[ Standartinis ] ·
Ryžų plaukų priežiūros priemonės
| manse* |
2009 05 29, 10:28
|
Atkaklus dalyvis

Grupė: Nariai
Žinutės: 73
Prisijungė: 2009 02 27
Pirmas vaikas:dukryte 1999
Antras vaikas:sunus 2006
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 27, 22:28) Aš irgi natūrali, bet pas mane nėra tokia ryški raudona, šiek tiek prie tamsesnių. Bet man patinka mano plaukai :D :4u: Kažkas panašaus į tokią spalvą (IMG: http://i31.photobucket.com/albums/c391/ruinedmaid/Renaissance%20Tale/Claudia01.jpg) Labai grazi spalva :super jei pas mane tokia butu tai nieko nedaryciau savo plaukam, ta prasme nedazyciau. otai mano naturali ne i raudonuma bet i gelsvuma,sviesiai rusvi su auksiniu atspalviu, siaip ima man ir balti dazai bet jau kelis syk teko ataugindinet ir atstatinet plaukus, o jei patamsinu tai saknys greit atauga ir tas geltonumas tikrai negraziai atrodo. Bandysiu db kad kirpeja isgautu tokia spalva kaip sitoj nuotraukoj
|
|
|
|
|
| LapeUrsa |
2009 06 01, 00:11
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 625
Prisijungė: 2008 12 10
Vieta: Vilnius
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 27, 22:28) As tokia pat :sutinku tik vasara kazkaip isblunku :rolleyes: o siaip kartais megstu dar chna pasiryskint, tai labai graziai iseina(man lb patinka)... Papildyta:QUOTE(Gilberta @ 2009 05 27, 14:28) Aš irgi naturaliai ryža,bandžiau šviesint,bet plaukai visai nenori dažytis :oh Nusiplauna dažai po sav :oh :sutinku Man tai net tamsesni dazai labai jau greitai nusiplauna :mmm o kai pasisviesini- geltoni iseina :unsure:
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|