Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

user posted image

Sena tema
Atsakyti
Noreciau patyrusiu merginu konsultacijos 4u.gif
Girdejau, kad yra kreminiai skaistalai. Gal kuri zinote kokie jie, kur butu galima ju isigyti, noreciau isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 05 29, 17:28)
Noreciau patyrusiu merginu konsultacijos  4u.gif
Girdejau, kad yra kreminiai skaistalai. Gal kuri zinote kokie jie, kur butu galima ju isigyti, noreciau isbandyti rolleyes.gif

Kreminiu skaistalu turi daugybe gamintoju. Pati turiu Bobbi Brown, bet retokai juos naudoju, man patogiau paprasti skaistalai ne kreminiai, nereik pirstu mozotis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 30 gegužės 2009 - 21:48
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 05 29, 18:28)
Noreciau patyrusiu merginu konsultacijos  4u.gif

Na, čia viskas priklauso nuo to, kiek gali sau leisti. Tik vienas patarimas - kreminiai skaistalai yra skirti sausesnei odai ir turi būti tepami ant kreminės, o ne sausos ar birios purdros. Tada jie gerai pasiskirsto. Čia galioja taisyklė: kreminis paviršius (krempudra) - kreminiai skaistalai; sausas paviršius (biri, kompaktinė pudra) - sausi skaistalai. Tas pats galioja ir šešėliams.
O skaistalų yra visokių gamintojų, kainų ir rangų:
PIGESNI:
MAYBELLINE: user posted image

LOREAL: user posted image

MAX FACTOR: user posted image

GERESNI:

CLINIQUE: user posted image

NARS: user posted image

MAC: user posted image

Vienu žodžiu, pasirinkimas didelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 30 gegužės 2009 - 23:09
O Mac kreminiai skaistalai man kimso poras rolleyes.gif Nors atrode graziai bigsmile.gif
Tai pries perkant reikia atsizvelgti i odos tipa, jei oda linkusi į spuoguotumą, nepatarčiau kreminių skaistalų g.gif
Atsakyti
Man visai kreminiai skaistalai nepatinka. Nepatogu maliavotis, gulasi neligiaia(cia gal man, nes esu nemoksa). Vienu zodziu as tik us paprastus skaistalus.
Atsakyti
[quote=Johanesburgo kunigaikštytė,2009 05 31, 00:08]
Na, čia viskas priklauso nuo to, kiek gali sau leisti. Tik vienas patarimas - kreminiai skaistalai yra skirti sausesnei odai ir turi būti tepami ant kreminės, o ne sausos ar birios purdros. Tada jie gerai pasiskirsto. Čia galioja taisyklė: kreminis paviršius (krempudra) - kreminiai skaistalai; sausas paviršius (biri, kompaktinė pudra) - sausi skaistalai. Tas pats galioja ir šešėliams.

Johanesburgo kunigaikštytė, o didele klaida jei ant kreminio pagrindo sausi skaistalai?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 31, 13:46)
Man visai kreminiai skaistalai nepatinka. Nepatogu maliavotis, gulasi neligiaia(cia gal man, nes esu nemoksa). Vienu zodziu as tik us paprastus skaistalus.

As kadangi nenaudoju krmepudros, tai man jie nereikalingi... Bet neseniai perskaiciau, kad jei reikia, kad skaistalai ilgiau isliktu, tai rinktis ne kreminius (ten rodos apie kosmetika i pajuri buvo straipsnis).

QUOTE(Cinamonas* @ 2009 05 31, 14:14)
Johanesburgo kunigaikštytė, o didele klaida jei ant kreminio pagrindo sausi skaistalai?

Gal niekas nesupyks, kad pasisakysiu as.... Tai butu ne klaida, bet tiesiog nesigautu graziai padengt ir rezultatas gautusi dryziais ir nelygia spalva (cia galioja abiem atvejais, kai sausas pavirsius+kreminiai skaistalai ir kai kreminis pavirsius ir sausi skaistalai). Galit pabandyt ant sausos pudros pasitept kremu/vazelinu, pamatysit busima rezultata - susigumuliuos viskas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 31, 14:21)
Tai butu ne klaida, bet tiesiog nesigautu graziai padengt ir rezultatas gautusi dryziais ir nelygia spalva (cia galioja abiem atvejais, kai sausas pavirsius+kreminiai skaistalai ir kai kreminis pavirsius ir sausi skaistalai). Galit pabandyt ant sausos pudros pasitept kremu/vazelinu, pamatysit busima rezultata - susigumuliuos viskas.

įdomiai kaip g.gif
aš visad tiesiai ant krempudros tepu sausus skaistalus ir man nesigauną jokių dryžių ar plėmų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 05 31, 14:14)

Galit pabandyt ant sausos pudros pasitept kremu/vazelinu, pamatysit busima rezultata - susigumuliuos viskas.

Shopingas puikiai atsakė biggrin.gif
O čia yra naudinga lietuviška nuoroda, kaip taisyklingai skaistalais modeliuoti veidą (dirba su kreminiais skaistalais) mirksiukas.gif Kaip modeliuoti veidą
Atsakyti
Man tai kažkaip įdomiai, jinai sako kad pradedančiosioms-tik kreminiai skaistalai. g.gif
Atsakyti
Niekad neteko kreminiu naudoti.. Siaip patiko Lumene, vienus baigiau jau ir kitus nusipirkau su akcija, bus ziemai biggrin.gif o vasara naudoju irgi is paprastu is Manhattan tokius biskiuka bronzinius labiau smile.gif

Papildyta:
As kadangi nenaudoju krmepudros, tai man jie nereikalingi... Bet neseniai perskaiciau, kad jei reikia, kad skaistalai ilgiau isliktu, tai rinktis ne kreminius (ten rodos apie kosmetika i pajuri buvo straipsnis).
Gal niekas nesupyks, kad pasisakysiu as.... Tai butu ne klaida, bet tiesiog nesigautu graziai padengt ir rezultatas gautusi dryziais ir nelygia spalva (cia galioja abiem atvejais, kai sausas pavirsius+kreminiai skaistalai ir kai kreminis pavirsius ir sausi skaistalai). Galit pabandyt ant sausos pudros pasitept kremu/vazelinu, pamatysit busima rezultata - susigumuliuos viskas.

Nelabai supratau, as ant kremines pudos tepu skaistalus, normaliai issilaiko ir normaliai pasidengia.. ax.gif
Atsakyti