Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

Sena tema

QUOTE(Ramja @ 2009 05 17, 19:41)
Tik nesijuokit iš mano klausimo  blush2.gif  ax.gif  ar visad iš pradžių turi išeiti gleivių kamštis, o tada jau laukti sarėmiukų ar vandenukų nubėgimo, ar gali viskas įvykti iš karto: ir kamštis ir vandenukai nuužilgo?
Nes jau paskutinė savaitėlė laukimo...

Nebūtinai turi išeiti kamštis. Prieš pirmą gimdymą niekas man neišėjo, nieko neskaudėjo, o dabar jau prieš savaitę pradėjo eiti kamštis, bet vis dar negimdau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 18 gegužės 2009 - 19:52
QUOTE(Meina @ 2009 05 18, 20:52)
Sena tema
Nebūtinai turi išeiti kamštis. Prieš pirmą gimdymą niekas man neišėjo, nieko neskaudėjo, o dabar jau prieš savaitę pradėjo eiti kamštis, bet vis dar negimdau...

Jaučiu parengiamuosius sąrėmius jau kelios dienos, šiandien buvau pas gydytoją tai sakė, kad šią savaitę nesitikėčiau, vaiko galvytė įsistačius, bet dar tabaluoja.
Atsakyti

Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labukas: 19 gegužės 2009 - 16:27
absoliuciai jokiu pokyciu nebuvo iki tos nakties kai nubego vandenys, va tada ir pirmuosius saremius pajauciau
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 17:27)
Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?

Gimdziau kovo pradzioje. Jokiu paruosiamuju saremiu nebuvo. Is vakaro ir nakti nieko nejutau. Ryte atsikelusi ir nuejusi i WC pamaciau krauja. Tada pradejau jausti nestiprius, bet reguliarius saremius. Po valandos ligonineje sake, kad jau 4 cm. atsidarymas.
Vaikiukas ypac judejo saremiu metu. Matyt stumesi. Gal dar delto, kad vandenys nebuvo nubege. Ir daktaras vandenys nuleido tik kai jau buvo 8 cm atsidarymas. Tai be vandenu pabuvau gal tik kokia valanda.
Atsakyti
dvi dienas apie kokią valandą užeidavo tokie nestiprūs sąrėmiukai kas 8-15 min ir vėl nurimdavo...gimdymo vakarą kažkoks keistas nerimas atsirado, net nemoku paaiškint, bandžiau atsigulus skaityt knygą, bet nieko nesupratau biggrin.gif ...tada užmigau ir 12 nakties nubėgo vandenys...gimdžiau greitai, lengvai ir neskausmingai be jokių nuskausminamųjų thumbup.gif

QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 17:27)

nesijaučia mirksiukas.gif bus prijungtas toks aparatas, kuris matuos vaikučio toniukus 4u.gif
Atsakyti
man jau savaite uzeina saremiai paruosiamieji kas 10-8min kokia val ar dvi tesiasi ir vel praeina.... g.gif
Atsakyti
o man kazkaip keistai paskutiniu metu.. pastoviai pradejau sapnuoti daig daug vandens skaidraus,tai susiradau reiksmes,kad nesciosioms treciam trimestre tai reiskia laukimas nubegant vandenu blink.gif kitas keistumas,tai man prasidejo tokia pamaudenimai kaip pries menesines,atrodo tuoj imsiu ir susirgsiu,toks jausmas, bet jis i para karta koki uzeina ir po keliu ar keliolikos min praeina... blink.gif cia turbut be reikalo uzpanikavau, bet tie pamaudenimai nera kaip paruosiamieji? kazkaip anksti cia tada viskas butu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 05 26, 08:39)
o man kazkaip keistai paskutiniu metu.. pastoviai pradejau sapnuoti daig daug vandens skaidraus,tai susiradau reiksmes,kad nesciosioms treciam trimestre tai reiskia laukimas nubegant vandenu blink.gif  kitas keistumas,tai man prasidejo tokia pamaudenimai kaip pries menesines,atrodo tuoj imsiu ir susirgsiu,toks jausmas, bet jis i para  karta koki uzeina ir po keliu ar keliolikos min praeina... blink.gif  cia turbut be reikalo uzpanikavau, bet tie pamaudenimai nera kaip paruosiamieji? kazkaip anksti cia tada viskas butu blink.gif

aš visą nėštumą skaidru vandeni sapnavau , toki gražu maudžiausi arba žiūrėjau , čia nėštukiniai sapnai. o žmonės kurie rimtai užsiima sapnų aiškinimais juokiasi iš sapnininkų , tai kad mažiau skaityk ko nereikia . pamaudenimai gali būt paruošiamieji čia nieko blogo . bet jei neramu tai ne forume o pas daktare reikėtu konsultuotis smile.gif ji tave apžiūrėjus tiksliau pasakys.
Papildyta:
QUOTE(artita @ 2009 05 25, 15:10)
gimdymo vakarą kažkoks keistas nerimas atsirado, net nemoku paaiškint, bandžiau atsigulus skaityt knygą, bet nieko nesupratau

tai yra vienas iš požymio , visi žinduoliai taip elgiasi , prieš gimdymą atrodo neranda sau vietos be paaiškinamos priežasties . nekalbu kai mamos panikuoja dėl smulkmenų ir neranda sau tuos vietos biggrin.gif žodžių taip būna , ir tai irgi požymis.
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 16:27)

prieš prasidedant sąrėmiams lelius gana aktyviai maliesi pilve , sukosi statesi į vietą , o sąrėmiu metu skausmas padaro savo , apart jo nieko neišeina jaust daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 10:03)
tai yra vienas iš požymio , visi žinduoliai taip elgiasi , prieš gimdymą atrodo neranda sau vietos be paaiškinamos priežasties .

Man taip nebuvo. Normalus vakaras buvo, kaip visi... Internete panaršiau atsimenu, kaip atskirti pirmuosius požymius gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
O kelios dienos prieš gimdymą ar nebuvo kokių požymių, gal strėnas pamausdavo, vidurius paleisdavo ir t.t.
Atsakyti
Aš nejaučiau jokių požymių, nei vaikas malėsi, nei kas skaudėjo, nei vidurius paleido ir pan.. schmoll.gif Tiesiog staiga prasidėjo reguliarūs, dažni ir skausmingi sąrėmiai..
Atsakyti