Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis


user posted image

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema

Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septyniolikta tema
Aštuoniolikta tema
Devyniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema
Dvidešimt antra tema
Dvidešimt trečia tema
Dvidešimt ketvirta tema
Dvidešimt penkta tema

Dvidešimt šešta tema

~Gaminame toliau, fotografuojame ir rodome visiems,  nepamiršdami pridėti recepto, nors ir tai elementarus patiekalas, kad išvengtume bereikalingų klausimų paskiau ~4u.gif
user posted image


Atsakyti
Oi kaip aciu Elena uz nuostabios duonytes receptuka .butinai siandien issikepsiu mmmmm wub.gif
Ir aciu mammkai uz nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 04 28, 17:25)
Oi kaip aciu Elena uz nuostabios duonytes receptuka .butinai siandien issikepsiu mmmmm  wub.gif
Ir aciu mammkai uz nauja tema  4u.gif

Prašom 4u.gif

Pradėsiu...paprastučiais pietukais

Virta žuvis su citrininiu padažu

Pengasijų file dėjau į puodą,sumečiau morkas,svogūno puselę,pipirų (nemaltų),lauro lapelių,druskos.Paviriau gal 15 min. Padažą sumeistravau iš galvos blush2.gif .Keletas samtelių nuoviro,kuriame virė žuvis.Dėjau kelis gerus šaukštus grietinės,citrinos sulčių išspaudžiau (pusė citrinos),patarkavau labai nedaug žievelės.Papipirinau,pridėjau krapų,pakaitinau.Šiaip skanus tik norėjosi aštriau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 28 balandžio 2009 - 16:32
aciu, mamkai,kad vel bus kur minciu pasisemti 4u.gif
Atsakyti
Elenos duonyte tiesiog prasosi suvalgoma ax.gif
Atsakyti
Šiandien užsimaniau kažko tokio... hm g.gif kažko... biggrin.gif
Paprasta, o nuo stalo dingsta po akimirkos thumbup.gif
Sudėtis lyg visoms turėtų būti aiški ax.gif Bet dėl viso pikto: batono riekeles labai plonai ištepiau majonezu, uždėjau kalakutienos pjaustytą kumpį, ant pusės sumuštinių dėjau pjaustytų svogūnų ir ant visų fermentinio sūrio smile.gif Kepam, kol viskas gražiai apskrunda, poto galima užsimesti mėgstamo padažo ax.gif SKANAUS 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 28 balandžio 2009 - 17:24
QUOTE(aguonele @ 2009 04 28, 10:50)
Neryte labai faina tesla gaunas su mielem,na bet man su svieziom niekas niekad neiseina  doh.gif nesusidraugauju nors tu ka. Nera man nieko geriau uz sausas. tai butinai noresiu isgirsti tavo atsiliepimus  blush2.gif

parasysiu atsiliepimus jei kas gausis is ju smile.gif pirma karta ir as gaminsiu su mielem ax.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 04 28, 11:11)
VIŠTIENOS SUKTINUKAI
Skanaus  essen.gif

labai skaniai atrodo

QUOTE(mammka @ 2009 04 28, 16:32)
Virta žuvis su citrininiu padažu

super thumbup.gif pas mane siandien irgi zuvies diena - lasisa grilinau ax.gif

Aciu uz temele 4u.gif
Atsakyti
O, jau nauja temelė bigsmile.gif Ačiū mammka 4u.gif

Pasirodysiu su šios dienos pietumis, receptą radau internetiniame bloge http://zaidimuaikstele.blogspot.com, nuo savęs dar pridėjau puse geltonosios paprikos smile.gif

Risotto ai funghi secchi


user posted image

100 g arborio ryžių
50 ml balto sauso vyno
1 mažas svogūnas
1 v.š. alyvuogių aliejaus
~20 g džiovintų baravykų
400 ml daržovių sultinio
druskos, piprų
30 g parmezano/parmezano tipo sūrio
15 g sviesto

Ši porcija - soti vakarienė 1 praalkusiam asmeniui.

Supilti sultinį į puodą, užvirti ir laikyti šiltai.

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 3-5 min pakepinti smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, suberti ryžius ir pakepinti dar vieną minutę, kol ryžiai taps skaidrūs, kaip stiklo gabalėliai. Supilti vyną ir maišant kaitinti, kol vynas išgaruos.

Sudėti išmirkytus ir gabalėliais supjaustytus džiovintus baravykus ir įpilti samtį sultinio, maišyti kol sultinys susigers. Vėl pilti samtį sultinio ir vėl maišyti. Kartoti kol sunaudosite visą sultinį. Artėjant prie pabaigos, ryžius ragaukite - jie neturi būti pervirę, o tik išvirę al dente.

Išjunkite ugnį, įdėkite sviestą ir tarkuotą sūrį. Pagardinti šviežiai maltai pipirais ir druska (jei reikia).

user posted image

Ne veltui sakoma, kad risotto - dievų maistas wub.gif
Atsakyti
pavakariams iškepiau beliašiukus rolleyes.gif
user posted image
user posted image

Beliašai

1 nepilna stiklinė pieno
1 – 2 v. š. cukraus
1 pakelis sausų mielių (7 – 11 g)
1 kiaušinis
~ 300 - 500 g miltų
1 a. š. druskos
6 – 7 v. š. aliejaus

250 – 300 g faršo
1 kiaušinis
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
druska, pipirai

Pieną pašildyti iki kambario temperatūros, jame išmaišyti cukrų ir mieles. Uždengti ir palaukti, kol susidarys „kepurėlė“ (~ 10 min.). Įmaišyti kiaušinį. Į didelį dubenį persijoti miltus, suberti druską, supilti aliejų ir pieną su mielėmis. Gerai išmaišyti. Svarbu nepadauginti miltų. Tešla turi būti labai minkšta, netgi lipni. Lengvai pabarstyti miltais, pridengti ir leisti pakilti
Pakilusią tešlą lengvai paminkyti. Ant stalo pabarstyti šiek tiek miltų, atgnybti nedidelius tešlos gabaliukus, juos iškočioti, ant viršaus dėti po šaukštelį paruošto faršo (faršą, kiaušinį, svogūną, druską ir pipirus gerai išmaišyti), faršą šaukšteliu išploti, kad įdaras nebūtų storas ir greičiau iškeptų. Tešlos kraštelius suimti, paliekant viršuje nedidelę skylutę. ir kepti karštame aliejuje ax.gif
Atsakyti
Varskes apkepas:
puodelis virtu ryziu ( sunaudojau vakarykscius likusius nuo pietu)
pakelis varkes
2 kiausiniai
druskos, cukraus pagal skoni
saukstelis kepimo milteliu ( nebutina)
galima deti razinu
proporcijos nera grieztos rolleyes.gif


patiketa su grietine ir trintom braskem


user posted image


skanaus ax.gif
Papildyta:
risotto ir beliasiukai skanumelis doh.gif kaip noreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 28, 18:50)
Risotto ai funghi secchi

wub.gif super

QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 18:56)
pavakariams iškepiau beliašiukus rolleyes.gif

niam niam
Atsakyti
Mergaitės, vakar pabandžiau kepti alia duona..duonos papločius...Jei suformuosit kepaliuką, gausit duonelė..Man priminė armėnišką duoną...


help.gif help.gif Elena duonos kokia turi gautis tesla???? unsure.gif uzmaisiau tai pas mane ganetinai skysta
Atsakyti