Mažyte,gal pagalvokim apie brolį Matui,būtų du metai skirtumas
Būtų faina,bet kodėl brolį , gal sesytę pirkim. Bet ar tikrai mes išgalėsim ir kažin ar Matas ne per mažas?
Viskas gerai,juk esam dviese,susitvarkysim
Penkis mėnesius laukimo,nerimo ir nieko,vis ateina tos nelemtos mano dienos

Nieko,bus Kalėdos,stebuklų metas ir aš tavęs,mažyti,sulauksiu pamasčiau. Mmm vėluoja 2 dienos ,sausio 1 ryte atsikeliu,nueinu i wc ir ką,raudoną.Grįžtu ir verkiu Na kodėl? Kodėl Kalėdos nepadare stebuklo?
Mažyte,neatneše Kalėdų senis mums mažiuko,tikrai atneš trys karaliai Sausio pabaiga,aš nebegaliu . Lekiu testo,tikiu,kad jau bus,tikrai bus . Pasidarau testą ir pamatau II

Kokia laimė,koks džiaugsmas,paskambinu vyrui ,o jis : aaa mmmm,smagu,faina bet balsas tikrai ne toks,kokį tikėjaus išgirst ....
Vakaras,štai ir brangiausias namie,pasikalbam,pasirodo sutriko jis,bet be galo laimingas.
Štai ir vasario galas,man pusles uždegimas,nori nenori reikia eiti pas gine. Nueinu,pasakau,kad laukiuosi,pasakau,kad puslę skauda. Gydytoja liepia gult ant stalo,echo vietoj,pažiurim ką matom

Uždeda ant pilvo ir atitraukia matau,bet matau DU

Vyras ,sako,kad to ir tikejos. O aš, aš negaliu patiket,negali būti,visada maniau,kad dvyniai tik išrinktiesiems,kad eiliniam žmogeliui taip negali pasisekt. Du,du,ačiū tau,Dievuli,negaliu patikėt,DU. O,kaip dabar bus?Matas mažutis,čia du,kaip as susitvarkysiu,juk mano mažiui ir dirbt reikia,ką aš darysiu....DU,kokia laimė,turėsiu dvynukus,du vienodus pipiriukus arba pipiriukes....Kažin,o kaip Matas priims ,kaip jis sureguos,kad du,o ar mokėsiu paskirstyt dėmesį,o mano meilės visiems keturiems užteks?.... Aišku užteks,jei užteko gimus Matui,užteks ir dar dviem,viskas bus gerai....kaip mamai pasakyt tą zinią,gi nugrius,buvo prieš ji,sakė nereikia jums antro,palaukit ,jus dar jauni...DU,o Dievuleliau,ačiu tau uz tuos DU visa tai man mintyse perbėgo per kelias minutes. Gydytoja patikino,kad tikrai bus du,nes širdutes plaka

Tik nežinia ar bus vienodi,nesimatė placentų skaičiaus,bet koks skirtumas,svarbiausia du

Sugalvojom vardus ir mergytėms , ir berniukams , ir porelei,bet sako vaikai atsineša vardus patys.Gerda savo vardeli nešėsi labai ilgai ,dar budama visai mergaitė svajojau,kad būtinai mano dukrytė turės šį vardelį.O Džiuga savo vardelį gavo tik gimus,turejo būti Grytė,bet tečiui prilipo Džiuga
Neštumas nebuvo is lengvų,teko ir ligoninėj pagulėti ,ir paverkt del gresiančio persileidimo,bet išnešiojau iki 36.4 sav,po cz pasaulį išvydo mano mergytės,mano svajonė svajonėje Gerda 01.10 val 2900 g; 49 cm , Džiuga 01.11 val 2790; 49 cm
Gimdyt važiavom visi trys,kad ir nakti ,tempėmės ir vyresnelį,jei kartu laukėm,kartu būsim iki galo. Sedėjo mano vyrai prie operacines durų,po to seses palydėjo ir iki naujagimių skyrių.Grižus jiems namo,broliui nebereikėjo nei butelio,nei kiškio ,su kuriuo miegodavo...Pamačius kitą dieną savo vyrus,man vyresnėlis tarsi užaugo per vieną naktį,toks didelis toks protingas,o sesytės,kaip jam rupi.
P.S. gimus dvynėms meiles manyje padvygubejo ir visai nesunku