QUOTE(Afrodite69 @ 2013 11 06, 00:47)
As nezinau tavo ugio ir svorio,bet as irgi buvau kuda. Mano ugis 171, svoris buvo 54. O dabar po keliu IVF jau turiu svorio 68
ir tai labai priziurint ka valgau, geriu-pasidarau ir vadinamas pasniko dienas, bet svoris nebekrenta, atsirado pilvukas ko anksciau neturejau.
Beje,anksciau bedu neturejau su skydliauke, po stimuliaciju 2011 metais jau pradejo rysketis ir bedos su skydliauke. Po 5 stimuliaciju gonaliu pradejo aukti polipai gimdoj, po 4 stimuliaciju(tikrinausi po dvieju stimuliaciju) atrado gimdos kaklelio vezi kai pries tai viskas buvo idealu. Problemos su plaukais, oda, savijauta atsirado
Aisku,as negaliu patvirtinti grieztai nes ir medikai tik sako,kad labiausiai tiketina kad kalti hormonai. Is viso turejau 7 stimuliacijas gonaliu, 5 kartus geriau estroferma, 8 kartais naudojau progesterona. Aisku labiau matosi strijos, sukvailiojo imunitetas, slenka plaukai po kiekvienos stimuliacijos kuokstais traukiu is vonios ir taip kelis menesius paskui kazkiek apmazeja.
Neiseina tos stimuliacijos tikrai i nauda.
Juk kiekviena is musu gali paskaityti info lapeli vaistu. Bet ko nepadarysi del galimybes tapti mama, tapti nestuke- juk ta mintis ir svajone neleidzia miegoti, eiti pasivaikscioti po miesta ar i prekybos centra-dauguma is musu aibe paaukoja kad tik susilaukt vaikelio.
Beje,as parasiau kas man liko po stimuliacijos. O stimuliacijos man buvo pradines nuo 75 gonalio iki paskutines dvi 225.
Stimuliaciju metu ; galvos skausma, svaigimas, mieguistumas, energijos stoka, jausmingumas/ nervingumas, nors miego nori bet negali uzmigti, ispustas pilvas. Troskulys, mano ir taip zemas spaudimas tai stimuliaciju metu spaudimas lieka zemesnis,o pulsas kyla. sirdis tabalojasi.Ne viska beprisimenu
Sekmes ir sveikatos

Aisku,as negaliu patvirtinti grieztai nes ir medikai tik sako,kad labiausiai tiketina kad kalti hormonai. Is viso turejau 7 stimuliacijas gonaliu, 5 kartus geriau estroferma, 8 kartais naudojau progesterona. Aisku labiau matosi strijos, sukvailiojo imunitetas, slenka plaukai po kiekvienos stimuliacijos kuokstais traukiu is vonios ir taip kelis menesius paskui kazkiek apmazeja.
Neiseina tos stimuliacijos tikrai i nauda.

Beje,as parasiau kas man liko po stimuliacijos. O stimuliacijos man buvo pradines nuo 75 gonalio iki paskutines dvi 225.
Stimuliaciju metu ; galvos skausma, svaigimas, mieguistumas, energijos stoka, jausmingumas/ nervingumas, nors miego nori bet negali uzmigti, ispustas pilvas. Troskulys, mano ir taip zemas spaudimas tai stimuliaciju metu spaudimas lieka zemesnis,o pulsas kyla. sirdis tabalojasi.Ne viska beprisimenu

Sekmes ir sveikatos

Sorriukas, padariau klada rasydama

Na va atrodo dabar tiksliai surasiau viska, geriau ryte rasyt kol galvele sviezia