Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamute1988 @ 2009 05 14, 13:30)
laba diena,gal galite kasnors parasyti banduciu recepta,jos gaminasi su virtum bulvem ir krakmolu atrodo  g.gif ,nu niekaip nepamenu ko deti ir kaip daryti  doh.gif


Apie šituos kalbi? ax.gif
http://www_neringa-b...ki-slaskie.html
Atsakyti
Orkaitej kepta lasisa su spinatu - grietineles padazu (receptas is SM ax.gif )

user posted image

Lasisa pamarinuojam pora valandu su pipiriukais, druskyte ir citrinos sultim.

Padazas : pakepinti keptuvej susmulkinta skiltele cesnako, ideti spinatus pjaustytus, keleta minuciu pakepinti, ipilti grietinele, druskos ir pipiru, padazas paruostas.

Bulviu kose : isverdam bulves su druska, dedam sviestuko, karsto virinto pieno, darom kose tongue.gif

Lasisa kepam orkatej ape 20 min, i lekste dedam bulviu koses, pilam salia spinatu padaza, dedam ant jo lasisa, ant lasisos pabarstom svogunu laisku ir dedam citrinos 4u.gif

skanaus 4u.gif

(sorry uz nekokybiska foto) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 14 gegužės 2009 - 13:05
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 14, 15:32)
JAU UŽSIMANIAU  rolleyes.gif  REIKĖS SAVAITGALĮ DARYTI  thumbup.gif

Gavosi tikrais skaniai, nors vaizdas gal ir nelabai blush2.gif lasisa tokia sultinga bigsmile.gif nes visalaik perkepu ja ir buna tokia sausa ir sudziuvus doh.gif

Atsakyti
Elena
Jai kiek suprantu kalbam apie ta pati ryziu popieriu,bet as kiek darau jo niekada neverdu ir kiek zinau ,kad jo nereikia virti g.gif As issiemu is kameros pries darant kol viska gaminu jie atsyla ir suku.

Labai skanus idaras man kopusto,svoguno ir morku. thumbup.gif Kartais viska ir su farsu maisau vyra mesaedi turiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2009 05 14, 15:58)
Elena
Jai kiek suprantu kalbam apie ta pati ryziu popieriu,bet as kiek darau jo niekada neverdu ir kiek zinau ,kad jo nereikia virti g.gif As issiemu is kameros pries darant kol viska gaminu jie  atsyla ir suku.

Labai skanus idaras man kopusto,svoguno ir morku. thumbup.gif Kartais viska ir su farsu maisau vyra mesaedi turiu. lotuliukas.gif


Na aš rodžiau kokį naudojau.Dariau kaip buvo parašyta ant pakuotės.Jis laikomas ne kameroje, o supakuotas, tokie sausi apvalus blyneliai... Aš jo neviriau.Mirkiau į šiltą vandenį labai trumpai...Nežinau kaip kitaip susukti nes jis tikrai kietas kaip popierius...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 13, 16:24)
Bulves baiges, tiko ryziai. hihihi.gif

Trūksta žodžių bigsmile.gif išradingumui nėra ribų thumbup.gif
QUOTE(Elena @ 2009 05 14, 08:01)
dar gaminau vietnamietiškus suktinukus /lietuviškas variantas  lotuliukas.gif /.

Va tokių tai norėčiau paragaut ax.gif ir bulbonai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2009 05 14, 14:58)


QUOTE(Elena @ 2009 05 14, 15:36)


ryziu popierius buna skirtingas smile.gif Vieni lapiukai buna saldyti, tada juos trauki is kameros, atsildai apdenges servetele ir naudoji. Kitus, kur sausi pakeliuose, kaip Elena ir dare, reikia pamirkyti smile.gif Nors man asmeniskai maloniau su saldyta tesla darbuotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 05 13, 15:41)
Aštri vištiena su daržovėmis



Labai aciu uz recepteli. Siandien dariau, skonis pasakiskas. Taip paprasta, o taip skanu. Darysiu dar nekarta ir ne du thumbup.gif
Atsakyti
Vokiska kiausiniene
Trys zalios vid. bulves, supjaustyti ned. kubeliais, apkepti aliejuje, kol pasidarys traskios
S.r. kumpio 150gr. supjaustyti juostelem plonom, sudeti ant pakeptu bulviu ir pakepti pora min.
50gr.svogunu laisku supjaustyti ir sudeti, kai pakeps kumpis ir po minuteles supilti gerai isplaktus 5 kiausinius su 10 saukstu vandens.
Kepant su sakute truputi pakilnoti, kad siek tiek ibegtu i dugna aliejaus, po to kiausiniene apversti ir vel kepti, kol truputi apskrunda.Skanu su texikana saldziarugsciu padazu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 14, 23:30)
Vokiska kiausiniene



Net seiliu prisirinko burnoj... unsure.gif kaip noreciau cia ir dabar... ryt kepsiu manau. Ale neturiu kumpio doh.gif o vandens pienu negalima keisti?
Papildyta:
Gal kas galit pasakyt, kas tie avinzirniai? Kuo jie skiriasi nuo paprastu zirniu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 23:38)
Net seiliu prisirinko burnoj...  unsure.gif kaip noreciau cia ir dabar... ryt kepsiu manau. Ale neturiu kumpio  doh.gif o vandens pienu negalima keisti?
Papildyta:
Gal kas galit pasakyt, kas tie avinzirniai? Kuo jie skiriasi nuo paprastu zirniu?  blush2.gif


Gali keisti ir pienu, bet nepatariu, nes su vandeniu visad buna puresne kiausiniene, be to, jei maziau riebaliuku, pienas megsta pasvilti.Neturi kumpio, gali ir su kokia desra prasikepti, didelis cia daiktas tas kumpis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 14, 17:07)
ryziu popierius buna skirtingas  smile.gif Vieni lapiukai buna saldyti, tada juos trauki is kameros, atsildai apdenges servetele ir naudoji. Kitus, kur sausi pakeliuose, kaip Elena ir dare, reikia pamirkyti  smile.gif Nors man asmeniskai maloniau su saldyta tesla darbuotis  cool.gif

Sorry apie kitus tuos nesaldytus nepagalvojau tik apie tuos pagalvojau,kur pati naudoju.Tu visiskai teisi. mirksiukas.gif Man su saldyta skaniau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo time: 15 gegužės 2009 - 14:07