Įkraunama...
Įkraunama...

Perspėjimas

Diskutuoti nenoriu. Neparasyti negalejau, nors dauguma gal tai esate girdeje ne karta ir ne du.
Apie zaidimu, kuriu nesuprantame/tate pavoju. Apie pavoju kuri neigiate, bet kuris yra labai realus. Apie pacias ivairiausias ezoterines patirtis, kurios yra tiesiausias kelias ir atviriausios durys setonui. Labai daznai ezoterika, astrologijos, burimai, horoskopu sudarinejimai pristatomi kaip mokslas, kaip kazkas ko tamsuoliai tradiciniai krikscionys nesuvokia ar nepripazista neva bijodami prarast savo itakos sfera. Taip zaidzia setonas (sakau tai atviru tekstu), apgaudamas zmogu, pateikdamas visa bjaurasti kad ir labai graziu nepripazinto visuotinai mokslo pavidalu ir pan. Nes kaip blogio juk nepateikines wink.gif Kas rinksis jei bus nepatrauklu? Be abejo renkasi zmogus ir tik jis pats atsakingas uz tai ka renkasi, bet tie jo veiksmai atveria vartus Dievo ar setono veikimui jo gyvenime. Tokios progos piktasis nepraleidzia, imdamas labai didele kaina. Todel bukime budrus ir tirkime ka renkames. Sakysit astrologija mokslas? Mitas. Ne neneigsiu, kad zvaigzdes zmogaus gyvenime neturi itakos ar planetus. Turi potvyniams , turi ir zmonems fiziniu savybiu , slegio, del to gal nuotaikos ir pan. prasme. Bet ne gyvenimui , ivykiams ar taip megstamam liksniuoti likimui !!! Ir jei kam atrodo, kad zvaigzdes kalba, kad "pataiko", bukite ramus (tiksliau nebukite) - ne zvaigzdes jums kalba, o piktasis, po dalimi tiesos paslepdamas gerokai didesni mela ir imdamas skolon uz pasitikejima juo labai brangiai. Zmogu, ji uzvaldydamas ir naikindamas. Kortos, kitokei burimai tas pats. Tas pats visa ezoterika, neva slaptasis mokslas...Dievas nuo zmogaus nieko neslepia, kaip tik pats save zmogui apreiske savo Sunuje Jezuje. Tad bekite nuo ten kur isgirstate apie tik isrinktiesiems prieinamus ir suprantamus mokymus ar pan.
Dabar apie visokias energijas. Atsirado n "gydytoju", gydanciu visokiomis aiskiai neivardijamomis kosminemis ir pan. energijomis. Panasiai ir visokios ajurvedos, uzkalbinetojos ir t.t. Nera jokiu neaiskiu energiju, egzorcistams jos aiskiau nei aiskios, piktoji dvasia wink.gif Pasidomekit. Didziule dalis ju pacientu "pacientu" - zmones kazkada isileide i savo gyvenimus setona pasislepusi po ezoterikos vardu . Ne, ne is blogos valios - kas is smalsumo horoskopavosi, kas pats nemanydamas kad ka blogo daro bure, kas norejo pagydyti vaika... Paprasti eiliniai geros sirdies zmones. Bet jei manydamas, kad tai egzotinis saldesis ar labai sveika naujiena/seniena, suvalgysi tau ikista nuoda, nuodas del tavo nezinojimo netaps maziau nuodingu. Sakot ir pagyja ir horoskopai pildosi ir tas ir anas suveikia? Zinoma ! Kaip kitaip setonas prisivilios ir apgaus - jis imituoja Dieva, moksla ir t.t., t.y. kas teigiama...deja yla islenda is maiso veliau, kartais su labai sunkiomis pasekmemis, net labai stipriais apsedimais. Todel ziurekite, atidziai tyrinekite kas yra kas, o ne prisiklause kaip pasiseke kaimynei pulkite i tas pat zabangas. Nera geros ezoterikos. Tiesa kai kurie ezoterikai megsta sakyti kad nera aiskiai nei gerio nei blogio ir t.t. Dar vienos pinkles zmogui supainioti...gaila, bet pavyksta, zmones patikeje savanoriskai renkasi tas pinkles. Ir tampa ikaitais.
Nera ten ir per spiritizmo seansus kad ir zaidziant kvieciamu pazistamu, artimuju ar istoriniu asmenybiu dvasiu. Dievas labai aiskiai paskirsto kam cia, kam ten. Susitiksime kai bus duota. Taigi jei per spiritizmo seansa su jumis kazkas (net ir adateles atveju) - kazkas prakalba, prakalba setonas. Ir pakviestas neiseina, o "dirba" jau savais tikslais wink.gif Apsesdamas net ne "vienu komplektu" - ir pykcio ir depresijos,agresijos ir kt. piktosios dvasios, naikindamos zmogaus asmenybe ir trypdamos ja. Pasireiskiancios sventu dalyku panieka, baime ir t.t. Tai lyg jo "triumfas" uzimant zmogu, kurio paskirtis buti Sventosios Dvasios sventove.
Ka daryti - neprasideti su neaiskios kilmes "pagalbininkais", nes kai pradedi dometis jie yra pernelyg aiskus. Deja.
Praktikuoti sakramentus. Cia rimciausia pagalba.

Tai yra ne juokas ir ne pasakos. Saugokit save ir savo artimuosius.

Patikesit, pasityciosit, pareplikuosit skepriskai ir pan. man neidomu. Mano darbas bubo parasyti jums. Informuoti. O gyvenime renkames patys su kuo ir kaip eiti. Tiesiog perskaite rinksites zinodamos, kad apie tai jus kazkas kam tai rupi perspejo. Kad nebutu taip, jog "nieko nezinojau".

o cia pasisavinto zmogaus gelbejimo iliustracija. Neradau to konorejau - yra gan issamus ir informatyvus filmas rusu kalba apie apsedimus kaip tik ezoterikos deka, paziurekit jei rasit. Apie egzorcizma staciatikiu baznycioje. Atidziai klausant.
http://www.youtube.c...feature=related

Be zmogaus pritarimo blogiui tai neivyksta, nors mano, kad tik gydosi, tik zaidzia ar tik zvaigzdeles skaiciuoja. T.y. perka kate maise, nepaziureje kas jame. Ziurekite ir domekites.


Daugiau pasakyti nieko nenoriu. Mano tikslas buvo informuoti. Nes man tai rupi ir ne visai tas pats, kas gali nutikti kitiems. Geriausiai butu taip palikti ir tema uzdaryti, nors abejoju ar taip bus. Mes esame Dievo, nepamirskim to susigunde "egzotika".




Atsakyti
o ka reiskia praktikuoti sakramentus?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 07 02, 07:57)
o ka reiskia praktikuoti sakramentus?

Na, yra sakramentai, kurie naudojami nuolat- tai atgailos ir eucharistijos sakramentai. Juos praktikuoti- tai reguliariai eiti išpažinties ir priimti šv. Komuniją 4u.gif
Atsakyti

 i 
Temos autoriaus prašymu tema uždaroma
Atsakyti