Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2009 05 21, 08:13)
O čia ...kaip tuoj rusiškoj dainoj:

keisčiausia,kad ta blvių košės "tešla" taip gerai atrodo.. tik kažin ar pjaustėsi ir ar nebyrėjo? ta prasme ar patogu patiekt į lėkštę?? blush2.gif
ir tas riebiakas ant košes nuo kepintų grybų nuvarvėjęs? lens.gif
mm.. skaniai čia.. visa laimė, kad dabar pusryčiauju, tai bent ne tiek abydna ..
Atsakyti
Elena superinė idėja "ja jego slepila iz togo czto bylo" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 21, 08:25)
keisčiausia,kad ta blvių košės "tešla" taip gerai atrodo.. tik kažin ar pjaustėsi ir ar nebyrėjo? ta prasme ar patogu patiekt į lėkštę?? blush2.gif
ir tas riebiakas ant košes nuo kepintų grybų nuvarvėjęs? lens.gif
mm.. skaniai čia.. visa laimė, kad dabar pusryčiauju, tai bent ne tiek abydna ..


Na kaip..pjaustėsi neblogai...į lėkštę dėjau su lopetėle, nes toks gana minkštas, bet skanu buvo blush2.gif O tas riebiakas nuo sviesto matyt, nes formą ištepiau ..o gal nuo grybų..nesiaiškinau lotuliukas.gif Nors grybai nebuvo riebus...tik kad sūris...


QUOTE(mammka @ 2009 05 21, 09:08)
Elena superinė idėja "ja jego slepila iz togo czto bylothumbup.gif



user posted image
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 20, 15:59)
kaip manot, ar tokiam kepsniui tiktu upetakis? Juk irgi raudona zuvis, ir atrodo panasiai mesa jo  g.gif Turim prisigaude, gabaliukais supjauste, bet saldiklyje tik vieta uzima, nezinau ka su jais daryt  g.gif

tikiuosi nesupyks milka@ , kad uz ja atsakau - manau, jog upetakis taip pat puikiai tiktu, bent jau mes tai labai panasiai kepam ir is upetakio bigsmile.gif
Atsakyti
Senia jau jus stebiu, bet vis nerandu laiko pasidalinti su jumis savo bandymais. Stai vienas is ju: Kiniska vistiena apelsinu padaze
Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytą vištieną pamarinuojame sojų padažo ir sauso šerio marinate apie pusvalandį. Šerio neturėjau, tad išsiverčiau su baltu sausu vynu. Vėliau visą vištieną sudedame į maišelį su kukurūzų krakmolu ir viską gerai papurtome, kad vištiena apliptų krakmolu. Vištieną apkepame įkaitintame aliejuje ir išgriebiame. Pasiruošiame apelsinų padažą. Imame porą apelsinų, nuo jų nutarkuojame žievelę. Jei neturite spec. skustuko, tai pasitelkite į pagalbą burokinę tarką, nes turi jaustis gabalėliai. Nutarkavus apelsinus perpjaunam pusiau ir išspaudžiame sultis. Į apelsinų sultis ir žieveles beriame porą šaukštų rudojo cukraus (jei neturite, tiks ir baltas), bei tris šaukštus sojų padažo. Viską išmaišius atidedame į šoną. Įkaitintoje keptuvėje apkepiname susmulkintą imbierą ir česnaką (~ 2 a.š.),apkepiname porą saujų stambiai pjaustytų svogūnų laiškų, suverčiame apkepintą vištieną ir paruoštą apelsinų padažą. Kaitiname ir maišome tol, kol skystis išgaruos, o vištienos gabaliukai pasidengs apelsinine karamele. Štai ir viskas. Valgome su biriais ryžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo si179: 21 gegužės 2009 - 13:31
QUOTE(Bitulka @ 2009 05 21, 14:44)
Aha tiksliai - Elena cia visos tos saikos atamane gun_smilie.gif  triniti.gif  hihihi.gif



lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2009 05 21, 14:29)
Kiniska vistiena apelsinu padaze

O jergutėliau...nu kiek gi galima kartot doh.gif Prie patiekalų rašot ne tik receptą bet ir adresą lotuliukas.gif thumbup.gif


Šiandien bandymų diena hihihi.gif .

Įdaryti pievagrybiai .Reikės :
Didelių pievagrybių (kotus nuraunam)
Faršo (apie 0,5 kg)
Svogūno,česnako skiltelė
Prieskonių
Morkų smulkiai tarkuotų

Pakepinau svogūną,česnaką,morką (ir kotukus supjausčius pakepinau).Sudėjau faršą pakepinau,prieskoniais pabarsčiau.Kai viskas baigė kepti masę dėjau į pievagrybių kepurėles ,šoviau į orkaitę ir kepiau apie 20min.
Valgom su bulvių koše ir marinuotais pomidorčikais essen.gif .
Tiesa,druskytės per mažai buvo...bet čia ne bėda- pasibarstyt galima hihihi.gif
Dar pamiršau,kad apibarščiau sūriu doh.gif lotuliukas.gif
Nesitikėjau,kad bus taip skanu blush2.gif .Dėkui merginos už idėjas 4u.gif



user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 21 gegužės 2009 - 15:21
QUOTE(mammka @ 2009 05 21, 15:12)
Įdaryti pievagrybiai

Graziai patiekta, o kad skanu tai net neabejoju smile.gif
Atsakyti
ziauri cia tema ziuriu darosi, tai siulau ko nors paprastesnio

kotletukai su silkine kose ir agurkeliais marinuotais...

silkine kose
isviriau perlinukes kruopytes, kai vanduo nuvire, tada ipyliau sultinio ir blenderiuotu keleta bulbiu, tikrai kaip kad raso mamytes reik ilgai ir nuobodziai maisyt, kad nepritrauktu, bet skanu...

kotletukams,
kiaulienos kumpis, sublenderiuotas,
kiausas, keptas svogunas apvoliota miltuose ir pakepta, su visais riebalais supilta i puoda keleta saukstu grietines ir sultinio ir tirstinimui miltuku, pietukai gatavi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 21, 16:33)
kotletukai su silkine kose ir agurkeliais marinuotais...


Ai kaip skanu bigsmile.gif .Darius esu šilkinę košę tikrai labai skanu ir sotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 05 21, 11:28)
tikiuosi nesupyks milka@ , kad uz ja atsakau - manau, jog upetakis taip pat puikiai tiktu, bent jau mes tai labai panasiai kepam ir is upetakio  bigsmile.gif


Dekoju tau uz atsakyma 4u.gif Dabar zinosiu, kaip panaudoti zuvies atsargas 4u.gif
----------------------------------------------------------------

Merginos, necituokim su nuotraukom, kaaaaaaaaaa? ax.gif
Atsakyti
čikuraku kaip skaniai kotletukai ir kosyte atrodo bigsmile.gif
Atsakyti