Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mammka @ 2009 06 02, 15:40)
Koks skonis salierų  blush2.gif .Man jie į rabarbarus panašūs  doh.gif (išvaizda) .



QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 02, 16:26)
Mane irgi domina, koks taip paruoštų salierų skonis? ax.gif

na skonis kaip salieru lotuliukas.gif is tikruju net nezinau kaip ir paaiskint.. o kai taip troskinu tai salierai suminksteja, tai skanu buna thumbup.gif paprika irgi troskinta skani, o seip paprikos as nelabai megstu, bet cia tai skanumelis smile.gif
Atsakyti
Ačiū lotutei už receptą, pirmą kartą gaminau lazaniją, viskas puikiai pavyko, šeima laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 06 02, 19:05)
Anber, kas čia pasidarė g.gif  koki čia sutapimai, pas abi vakar švilpikai, šiandien pas abi vištiena bigsmile.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nzn, gal teleskopu stebi lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
kokie svilpikai bigsmile.gif wub.gif
nutyso seile biggrin.gif
puiki ideja reiks pasigamint

beje mes su mama kazkada labai panasius gamindavom is varskes (be bulviu)
irgi labai vykes patiekalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frederika: 02 birželio 2009 - 22:14
nugarines smotas

user posted image

nugarines smotukas pamarinuotas per diena santa marijos universaliam marinate, subadytas peiliu per visa ilgi, pailgai pjaustytos morkos sukistos, imestas i kepimo maisa kartu su svieziom bulvem, morku buvo perdaug tai kepe kartu su viskuo, valgem su pomidoru su svogunu kaip matot, patinka man tokie demesio nereikalaujantys patiekalai, kepta valanda 175 laipsniu orkaitej...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikuraku: 02 birželio 2009 - 23:34
[quote=čikuraku,2009 06 03, 01:30]
nugarines smotas

Kaip gerai atrodo tas smotas,o kaip tas morkas igrusti i vidu reikia wub.gif
Atsakyti
Ūkiška tokia vakarienė lotuliukas.gif Reikia bulvių košės (jei kartais lieka) ir kiaušinių.
Į bulvių košė įmušiau kiaušinį, dėjau miltų.Išmaišiau.Padariau duobutės kiaušiniams. Čia yra vienas niuansas...jei norite kad gražus patiekalas būtų, tada į duobutės išleidžiate baltymą ir dedat į orkaitė kad biški užsikeptų...nes jei mušit visą kiaušinį, tryniai nuskęs, bus apačioje...Po to ištraukiate ir dedate trynius ant baltymu, tada jie laikosi gerai...Manau gerai paaiškinau blush2.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 03 birželio 2009 - 07:36
Elena, mega_shok.gif tu nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 06 02, 20:19)
Ačiū lotutei už receptą, pirmą kartą gaminau lazaniją, viskas puikiai pavyko, šeima laiminga thumbup.gif


džiaugiuosi kad pavyko ir patiko thumbup.gif

QUOTE(nerez @ 2009 06 03, 08:38)
Elena, mega_shok.gif tu nereali thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir sedevras su ta bulviu kose!!!

O stai mano patiekalai:

Ant grilio kepta zuvis su citrina:
user posted image

Paprasciausiai nuvalom zuvi, papipirinam, apslakstom citrinos sultimis, apiberiam smulkintu rozmarinu. Keliose vietose ipjaunam ir dar ikisam rozmarino. I zuvies vidu dar idedame citrinos riekeliu. Visa zuvi ant griliaus ir po 12 min zuvis paruosta!!! Valgyti su megstamu garnyru arba tiesiog su zaliom salotom. Nuotraukoje grilinta citrina ir roket salotos. Skanaus!!!

Dar su zuvimi valgem sias salotas, labai tiko!!!

Bulviu salotos:

user posted image

Isviriau mazas sviezias bulvytes, nulupau, tada perpjoviau per puse, kaikurias i ketvircius, sudejau i dubeni, tada siektiek marinuotu pievagrybiu, apvirtu zaliu zirneliu, saliero stieba, svoguna. Viska sumaisiau. Padazas pagaminamas paprastai - garstycios, majonezas ir citrinos sultys. Siek tiek druskos ir pipiru. Viska sumaisom ir valgom!!!

Pica su tunu ( a la Nicos salotos)
user posted image

Picos pada dariau kaip visada: 1 pak sausu mieliu, sumaisau su sauksteliu druskos ir cukraus. Ipilu 1 stikline drugno vandens. Palieku 15 min kol suburbuliuoja. Tada issijoju 2,5 st miltu, 2 saukstus alyvuogiu aliejaus, 2 saukstus jogurto ( nors nebutina), ir mieles sumaisau ir minkau tesla apie 10 min. Palieku pastoveti apie valanda. Gaunasi apie 3 picas arba viena labai didele gana storoku padu.

Ant virsaus dejau: sauksta garstyciu, tada tarkuoto surio, tada tuna is skardines, tada apvirtas sparagines pupeles, tada pjaustyta svoguna ir pomidora. Pabaigoje alyvuogiu be kauliuku. Siek tiek druskos ir pipiru. Kepam apie 20 min 200 C temp. Iskepus apslakstyti citrinos sultimis. SKanaus!!!
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 03, 08:35)
Ūkiška  tokia vakarienė  lotuliukas.gif Reikia bulvių košės (jei kartais lieka) ir kiaušinių.
Į bulvių košė įmušiau kiaušinį, dėjau miltų.Išmaišiau.Padariau duobutės kiaušiniams. Čia yra vienas niuansas...jei norite kad gražus patiekalas būtų, tada į duobutės išleidžiate baltymą ir dedat į orkaitė kad biški užsikeptų...nes jei mušit visą kiaušinį, tryniai nuskęs, bus apačioje...Po to ištraukiate ir dedate trynius ant baltymu, tada jie laikosi gerai...Manau gerai paaiškinau  blush2.gif




o cia tai tortas cool.gif
Atsakyti
Jo ELENA,kaip visada nustebina,kuom nors,super patiekaliukas,tikrai bus isbandytas,superinis thumbup.gif
Atsakyti