[ Standartinis ] ·
Šakių lopšeliai-darželiai..., atsiliepimai-patarimai...
| LovesComes |
2009 10 05, 18:34
|
Naujokas

Grupė: Naujokai
Žinutės: 1
Prisijungė: 2009 01 29
Pirmas vaikas:2004
Antras vaikas:bus...
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(Rasske30 @ 2009 08 05, 17:29) Na darželių situacija Šakiuose tikrai ne pati geriausia :verysad: . Klevelis dar kaip Klevelis, viena kita normalesnė auklėtoja dar yra. Tačiau apie Berželį aš neturiu nieko gero pasakyti. Vedžiau ten savo sūnų ir dukrą.Pirmiausiai ten yra labai rimtų problemų su vadyba. Vadybos politika labai įdomi. Susidaro toks jausmas, kad toj UGDYMO įstaigoj ne vaikai, o personalas yra svarbiausia. Pvz. niekaip neatsisakoma darbe girtaujančių auklėtojų paslaugų ir tt ir tt. Tiesa viena kita šviesiau galvojanti darbuotoja yra, tačiau tai tikrai negali būti atsvara visoms blogybėms ir neigiamai atmosferai, kuri labai ryški šitoje įstaigoje. Nesinori viešai minėti pavardžių, bet jeigu kas nors norės detalių prašau rašyti į až. Keista,kai mamytei nepatinka darželis,bet ji vistiek ten veda savo vaikučius. :) Vaikučiai užaugo,tai jau galite "pavaryt" ir ant darželio? :hm O jei suplanuosit dar vieną?Vesit pas "girtaujančias"?
|
|
|
|
|
| Rasske30 |
2009 10 08, 23:23
|
Naujokas

Žinutės: 15
Prisijungė: 2006 07 31
Pirmas vaikas:Justytė
Antras vaikas:Povilėlis

|
[quote=LovesComes,2009 10 05, 18:34] Keista,kai mamytei nepatinka darželis,bet ji vistiek ten veda savo vaikučius. :) Vaikučiai užaugo,tai jau galite "pavaryt" ir ant darželio? :hm O jei suplanuosit dar vieną?Vesit pas "girtaujančias"? [/quo Aš pasidlinau savo patyrimais. Jeigu kas nors būtų tai padaręs su manim, aš būčiau buvus labai dėkinga. O Jūs darykite kaip išmanot. Linkiu sėkmės renkantis.
|
|
|
|
|
| jolkapolka |
2009 10 13, 18:28
|
Naujokas

Žinutės: 1
Prisijungė: 2009 10 13
Pirmas vaikas:Giedrius 2002 12 05
Antras vaikas:Neringa 2004 05 06

|
[quote=Rasske30,2009 10 09, 00:23] [quote=LovesComes,2009 10 05, 18:34] Keista,kai mamytei nepatinka darželis,bet ji vistiek ten veda savo vaikučius. :) Vaikučiai užaugo,tai jau galite "pavaryt" ir ant darželio? :hm O jei suplanuosit dar vieną?Vesit pas "girtaujančias"? [/quo Aš pasidlinau savo patyrimais. Jeigu kas nors būtų tai padaręs su manim, aš būčiau buvus labai dėkinga. O Jūs darykite kaip išmanot. Linkiu sėkmės renkantis. [/quote] O tai mama "patyrimais"nepasidalino?Juk vos ne 100 metų darželyje dirba :) O gal dėl to,kad tu net nevedei į darželį ,tai ir nežinai kas ten per sistema.Ir aplamai savo vaikais mažai tenka rūpintis?mmm? :) Ar nebūtų protinga prieš apšmeižiant kitus atsigręžti į save? :4u: Mamyte mamyte..... :hm
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|