Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(weemee @ 2010 01 16, 18:10)
įdėkit, jei galit foto savo gražių blakstienuotų akyčių 4u.gif

Cia mergaitei kuokstelius dejom wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif o vat iskolo klausimas,jei as noreciau vienam vakarui tu blakstienu?kokie yra variantai?smile.gif kokia pasiula salonuose ir kokia kaina? ax.gif parduotuvese pilna tu priklijuojamu blakstienu bet man jos taip atgrasiai atrodo,lyg tipsai ant nagu schmoll.gif o gal klystu?gal kaip vienam vakarui ir ,zinoma,graziai uzklijuotos jos atlaikytu isbandyma?
ga kuri ismeginot bent?
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2010 01 24, 18:16)
sveikos merginos  4u.gif  o vat iskolo klausimas,jei as noreciau vienam vakarui tu blakstienu?kokie yra variantai?smile.gif kokia pasiula salonuose ir kokia kaina? ax.gif parduotuvese pilna tu priklijuojamu blakstienu bet man jos taip atgrasiai atrodo,lyg tipsai ant nagu schmoll.gif  o gal klystu?gal kaip vienam vakarui ir ,zinoma,graziai uzklijuotos jos atlaikytu isbandyma?
ga kuri ismeginot bent?

as manau jei tikslas vienam vakarui tikrai neverta prisiauginti, nebent prisiauginti ir nesioti iki kol iskris paskutine, bet po 4-5sav jau atrodys nebegraziai ir reiketu arba darytis korekcija arba nusiimti. Vienam vakarui puikiai tinka priklijuojamos blakstienos, kokybiskai priklijuotos jos tikrai puikiai atrodys ir gerai laikysis 4u.gif
Atsakyti
reiktu tada pries ta didiji vakara nusipirkti ir namie pabandyti cool.gif bus po to cirkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2010 01 25, 12:29)
reiktu tada pries ta didiji vakara nusipirkti ir namie pabandyti cool.gif  bus po to cirkai lotuliukas.gif

Tuos pacius kuokstelius galima pas kosmrtologe prisiklijuoti, tai pigiau nei priauginimas ir kokybiskiau nei namuose pirma karta klijuotumeis pati. Aisku jei siaip i kluba eiti ruosiesi tai gali ir bandyti pati...
Atsakyti
Na, kiek žinau, klijai, kurie būna prie blakstienų dažnai yra prastoki. Aš tai klijuojuos pusinukes blakstienas už 7 litus (tik klijus, žinoma, naudoju kitus, nes tie, kurie prie tų blakstienų iš viso nieko neklijuoja), ir atrodo puikiai. Nežinau, kodėl kiti bijo priklijuojamų blakstienų - šiek tiek praktikos ir priklijuosit be problemų. Pirmą kartą retai kam pavyksta gerai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 18, 23:57)
Cia mergaitei kuokstelius dejom  wub.gif

As norejau paklausti,ar Jus tuos kokstelius klijuojat ant padazytu akiu,ar pries dazant? vakar nuspirkau Artdeco blaksienas koksteliais,tai ant dezutes parasyta"neklijuokit ant padazytu akiu" g.gif

jau radau atsakyma blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 birželio 2010 - 08:49
Aš Inglot parduotuvėje pirkau tokius klijus:
user posted image
tai galiu labai pagirti, nei alergizuoja, iš pradžių atrodo jie balti, tačiau kai išdžiūna tampa permatomi ir visai jų nesimato, o ir laikosi labai gerai (tiesa, nežinau, ar laikytų ilgiau, nei vieną dieną, nes pati nenoriu jų ilgiau laikyti). Tik kvapas labai bjaurus, patarčiau neuostyti biggrin.gif

O klijuoju visad ant padažytų blakstienų, o priklijavus dar kartą perbraukiu tušu, man taip gražiau ir natūraliau atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 19 birželio 2010 - 10:24
Sveikos.Norėjau paklausti, kas turite Arcdeco klijus blakstienoms.Ar klijų tūtelė būna užklijuota sandariai? Na, kaip paprasti klijai tai būna užsandarinti.Nisipirkau klijus, atsidariau, o ten jie tik uzsukti , tūtelė pustuštė.Tai nesupratau, ar čia taip gali būt, ar man kokius atidarytus pardavė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2010 06 20, 23:36)
Sveikos.Norėjau paklausti, kas turite Arcdeco klijus blakstienoms.Ar klijų  tūtelė būna užklijuota sandariai? Na, kaip paprasti klijai tai būna užsandarinti.Nisipirkau klijus, atsidariau, o ten jie tik uzsukti , tūtelė pustuštė.Tai nesupratau, ar čia taip gali būt, ar man kokius atidarytus pardavė  g.gif

Taip, atsisuka paprastai, bet pustuštė neturėtų būti. Ten turi būti 6ml, o tai nėra pilna iki pat viršaus ta tūbelė ax.gif Šiaip antrą kartą jų nepirkčiau, nes nepatogi pakuotė, tačiau klijuoja puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 20, 22:42)
Taip, atsisuka paprastai, bet pustuštė neturėtų būti. Ten turi būti 6ml, o tai nėra pilna iki pat viršaus ta tūbelė  ax.gif Šiaip antrą kartą jų nepirkčiau, nes nepatogi pakuotė, tačiau klijuoja puikiai  thumbup.gif

Pas mane tūtelė 3,5 ml .Bet čia jų mažiau nei pusė.Nesuprantu, kaip taip gali būti. Išgaravę gal jie g.gif .
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 22, 12:55)
Na, kiek žinau, klijai, kurie būna prie blakstienų dažnai yra prastoki. Aš tai klijuojuos pusinukes blakstienas už 7 litus (tik klijus, žinoma, naudoju kitus, nes tie, kurie prie tų blakstienų iš viso nieko neklijuoja), ir atrodo puikiai. Nežinau, kodėl kiti bijo priklijuojamų blakstienų - šiek tiek praktikos ir priklijuosit be problemų. Pirmą kartą retai kam pavyksta gerai smile.gif.

o kur randat tu po 7 lt, gal foto galima pakuotes, kiek ziurineju tai visos brangios...maciau jus makijazuose tai super gal dar ir klijus pasakysit kokiaia klijuojat? aciu
Atsakyti