i si krema galima ir konservuotus pesikus, braskes deti, bet jei neturi - tai nieko tokio, kita karta idesi mirksiukas.gif as kai maximoj pirkdavau, tai ten budavo tik biskvito padas ir vienas surio sluoksnis be jokiu vasiu, tai man kaip skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 09 balandžio 2009 - 07:43
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 09, 08:41)
o i si krema galima ir konserbuotus pesikus, braskes deti, bet jei neturi - tai nieko tokio, kita karta idesi  mirksiukas.gif  as kai maximoj pirkdavau, tai ten budavo tik biskvito padas ir vienas surio sluoksnis be jokiu vasiu, tai man kais skanu  wub.gif

Ačiukas tau, Išgelbėjai mane nuo ėjimo į pardę. O konservuoti ananasai irgi gal normal bus? Bent virš jais papuosčiau, kaip sakai? g.gif ax.gif
Atsakyti
Gal galit man patarti, ka galima iskepti is 3 tryniu? g.gif (aisku gogelmogel as nenoriu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 09 balandžio 2009 - 09:19