Sveikos merginos,gal kuri turit remeliu,kad tiktu pirmai komunijai?

O i imikimi nebandet eit?Ten daug visuokiu remeliu,bet kokiai progai

sveiki gal kas turite vaikisku remeliu KVIETIMAMS
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 14, 13:40)
Aciu pabandysiu paieskoti

padekittttttttttttttttt niekaip negaliu susitwarkyti su gim programele o man reik etikeciu waikiskui sampanui negaliu i tarpus idet foto kas gali pagelbet ir kaip atsisiusti foto shopa

QUOTE(anze20 @ 2009 05 15, 18:27)
padekittttttttttttttttt niekaip negaliu susitwarkyti su gim programele o man reik etikeciu waikiskui sampanui negaliu i tarpus idet foto kas gali pagelbet ir kaip atsisiusti foto shopa

Sveikute,
Paieskok SM turi buti atsikra temele kur moko su gimpu dirbti

sveikutes norejau paklaust
kodel i kitus remelius negalima ikelt foto
ka as ne taip darau? i kitus greit susitvarkau o kituose rodo spynele ir tada negalima padaryt kad foto butu po remeliu
gal kas galit padet?

QUOTE(vengana @ 2009 05 15, 20:32)
sveikutes norejau paklaust
kodel i kitus remelius negalima ikelt foto
ka as ne taip darau? i kitus greit susitvarkau o kituose rodo spynele ir tada negalima padaryt kad foto butu po remeliu
gal kas galit padet?

Ta spyna reikia nuimti

QUOTE(egidara @ 2009 05 15, 20:50)
Ta spyna reikia nuimti
du kartus pasapusk ant to laerio ir ismes tokia lentele, tada spausk ok
ir ji atrakins
tikiuosi supratai ? Jei kas neaisku klausk 

na supratau viska bet atsirakino man tas remelis bet foto vis vien neisikele t.y. nepasideda po remeliu, kai sukeiti vietom foto dingsta visai kakur

QUOTE(vengana @ 2009 05 17, 18:55)
na supratau viska bet atsirakino man tas remelis bet foto vis vien neisikele t.y. nepasideda po remeliu, kai sukeiti vietom foto dingsta visai kakur
nezn i kitus lengvai remelius isikele o va i tuos nemoku 

Atsiusk man i elektronini pasta ta remeli ir foto pabandysiu ikelt egidara@gmail.com

QUOTE(egidara @ 2009 05 17, 17:32)
Atsiusk man i elektronini pasta ta remeli ir foto pabandysiu ikelt egidara@gmail.com 

dekui uz pagalba jau issiunciau

o teveliu dienai remeliu turbut ir nesulauksiu