Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 22, 18:40)
Tortas  " MARKIZA " ....o čia jo receptas

thumbup.gif koks grooozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 24 balandžio 2009 - 12:57
QUOTE(ambre @ 2009 04 24, 12:35)
Torta maskarpones jau padariau- tai kur kist  ta krema? (varske, grietinele, cukrus, citrinos zievele)
Plykitukus reiktu idaryt kazkokiu suriu idaru...Mastau g.gif

Gal turit ideju kepejeles? 4u.gif

gali ant greičio biskvitionio vyniotinio lakštą iškepti ir pertepti mirksiukas.gif bus beveik Kuršėnų vyniotinis tongue.gif
Atsakyti
o stai ir mano nuodemingasis lotuliukas.gif
skanaus,merginos!!! 4u.gif

user posted image

tikrai skanus ir vertas demesio pyragelis good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *B.A*: 24 balandžio 2009 - 13:50
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 24, 14:49)
o stai ir mano nuodemingasis  lotuliukas.gif
skanaus,merginos!!!  4u.gif

tikrai skanus ir vertas demesio pyragelis good.gif

Vau, tikrai vertas nuodėmės. Tik kur jo receptas g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 24 balandžio 2009 - 13:54
QUOTE(pirasa @ 2009 04 24, 14:54)
Vau, tikrai vertas nuodėmės. Tik kur jo receptas g.gif .

nepatingek nueiti kelis puslapius atgal ir rasi mirksiukas.gif


cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *B.A*: 24 balandžio 2009 - 13:58
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 24, 14:55)
nepatingek nueiti kelis puslapius atgal ir rasi  mirksiukas.gif
cia

Ačiū. Nemaniau, kad čia šitas. Man kažkaip pasirodė, kad šis iš sluoksniuotos tešlos blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 24, 13:49)
o stai ir mano nuodemingasis  lotuliukas.gif
skanaus,merginos!!!  4u.gif

tikrai skanus ir vertas demesio pyragelis good.gif


thumbup.gif thumbup.gif Smagu, kad patiko smile.gif

Merginos, padėkit, nerandu pyrago, kur su spanguolėmis buvo... Ir neatsimenu, kuri čia kepė, lyg ir VaiVa...
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2009 04 22, 09:54)
Radau labai fainą receptuką, nors ne sezonas, bet gal kam kad prireiks. Tik vienas neaiškumas: kaip padaryti moliūgų tyrę?


Štai čia - 4 budai kaip pasigaminti moliugu tyre.
Dar galit cia pasiskaityti
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 04 24, 15:32)
gali ant greičio biskvitionio vyniotinio lakštą iškepti ir pertepti  mirksiukas.gif bus beveik Kuršėnų vyniotinis  tongue.gif

ot velnias, kokia gera ideja, bet as jau sluoksniuotos testos vokeliu pridariau doh.gif .galejau cia dar pavartyt pries darant...
Bet Jums Larissa,balionukas.ACiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 04 23, 21:45)
Rugiagele ,rasei jog i aguonu paraga dedas vanilinis kremas. As ju nelabai megstu, jei deciau koki vanilini pudinga ?? g.gif  kazin kas gautus  g.gif bet tas vanilinis kremas, tai tas kur ir i tortus dedas ?


Tas vanilinis kremas - tai tas tortu kremas. Bet manau gerai butu ir pudingas. Beje, to kremo nesijaucia visai, jis gal del surisimo tik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 24 balandžio 2009 - 14:51
Įdedu paprastą bet neprastai atrodantį desertuką. gal kuriai patiks idėja

Iš 150 g miltų, trijų trynių, 50 g cukraus, druskos, 75 g sviesto sumaišyti tešlą, pusę valandos laikyti šaldytuve.
Kiniškus keramikinius šaukštus pasviestuoti, apdengti folija, ant jos mase, subadyti, kepti 150º C kol pagels.
Įdaryti plakta grietinėle su cukrumi ir žemuogėmis.
Nuotraukoje įdaras iš 5 min apvirtų kivių su braškėmis ir cukrumi.


user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 04 25, 12:39)
Įdedu paprastą bet neprastai atrodantį desertuką. gal kuriai patiks idėja

Iš 150 g miltų, trijų trynių, 50 g cukraus, druskos, 75 g sviesto sumaišyti tešlą, pusę valandos laikyti šaldytuve.
Kiniškus keramikinius šaukštus pasviestuoti, apdengti folija, ant jos mase, subadyti, kepti 150º C kol pagels.
Įdaryti plakta grietinėle su cukrumi ir žemuogėmis.
Nuotraukoje įdaras iš 5 min apvirtų kivių su braškėmis ir cukrumi.
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif graziai atrodo, tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti