Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

Senoji musu tema CIA

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Maudymosis sezonas jau ne uz kalnu!! sunglasses2.gif vacation4.gif

Ruoskime uodegytes flirt.gif ax.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 19 balandžio 2009 - 19:48
Nuotraukos tai tikrai įkvepia kovoti thumbup.gif Tik su strijomis jau teks susitaikyti angel_sadangel.gif Užtat dabar skelbiu karą celiulitui visais frontais. Nusipirkau nebrangios kavos, medaus ir bandysiu trintis bei masažuotis. Dar priedu turiu Loreal Perfect Slim Pro anticeliulitinį kremą su masažuokliu, tai irgi jau antra diena brūžinuos. Ir aišku į savo kasdieninę darbotvarkę įtraukiau kontrastinį dušą. Nėra jis jau toks baisus, kaip atrodo pirmąjį kartą blush2.gif Ir aišku nepamirškim sporto tongue.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 19, 16:14)
O kavos tirsciai ne tik nuo celiulito bet ir nuo striju padeda?
Manau, jog tik nuo celiulito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 19, 18:47)
Dar priedu turiu Loreal Perfect Slim Pro anticeliulitinį kremą su masažuokliu, tai irgi jau antra diena brūžinuos.

As vis susilaikau nuo tu kremu pirkimo nes abejoju poveikiu unsure.gif
Atsakyti
man atrodo, kad geriausiai padeda purvo ivyniojimai namuose ir trynimas kavos tirsciais. bet to, kasdien masazuoju ir naudoju kremus nuo celiulito. siek tiek sumazejo, bet nedaug. procesas ilgas
Atsakyti
jo jo i kova lotuliukas.gif vasara jau cia pat cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 19, 20:49)
As vis susilaikau nuo tu kremu pirkimo nes abejoju poveikiu unsure.gif

Aš jį dykai gavau, tai sueis biggrin.gif O šiaip kremų poveikiu irgi netikiu, kažkaip pinigų tokiems dalykams nemėtau 4u.gif Kaip senojoje temoje viena supermama minėjo, jog suderinus masažus, sportą bei mitybą net paprastas kremas gali įgyti "stebuklingų anticeliulitinių galių" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 19, 18:53)
Kaip senojoje temoje viena supermama minėjo, jog suderinus masažus, sportą bei mitybą net paprastas kremas gali įgyti "stebuklingų anticeliulitinių galių" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gali but ax.gif kol kas derinu visus tris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 19, 20:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gali but ax.gif  kol kas derinu visus tris bigsmile.gif

Ir kaip rezultatai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 19, 20:53)
Aš jį dykai gavau, tai sueis biggrin.gif O šiaip kremų poveikiu irgi netikiu, kažkaip pinigų tokiems dalykams nemėtau 4u.gif Kaip senojoje temoje viena supermama minėjo, jog suderinus masažus, sportą bei mitybą net paprastas kremas gali įgyti "stebuklingų anticeliulitinių galių" biggrin.gif

as ir turiu ta slim pro..tai siaip visai nieko..bet kadangi sportuoju ir prisilaikau maiste, tai nzn ant kiek cia jo nuopelnas-bet uzpakaliukas be celiulito matomo, kai suspaudi matosi
Atsakyti
http://www.apelsinka.ru/

cia aks rusu moka gali paskaityti-lb daug info apie celiulita mirksiukas.gif ir kaip jo atsikratyti
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 19, 20:05)
Ir kaip rezultatai? ax.gif

Ant koju jau visai nera bigsmile.gif thumbup.gif tik sedmenys man dar nelabai patinka unsure.gif bet darbuojuos toliau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 04 19, 20:06)
bet kadangi sportuoju ir prisilaikau maiste, tai nzn ant kiek cia jo nuopelnas-bet uzpakaliukas be celiulito matomo, kai suspaudi matosi

Pas mane irgi matosi tik suspaudus bet nenoriu ir tokio doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Temos nuotraukytes- tai photoshopo stebuklai, deja...
Atsakyti