QUOTE(Raimutia @ 2009 05 26, 08:39)
o man kazkaip keistai paskutiniu metu.. pastoviai pradejau sapnuoti daig daug vandens skaidraus,tai susiradau reiksmes,kad nesciosioms treciam trimestre tai reiskia laukimas nubegant vandenu

kitas keistumas,tai man prasidejo tokia pamaudenimai kaip pries menesines,atrodo tuoj imsiu ir susirgsiu,toks jausmas, bet jis i para karta koki uzeina ir po keliu ar keliolikos min praeina...

cia turbut be reikalo uzpanikavau, bet tie pamaudenimai nera kaip paruosiamieji? kazkaip anksti cia tada viskas butu
aš visą nėštumą skaidru vandeni sapnavau , toki gražu maudžiausi arba žiūrėjau , čia nėštukiniai sapnai. o žmonės kurie rimtai užsiima sapnų aiškinimais juokiasi iš sapnininkų , tai kad mažiau skaityk ko nereikia . pamaudenimai gali būt paruošiamieji čia nieko blogo . bet jei neramu tai ne forume o pas daktare reikėtu konsultuotis

ji tave apžiūrėjus tiksliau pasakys.
Papildyta:
QUOTE(artita @ 2009 05 25, 15:10)
gimdymo vakarą kažkoks keistas nerimas atsirado, net nemoku paaiškint, bandžiau atsigulus skaityt knygą, bet nieko nesupratau
tai yra vienas iš požymio , visi žinduoliai taip elgiasi , prieš gimdymą atrodo neranda sau vietos be paaiškinamos priežasties . nekalbu kai mamos panikuoja dėl smulkmenų ir neranda sau tuos vietos

žodžių taip būna , ir tai irgi požymis.
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 16:27)
Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?
prieš prasidedant sąrėmiams lelius gana aktyviai maliesi pilve , sukosi statesi į vietą , o sąrėmiu metu skausmas padaro savo , apart jo nieko neišeina jaust daugiau
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень